Panagia Ekatontapiliani Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 Πλέον το Πάνδροσος έχει επιστρέψει στη μεταφορά του προσωπικού του ναυστάθμου από το λιμάνι του Πειραιά.
Αρακλειανός Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Πρόσφατα έτυχε από πολύ μακριά να δω ανοιχτά της Σαλαμίνας προς Ελευσίνα το Πανδώρα. Γνωρίζει κανείς αυτή τη στιγμή που δραστηριοποιείται?
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Eπειδή έχει σταματήσει η "ευκαιρία" το μόνο που μένει, κανένα ταξίδι προς/από Πόρο,άντε κ να κάνει το ΒΒ με απέναντι στο Νέο Πέραμα Αλλά εκεί που το έχεις φωτογραφίσει,μπορεί να ήταν κανένα δοκιμαστικό.
gtogias Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Φαίνεται ότι ξανάρχισαν οι "ευκαιρίες" τα ταξίδια τους από το λιμάνι του Πειραιά.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Αν κ Πειραιώτης μέχρι τώρα δεν εχω δει καμιά ευκαιρία στον Πειραιά
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Mε μεσίστια σημαία κ επίσημο Μήπως υπήρχε λόγος;;;
bas Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Δεν την βλέπω για μεσίστια. Μάλλον δεν είχε ανέβει εντελώς. Οταν είναι μεσίστια είναι πιο κάτω και φαίνεται έντονα.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 K το επίσημο στην πλώρη βλέπετε που είναι;;
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Oπότε είναι πένθος το οποίο ως γενικό δεν υπήρχε εκείνη την ημέρα αλλά θα μπορούσε να υπάρχει ειδικός λόγος πχ μεταφορά γιά τον θάνατο αποστράτου Πάντως είμαι σχεδόν κάθε μέρα στο λιμάνι κ ευκαιρία δεν έχω δει εδώ κ χρόνια
bmwdakias Posted October 10, 2024 Posted October 10, 2024 Πλέον το πλοίο δραστηροποιείται ως εκπαιδευτικό για τη σχολή δοκίμων και για μεταφόρες της δοκίμων και ενίοτε της σμυν στο Πόρο.
georgios express Posted October 10, 2024 Posted October 10, 2024 Η πληροφορία ότι χρησιμοποιείται υπό οποιαδήποτε ιδιότητα από την ΣΝΔ είναι μάλλον ανακριβής. Αν γίνεται, κάνε ένα double check όπως έλεγαν ανέκαθεν Χορμοβίτου & Ψαρών γωνία.
bmwdakias Posted October 11, 2024 Posted October 11, 2024 (edited) Κάθε άλλο παρά ανακρίβης ειναι,το πλοιο δραστηροποιειται για τα εκπαιδευτικα ταξίδια των σπουδαστων της δοκίμων στη γύρω περιοχή του Πειραιά και για τα ταξίδια τους προς το Πόρο Edited October 11, 2024 by polmyt quote
georgios express Posted October 11, 2024 Posted October 11, 2024 Αυτήν την στιγμή δεν επιμένω, θα κάνω και εγώ double check και αν χρειασθεί, θα επανέλθω.
georgios express Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 Προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, επιβεβαιώνω (μετά από επαλήθευση εκ του πεδίου), την πληροφορία του @bmwdakias ότι πράγματι το πλοίο χρησιμοποιείται από την ΣΝΔ για ταξίδια του Σ/Κ στον Πόρο και ανάλογες αποστολές.
Nikos_Chania Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Εμφάνιση στον Πειραιά έκανε σήμερα η Πανδώρα. Έδεσε κατά τις 12:30 και έφυγε στις 14:20.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted November 15, 2024 Posted November 15, 2024 K σήμερα η ΠΑΝΔΩΡΑ στον Πειραιά κ έδεσε εκεί που δένουν οι ευκαιρίες Δεν μπορώ να καταλάβω την κατά διαστήματα παρουσία της στο λιμάνι 'Εχει να κάνει με τον Πόρο; Γνωρίζει κανείς;
Cpt Smith Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 Χτες το μεσημέρι πάντως, δεν ξέρω από που ερχόταν, αλλά μπήκε στο λιμάνι και έδεσε στο μώλο της ΣΝΔ, οπότε μάλλον κάτι είχε να κάνει με τους ναυτικούς δόκιμους.
margaritis24 Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 τωρα περασε απο το στενο της Φανερωμενης κ παει στο κολπο της Ελευσινας για τον Ναυσταθμο
bmwdakias Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 Πραγματοποιήθηκαν κάποια εκπαιδευτικά ταξίδια με τους σπουδαστές της ΣΝΔ
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 (edited) 10 hours ago, Cpt Smith said: Χτες το μεσημέρι πάντως, δεν ξέρω από που ερχόταν, αλλά μπήκε στο λιμάνι και έδεσε στο μώλο της ΣΝΔ, οπότε μάλλον κάτι είχε να κάνει με τους ναυτικούς δόκιμους. Όταν λες μώλο ΣΝΔ εννοείς αυτόν στόν όρμο της ΣΝΔ; (όρμος Παλάσκα λέγεται) κ το βλέπω δύσκολο να έπεσε εκεί. Αν το είδες στο Παλατάκι,αυτός δεν είναι μώλος της ΣΝΔ αλλά είναι η Άλκιμος ακτή κ ανήκει στον ΟΛΠ Edited November 17, 2024 by ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
Cpt Smith Posted November 18, 2024 Posted November 18, 2024 Καλημέρα, ναι εκεί όπως μπαίνουμε στο λιμάνι δεξιά στο φάρο, εκεί έδενε την ώρα που περνούσα με το ΑΝΤΙΓΟΝΗ. Εχω και δει και ξένα πολεμικά να δένουν εκεί, ομολογώ πως δεν ξέρω πως λέγονται, και θεωρώ πως είναι μώλος της ΣΝΔ επειδή είναι από πάνω. Μάλλον αποβίβαζε δόκιμους Σάββατο μεσημέρι.
Recommended Posts