Nick the Greek Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Παραλείψαμε να πούμε πως το πλοίο έχει μετονομαστεί σε Ella, όνομα που παραπέμπει σε παραλία που δεν έχει ξαπλώστρες και μπιτσόμπαρα . Να το βλεφαριάσουμε στην Ελευσίνα.
Nick the Greek Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Πλοιοκτήτης φαίνεται πια η Rota Shipping με έδρα τη Σμύρνη, η οποία ξεκάθαρα δραστηριοποιείται στον τομέα των διαλύσεων. Το πλοίο έχει πια υψώσει την σημαία των Κομόρων Νήσων.
ΕΥΔΟΞΟΣ Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 Παραμένει ξεχασμένο αγναντεύοντας τον κόλπο της Ελευσίνας.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 Δεν νομίζω ότι θα μείνει για πολύ ακόμα στη ντάνα της Ελευσίνας
Petros P Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 Μέσα στις επόμενες ώρες θα αναχωρήσει για απέναντι . Περισσότερα νέα από το Petros P TV στο δελτίο των 14.00 😛
Panagia Ekatontapiliani Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 Το Ella θα φύγει από τη ντανα με τη βοήθεια του Αλεξάντερ 5 και του Χρήστος XLII και θα το παραδώσουν στο Χρήστος LX, για να το οδηγήσει στον Αλιάγα.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Πριν βραδιάσει τα δυο ρυμουλκά παρέδωσαν το Ella στο Χρήστος LXI για να ξεκινήσει το τελευταίο του ταξίδι.
Petros P Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Και 3 φωτο μόλις έχει ξεκολλήσει απο το hORIzon όπως το αποχαιρετούσα Kαι μια φωτό απο το σπίτι ανοιχτά της Πειραϊκής τόση ώρα που έκανε να βγεi 😛
nomikos Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Πριν καμιά 15αετία το είδα δίπλα μου στη καλδέρα και έμεινα να το χαζεύω ώρα.Στο δικό μου μάτι είχε πολύ όμορφες γραμμές.Ας είναι ελαφρύ το χώμα. Ναυπηγήθηκε ως Homeric της ελληνικής Home Lines και στη συνέχεια πέρασε στα χέρια της Holland America και μετέπειτα της Costa.Σίγουρα έβαλε το χεράκι του ώστε αυτές οι εταιρείες να γιγαντωθούν και να φτάσουν στη σημερινή τους μορφή. Καράβαρος από τους λίγους.
Petros P Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Εύκολο και δύσκολο βαπόρι ταυτόχρονα . Πολύ κατανοητό μηχανοστάσιο με μηχανές που έπαιρναν και από αρχάριο . Η επιμήκυνση του που έγινε όμως σχεδόν με το που κατασκευάστηκε μεγάλο κακό του έκανε παρά καλό . Επειδή 1,5 χρόνο το έζησα , άλλαζε πολύ εύκολα η συμπεριφορά του δλδ από 0 ξαφνικά 3 μοιρες κλίση . Σε αυτά τα πλοία που είναι δεμένα και ανενεργά για μέρες ακόμα και λίγο βροχή να μπει και να κατέβει,σε ταλαιπωρεί μέχρι να το ισιώσεις. Όπως μας έλεγαν και στη παράδοση του Celebration πως ο μόνος λόγος που πήγαινε το πλοίο σφαίρα και δεν παραδοθηκε ταυτόχρονα με το ομοσταυλο του ήταν ότι γέμισε 3 Boeing 747 , πράγμα που για τη Tui/Thomson που είναι αναμεμειγμένη σε πολλούς τουριστικούς κλάδους τη βοηθούσε να κλείνει πακέτα διακοπών εύκολα τόσο σε ξενοδοχεία όσο και αεροπορικά και κρουαζιέρες Εν καιρω , θα ανεβάσω φωτογραφίες και από τα 3 κρουαζιερόπλοια εσωτερικά .
proud_ionian Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Παλια καλα χρονια. Απο το Hellenic Shipping Miracle
Petros P Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Αυτό σε σχέση με το Μυτιλήνη βγήκε κατευθείαν έξω 😛 ιδού και μια φωτογραφία . Παρακαλώ να παραμείνει εδώ μέσα . αν τη δείτε άλλου θα την έχω ανεβάσει εγώ σε κανένα γκρουπ 😝
Recommended Posts