pantelis2009 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 (edited) Σε εργοτάξιο της οικογένειας Τσόκου έχει καταντήσει το ναυπηγείο Κουρή, στην Αμαλιάπολη - Βόλου. Όπως θα δείτε απο τις φωτο σε όλα τα επίπεδα του ναυπηγείου κατασκευάζονται κομμάτια απο το Πρωτοπόρος V & VI. Επειδή εγώ δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω πιο είναι το V και πιο το VI, ανοίγω ένα post και πιστεύω να έχω φωτογραφικό υλικό για να σας ενημερώνω τακτικά. Ωστόσο, σε τηλ. επικοινωνία που είχα με τον Β. Τσόκο μου είπε ότι όταν θα πέσει το Ωκυρρόη στη θέση του θα ξεκινήσει το VIΙ. Μεγάλα ανοίγματα για τέτοιους καιρούς, αλλά οι οικογένεια Τσόκου κάτι παραπάνω απο εμάς πρέπει να ξέρει, έτσι και αλλιώς αφού φύγει και το Πρωτοπόρος μένει με ένα πλοίο και δεν έχουν συνηθίσει έτσι. Ο καιρός θα δείξει. Ίδωμεν, όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι!!!!! Ένας χαμός στο ίσωμα...... στα επίπεδα, ήθελα να πω απο λαμαρίνες, στραντζαριστά, κομμάτια έτοιμα και κομμάτια που κατασκευάζονται. Αυτή την εντύπωση σου δίνει εκ πρώτης όψεως το ναυπηγείο, βέβαια αυτοί ξέρουν και άν πάρουμε ιδέα απο το Ωκυρρόη που κατασκευάζετε εκεί, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά. Το Πρωτοπόρος V θα έχει 100 μέτρα μήκος και 16 μέτρα πλάτος, ενώ απ' ότι μου είπε ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα κομμάτια να μοντάρονται. Edited February 18, 2018 by Nick the Greek
pantelis2009 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Kαι οι τελευταίες απο εκείνη την ημέρα. Ελπίζω να υπάρχει συνέχεια απο τον Βαγγέλη!!!!( τον πλοιοκτήτη).
john89 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Υπάρχει κάποιο νέο για το πλοίο προχωράει η κατασκευή του?
polmyt Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Δυστυχως δεν ειναι και πολυ ευκολο να εχουμε πληροφοριες για τα πλοια που χτιζονται στην Αμαλιαπολη.Οποτε προς το παρον δεν υπαρχουν νεα
john89 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Φίλε polmyt ξέρεις ποιό γραφείο έχει αναλάβει το σχεδιασμό του πλοίου μήπως βρούμε κανένα σχέδιο?
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Μία από τα ίδια και για το V..... Εγκρίθηκε από το ΣΑΣ η αίτηση δρομολόγησης του πλοίου στη γραμμή Ερέτριας - Ωρωπού, όχι όμως από 1 Μαρτίου που ήταν η αρχική αίτηση, αλλά από 15 Απριλίου και με τις ευνόητες βέβαια προυποθέσεις.. Ετήσια δρομολόγηση του υπό ναυπήγηση Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ V» στη γραμμή ΕΡΕΤΡΙΑΣ – ΩΡΩΠΟΥ από 15-04-2011ΟΜΟΦΩΝΑ ΘΕΤΙΚΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
john89 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Σιγά μην είναι έτοιμο με τον ρύθμο χελώνας που δουλεύουν στην Αμαλιάπολη
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 (edited) Πρωτοπόρος V (2011) Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ V. Έφυγε το πλοίο από την Αμαλιάπολη και το ναυπηγείο Κουρή, με προορισμό την Ερέτρια, επιλέγοντας την μεγάλη διαδρομή από το Αιγαίο και όχι το "κατέβασμα" του Ευβοικού. Καλοτάξιδο. Edited May 21, 2011 by ΣΕΙΡΙΟΣ
arberi Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 κανενα φοτο ρε παιδια ποτε θα εχουμε απο αυτο το σκαφοσ......
Panagia Ekatontapiliani Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Το πλοίο έχει ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή του Ωροπού Ερέτριας. Το θέμα είναι εάν θα συνεχίσει και μετά το Σεπτέμβριο εκεί???
Thanos... Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Μέχρι τον Σεμπτέμβριο έχει ο Θεός. Μπορεί να προλάβει να πουληθεί. Μια φωτογραφία του από τα πρώτα του δρομολόγια στον Ωρωπό.
polmyt Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 (edited) Δειχνει πιο επιβλητικο απο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ IV και κατα την αποψη μου ειναι και πιο ομορφο.Δυστυχως ομως η γραμμη της Ερετριας δυσκολα σηκωνει αυτο το θηριο Edited June 4, 2011 by polmyt
Panagia Ekatontapiliani Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Για αυτο ειπα εαν θα ειναι μετα το Σεπτεμβριο στη γραμμη. Εχει ακουστει μια φημη οτι απο Σεπτεμβριο θα ανηφορισει προς την Θασο, για λογαριασμο μια εκ των δυο εταιρειων της Θασου!!
filippos Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Το δελφινακι στο πλαι κατι μου θυμιζει... Εμενα να δεις τι μου θύμησε η τριήρης μόλις την πρωτοείδα αδε και στο 6 εύχομαι και κανένα αστερία στις τσιμινίερες
arberi Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 πολυ ομορφο το βαπορι ρε παιδια αυτο ειναι για τησ γραμεσ τον κυκλαδων......... :D μ'αρεσε μ'αρεσε
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Παρατηρώ στο marinetraffic.com ότι αν και το πλοίο βρίσκεται στην γραμμή Ωρωπού - Ερέτριας εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου, δεν έχει ανέβει ούτε μία φωτογραφία του. Εντάξει, σίγουρα το ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ V δεν διεκδικεί και κανένα βραβείο ...κομψότητος (για να το πω ευγενικά ), και σίγουρα δεν ελκύει -τουλάχιστον θετικά- τα βλέμματα. Αλλά ούτε μία φωτό βρε παιδιά, από την στιγμή μάλιστα που καλά όλοι γνωρίζουμε το πόσο ...εύκολα ανεβαίνουν οι φωτό στο εν λόγω site ??? Οφείλω πάντως να παραδεχτώ, ότι το δικό μου βλέμμα στο πλοίο, το μαγνήτισαν οι καταπληκτικές τσιμινιέρες του !!! Όλα τα λεφτά !!!
georgios express Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 ...Παρατηρώ ...ότι αν και το πλοίο βρίσκεται στην γραμμή Ωρωπού - Ερέτριας εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου... Με τριήρη ζωγραφισμένη στον καταπέλτη του, πόσο καιρό νομίζεις θα κάνει Ωρωπό-Ερέτρια; Η ΝΕΛ το περιμένει με ανοικτές αγκάλες, ίσως μάλιστα το προορίζει για την νέα γραμμή Σίγρι-Αιγιάλη-Κίμωλος-Άνδρος .
john89 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Τελικά το πλοίο θα φύγει από την Ερέτρια για άλλα γραμμή?
nomikos Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 To Πρωτοπορος V εκτελει ακομη δρομολογια στη γραμμη Ωροπος Ερετρια.Εδω δυο φωτογραφιες του.
polmyt Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Εσωτερικα πως ειναι το πλοιο;Ειναι εξισου εντυπωσιακο οπως και εξωτερικα ή δεν ξεπερναει τα στανταρ μιας παντοφλας;
nomikos Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Εσωτερικα το πλοιο ειναι οντως πολυ εντυπωσιακο και σιγουρα ξεπερνα τα στανταρ μιας παντοφλας.Πολλοι καναπεδες και πολυτελεια.Δεν εβγαλα δυστηχως καποια φωτογραφια.Ειναι πραγματι ενα στολιδι σε ολους τους τομεις.Παντως γυρνωντας με το Αιολος 2 δεν υπαρχουν τρομερες διαφορες μεταξυ των 2 πλοιων.Στη γραμμη (Ωρωπος Ερετρια)ειναι δρομολογημενο αυτη τη περιοδο και το Αννα Μαρια(ανηκει στην ιδια εταιρεια με τον Αιολο 2) και μαλιστα σε συναντησεις τους εν πλω σφυρανε αρκετα.Το Πρωτοπορος IV ειναι δεμενο σε μια γωνια του λιμανιου της Ερετριας δεν φαινεται να δραστηροποιειται και να εκτελει δρομολογια.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Όπως και το εσωτερικό του Πρωτοπόρος IV. Τα πλοία της Tsokos Lines είναι αρκετά περιποιημένα εσωτερικά!!
gtogias Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Το Πρωτοπορος IV ειναι δεμενο σε μια γωνια του λιμανιου της Ερετριας δεν φαινεται να δραστηροποιειται και να εκτελει δρομολογια. Νομίζω ότι τα πλοία της γραμμής δένουν εναλλάξ ανάλογα με την κίνηση, πριν δύο εβοδμάδες ήταν δεμένο το Άννα-Μαρία.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now