Nick the Greek Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 (edited) (1979, ex-Silesia, Felicia, Yuzhnaya Palmyra, Begona Del Mar, Adriatica I) Διαβασα σε ξενο φορουμ οτι το Silesia που αγορασε(??) ο Αγουδημος ειναι αυτην τη στιγμη παροπλισμενο και σε ψιλο-ασχημη κατασταση στην Πολωνια στο Swijnouszie(η καπως ετσι τελος παντων). Edited February 17, 2018 by Nick the Greek tag
Neptune Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Αρα μαθαμε και το μελλοντικο του ονομα και προορισμο ΜΙΛΕΝΤΑ και σκραπ
George Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Κι εγώ αυτό ήξερα (εγώ ήξερα στο Gdansk) μέχρι που βρήκα αυτή τη φωτο που τραβήχτηκε 2 Μαϊου στο Gdansk και που δε μου θυμίζει και πολύ παρατημένο πλοίο: Φώτο: Jakub Bogucki / GREEN SHIP από το www.ferry-site.dk
Neptune Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Εγω εμαθα κι αλλα Οτι ηταν μερος της συμφωνιας για την πωληση της πρωτης Αλκμηνης... Απο το βορρα αυτα τα νεα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Οτι αγορασεο Αγουδημος το πλοιο Silesia ειναι σιγουρο ????? Μικρο δε ειναι σε σχεση με οτι αγοραζει τελευταια , εκτος αν το παιρνει για την αγονη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Οσα πιο πολλα μιλια βαλει , τοσα ποιο πολλα λιμανια θα πιανει , αρα στα δωδ/σα θα φτανει τις ιδιες ωρες
Artevelde Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Μα εννοειται αυτο...Ειμαστε για να χανουμε λιμανια τωρα και να μην παιρνουμε καμια επιδοτησουλα παραπανω;;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Τελικα θα αγοραστει το Silesia απο την GA ???? Υπαρχει εξελιξη σε αυτο το θεμα ?????
Apostolos Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 K to onoma aytoy??? ALKMINI A!!!!! (prototipo e?)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Αρα ειναι βεβαια η αγορα του ???????? Και του χρονου τετοια εποχη θα ξαναμιλαμε για καμια ναυλωση-πωληση σε Νορβηγια - Γριλανδια-ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΟΥ κα..................
Nick the Greek Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Να πουμε οτι η Shippax της Σουηδιας αναφερει επιγραμματικα οτι εχουμε και τριτο Αλκμηνη Α. Περισσοτερες λεπτομερειες δεν ξερω αλλα αν υποθεσουμε οτι ειναι το Silesia, σημαινει οτι: α) Το πλοιο παραδοθηκε στην GA Ferries και β) Το ηδη υπαρχον Αλκμηνη Α κατεβασε την Ελληνικη σημαια και μαλλον πουληθηκε στους Νορβηγους. Η πληροφορια με καθε επιφυλαξη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Και του χρονου τετοια εποχη θα ξαναμιλαμε για ενα πλοιο που δεν το ειδε το αιγαιο , δε το βγαζουν κανα αλλο ονομα μπας και ταξιδευσει σε ελληνικα νερα !!! ΑΛΚΜΙΝΗ Α η 3η ........ Και βλεπουμε ??? Σαν τους ΠΟΝΤΙΦΙΚΕΣ καταντησε το ονομα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Τελικα κανα νεο με το Silesia εχει υπαρξει , οσο αφορα την επικημενη αγορα του απο τη GA FERRIES ?????
Neptune Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Γυρω στις 15 Σεπτεμβρη ερχεται.... Και οι πρωτες φημες το θελουν Ικαροσαμια
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ως GA FERRIES ?? Και το ονομα αυτο τελικα ΑΛΚΜΙΝΗ Α (η 3η ) Και το πιθανοτερο ειναι αυτο που ειχα πει στο φορουμ του ΜΑΡΙΝΑ , μαλλον το σταματανε λογω 35 ετιας και ερχετε το Silesia ως αντικατασταση .... Υπαρχει επισημη ανακοινωση πουθενα ντινο??
Neptune Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Οχι αυτο το ειπε ο Αλεξανδρος (του Γερασιμου βεβαιως βεβαιως) σε ενα φιλο μου. Φυσικα και θα ειναι GAna FERRIES και μαλλον παει για κει λογω αποσυρσης του ΜΑΡΙΝΑ. Οσο για το ονομα μη ξεχναμε οτι ακομα το 2ο Αλκμηνη εχει ελληνικη σημαια αρα αν δεν αλλαξει κατι τοτε καπου κολλαμε
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 2005 07. Såld till GA Ferries, Pireus, Grekland. πηγη http://www.faktaomfartyg.com/silesia_1979.htm Αρα ειναι βεβαιο
Neptune Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Οταν μιλαμε λεμε και κανενα ποστ ουσιας οχι μονο αερα ετσι Απο το Σουηδο περιμενες να το επιβεβαιωσεις??? Οτι λεω εγω ειναι συμβολαιο 99%
valencay Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 loipon, o makis tha mas steilei sto treladiko.... kata 99% to vapori telika DEN agorastike, kai opos katalavenete mallon den erxete....
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Απο που προκυπτει αυτο , φιλε valencay ..........
Artevelde Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ε τουλαχιστον τωρα πια δεν ειμαστε και εντελως ανυποψιαστοι...Παει κι αυτο λοιπον...Αντε να δουμε τωρα ποιο εχει σειρα....
valencay Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 ayti ti stigmi den xero kati parapano na sas po, pantos i pigi einai egkiri.tora, tha perimenoume na doume....
Neptune Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Σημερα θα παω για κατι γραφειοκρατικα απο κει... Θα ψαρεψω λοιπον... Δε γινετε ολο και καποιος θα ξερει... Παντως μεχρι τη Δευτερα ηταν αγορασμενο και αναμενοταν 15 Σεπτεμβρη . Δεν τον αντεχω αλλο τον Αγουδημο
Panagia Ekatontapiliani Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Και εγώ που ρώτησα κάποιον από την εταιρεία προχθές αν έρχεται το πλοίο το Σεπτέμβρη και μου είπε ακόμα δε ξέρει τίποτα!! Τι θα γίνει με αυτό!!
Recommended Posts