Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Nick the Greek changed the title to ΠΜΠ Πανδώρα (Α-419) & ΠΜΠ Πάνδροσος (Α-420)
  • 7 months later...
  • 2 years later...
Posted

Eπειδή έχει σταματήσει η "ευκαιρία" το μόνο που μένει, κανένα ταξίδι προς/από Πόρο,άντε κ να κάνει το ΒΒ με απέναντι στο Νέο Πέραμα
Αλλά εκεί που το έχεις φωτογραφίσει,μπορεί να ήταν κανένα δοκιμαστικό.

Posted

Δεν την βλέπω για μεσίστια. Μάλλον δεν είχε ανέβει εντελώς. Οταν είναι μεσίστια είναι πιο κάτω και φαίνεται έντονα. 

Posted

Oπότε είναι πένθος το οποίο ως γενικό δεν υπήρχε εκείνη την ημέρα αλλά θα μπορούσε να υπάρχει ειδικός λόγος πχ μεταφορά γιά τον θάνατο αποστράτου

Πάντως είμαι σχεδόν κάθε μέρα στο λιμάνι κ ευκαιρία δεν έχω δει εδώ κ χρόνια

• 10 months later...
Posted

Πλέον το πλοίο δραστηροποιείται ως εκπαιδευτικό για τη σχολή δοκίμων και για μεταφόρες

της δοκίμων και ενίοτε της σμυν στο Πόρο.

Posted

Η πληροφορία ότι χρησιμοποιείται υπό οποιαδήποτε ιδιότητα από την ΣΝΔ είναι μάλλον ανακριβής. Αν γίνεται, κάνε ένα double check όπως έλεγαν ανέκαθεν  Χορμοβίτου & Ψαρών γωνία.

Posted (edited)

Κάθε άλλο παρά ανακρίβης ειναι,το πλοιο δραστηροποιειται για τα εκπαιδευτικα ταξίδια των σπουδαστων της δοκίμων στη γύρω περιοχή του Πειραιά και για τα ταξίδια τους προς το Πόρο

Edited by polmyt
  • 2 weeks later...
Posted

Προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, επιβεβαιώνω (μετά από επαλήθευση εκ του πεδίου), την πληροφορία του @bmwdakias ότι πράγματι το πλοίο χρησιμοποιείται από την ΣΝΔ για ταξίδια του Σ/Κ στον Πόρο και ανάλογες αποστολές.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

K σήμερα η ΠΑΝΔΩΡΑ στον Πειραιά κ έδεσε εκεί που δένουν οι ευκαιρίες Δεν μπορώ να καταλάβω την κατά διαστήματα παρουσία της στο λιμάνι
'Εχει να κάνει με τον Πόρο; Γνωρίζει κανείς;

Posted

Χτες το μεσημέρι πάντως, δεν ξέρω από που ερχόταν, αλλά μπήκε στο λιμάνι και έδεσε στο μώλο της ΣΝΔ, οπότε μάλλον κάτι είχε να κάνει με τους ναυτικούς δόκιμους.

Posted (edited)
10 hours ago, Cpt Smith said:

Χτες το μεσημέρι πάντως, δεν ξέρω από που ερχόταν, αλλά μπήκε στο λιμάνι και έδεσε στο μώλο της ΣΝΔ, οπότε μάλλον κάτι είχε να κάνει με τους ναυτικούς δόκιμους.

Όταν λες μώλο ΣΝΔ εννοείς αυτόν στόν όρμο της ΣΝΔ; (όρμος Παλάσκα λέγεται) κ το βλέπω δύσκολο να έπεσε εκεί. Αν το είδες στο Παλατάκι,αυτός δεν είναι μώλος της ΣΝΔ αλλά είναι η Άλκιμος ακτή κ ανήκει στον ΟΛΠ

Edited by ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
Posted

Καλημέρα, ναι εκεί όπως μπαίνουμε στο λιμάνι δεξιά στο φάρο, εκεί έδενε την ώρα που περνούσα με το ΑΝΤΙΓΟΝΗ. Εχω και δει και ξένα πολεμικά να δένουν εκεί, ομολογώ πως δεν ξέρω πως λέγονται, και θεωρώ πως είναι μώλος της ΣΝΔ επειδή είναι από πάνω. Μάλλον αποβίβαζε δόκιμους Σάββατο μεσημέρι.