Nick the Greek Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 Έτσι ακριβώς είναι, σήμερα το γράφουν και οι Ιταλοί, ακόμη βέβαια στο database του Paris MOU δεν έχει ανανεωθεί τίποτα. Εμένα προσωπικά δε μου κάνει εντύπωση το detention, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι που συμβαίνει, ειδικά στη συγεκριμένη γραμμή. Μου κάνει εντύπωση η μεγάλη δημοσιότητα.
margaritis24 Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Ε καλα τωρα απο που να πηραν γραμμη αραγε
Petros P Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 (edited) Μα γιατι κοβει κινηση απο τον Μανωλιο upd @margaritis24 ακριβώς ... Edited February 4, 2021 by Petros P
nomikos Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 (edited) Στο Brindisi έγινε ο έλεγχος και κόπηκε;Η συγκεκριμένη ιστορία μου θυμίζει τους εντατικούς ελέγχους στο Κρήτη ii όταν ήταν στη γραμμή της Βενετίας και κοβόταν συνεχώς.Πάλι τότε το θέμα είχε πάρει διαστάσεις.Μοιάζουν κατά διαβολική σύμπτωση οι δύο περιπτώσεις αρκετά.Τυχαίο; Όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε. Edited February 4, 2021 by ΝΟΜΙΚΟΣ
Nick the Greek Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 Το Galaxy έκανε Αλβανία, δεν έχει σχέση με το Grimaldi. Και δεν υπονοούσα κάποιον συγκεκριμένο όταν είπα πως φαίνεται περίεργη η δημοσιότητα. Το σίγουρο είναι πως κάποιου τον κάλλο έχουν πατήσει, δε νομίζω πως είναι ο Grimaldi αυτός.
nomikos Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Ναι αλλά το Galaxy ανήκει στον Αρκομάνη στην εταιρεία που ανήκει και το Golden Bridge.Αυτός ήταν ο συνειρμός μου.
MILTIADIS Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Με αυτη τη λογικη μπορει να τους εβαλε και ο Βεντουρης. Εγω πιστευω οτι ειναι καιρος να δουμε οτι σε καποια αλλα κρατη καποιοι ελεγκτικοι μηχανισμοι λειτουργουν λιγο πιο αποτελεσματικα.Και απο τη στιγμη που βρισκουν πραγματακια καλα κανουν και τα δημοσιοποιουν.
Neptune Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 (edited) O harbor master του Brindisi ειναι γνωστος για την αγαπη του στους Ελληνες πλοιοκτητες.. 😉 Δε θελει προσπαθεια να σε κοψει. Edited February 4, 2021 by Neptune
nomikos Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 (edited) On 2/4/2021 at 1:14 PM, MILTIADIS said: Με αυτη τη λογικη μπορει να τους εβαλε και ο Βεντουρης. Εγω πιστευω οτι ειναι καιρος να δουμε οτι σε καποια αλλα κρατη καποιοι ελεγκτικοι μηχανισμοι λειτουργουν λιγο πιο αποτελεσματικα.Και απο τη στιγμη που βρισκουν πραγματακια καλα κανουν και τα δημοσιοποιουν. Expand Τα υπόλοιπα πλοία της Αλβανίας και σια γιατί δε κόβονται και γιατί δεν ακούγεται τίποτα; Edited February 4, 2021 by ΝΟΜΙΚΟΣ
Πηλιος Γουσης Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Πραγματικα απορώ γιατί γίνεται τοσος λογος που μια αρχή κράτους λιμενα εκανε τη δουλεια της σωστα. Ανέβηκε στο πλοίο βρηκε σοβαρές παρατηρήσεις και το έκοψε. Δηλαδη μας κάνει εντύπωση που κόπηκε η που σε κάποιες χώρες δουλεύουν σωστά?
Nick the Greek Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 Βρε καλά έκανε και τους έπιασε, δεν το συζητώ. Όπως είπα και παραπάνω, εμένα μου έκανε εντύπωση η έκταση της δημοσιότητας. Διάφορα φέρρυ τρώνε και παρατηρήσεις και detentions σε καθημερινή βάση. Αλλά τέτοια δημοσιότητα και σε μια τέτοια όχι προβεβλημένη γραμμή, σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο.
proud_ionian Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Πρώτη φορά στη ζωή του τρώει παρατήρηση;
Πηλιος Γουσης Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το Galaxy θα αναχωρησει απο το brindisi το Σάββατο για Περαμα
Nick the Greek Posted February 9, 2021 Author Posted February 9, 2021 Έφτασε το πλοίο στη ράδα του Πειραιά και υποθέτω περιμένει να βρεί χώρο στην επισκευαστική βάση. Την ίδια στιγμή ανέβηκαν και οι παρατηρήσεις στο Paris MOU, συνολικά 9 εκ των οποίων οι 5 έδιναν δικαίωμα για detention στους ελέγχοντες. Οι επίμαχες παρατηρήσεις είναι: Nautical publications not updated Emergency lightings and switches inoperative Abandon ship drills not acceptable, lack of training Lifeboats not properly maintained ISM not as required.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Το Galaxy αναμένεται να δεξαμενιστει στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη από τις 16/02/21 έως τις 18/02/21.
marioskef Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 On 2/9/2021 at 12:23 PM, Nick the Greek said: Έφτασε το πλοίο στη ράδα του Πειραιά και υποθέτω περιμένει να βρεί χώρο στην επισκευαστική βάση. Την ίδια στιγμή ανέβηκαν και οι παρατηρήσεις στο Paris MOU, συνολικά 9 εκ των οποίων οι 5 έδιναν δικαίωμα για detention στους ελέγχοντες. Οι επίμαχες παρατηρήσεις είναι: Nautical publications not updated Emergency lightings and switches inoperative Abandon ship drills not acceptable, lack of training Lifeboats not properly maintained ISM not as required. Expand Και αυτές οι παρατηρήσεις αναγκάζουν το πλοιο να έρθει στο Πέραμα;
Annivas Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Προφανώς κι όχι αλλά ελεω detention μήπως ήταν προγραμματισμένη επισκευή και ήρθε πιο νωρίς ;;;
Πηλιος Γουσης Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Οι παρατηρήσεις ειναι σοβαρές που δέχθηκε και αυτο προφανώς αναγκασε την εταιρία να το κατεβασει στο Περαμα. Αν δει κάποιος όλες τις παρατηρήσεις και τις 9 θα καταλάβει πως δεν εχει γίνει συντήρηση στο πλοίο πολυ καιρό.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Το Galaxy πήγε σήμερα στο Ν.Μ. Δραπετσώνας μετά από τριήμερη παραμονή στη ράδα.
Petros P Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 On 2/9/2021 at 4:09 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Το Galaxy αναμένεται να δεξαμενιστει στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη από τις 16/02/21 έως τις 18/02/21. Expand Λόγω της χιονόπτωσης δε μπήκε εχθές, αλλα σήμερα το μεσημέρι
Πηλιος Γουσης Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Ναι όντως ανέβηκε εχθες. Πάντως πριν λίγο που έφυγα από εκει το βλεπω πολυ ταλαιπώρημενο το πλοίο και δεν είδα και πολυ κινητικότητα σε γενικές γραμμές. Ίσως θα πρέπει να δωθει λιγο περισσότερη βάση στην συντήρηση γιατι φαίνεται παρατημένο το πλοίο.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Το Galaxy ολοκλήρωσε το δεξαμενισμο του και επέστρεψε στο Ν.Μ. Δραπετσώνας.
Nick the Greek Posted February 26, 2021 Author Posted February 26, 2021 Τέλος το pit stop, το πλοίο ανεχώρησε για τον Αυλώνα νωρίτερα απόψε.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 Το Galaxy επέστρεψε χθες στα δρομολόγια στη γραμμή Αυλώνα Μπρίντιζι.
Recommended Posts