ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 (edited) Άλλη μία παντόφλα που ξεκίνησε από την γραμμή Περάματος - Σαλαμίνας (ιδιοκτ. Φιλιάγκος - Καρνέσης), και που κατασκευάστηκε το 1993 με πρώτο όνομα το Ιωάννης Θηρεσία Κ. ΙΙ. Αργότερα το πλοίο μετονομάστηκε σε Μαριώ Β. (πέρασε νομίζω και από τα πορθμεία του Ευβοικού), ενώ αρχές του 2008 πήρε το σημερινό του όνομα Αγία Τριάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι δρομολογημένο στην γραμμή Ηγουμενίτσας - Λευκίμης. (1993, ex- Μαριώ Β, Θηρεσία, Ιωάννης Θηρεσία Κ. ΙΙ) Edited February 26, 2018 by Nick the Greek
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Το ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ νωρίς σήμερα το πρωί έδεσε στο Καματερό της Σαλαμίνας προερχόμενο από την Ηγουμενίτσα.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 ...και μετά το Καματερό της Σαλαμίνας, το πλοίο από σήμερα δεξαμενίζεται στα ναυπηγεία του Παναγιωτάκη στα Αμπελάκια.
polmyt Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ομορφη παντοφλα που εξυπηρετει αριστα μαζι το ΛΕΥΚΙΜΗ τη γραμμη Ηγουμενιτσας Λευκιμη. Την πετυχα στην Ηγουμενιτσα το καλοκαιρι που μας περασε.Εξωτερικα εδειχνε σε πολυ καλη κατασταση χωρις τρεξιματα κλπ.Γεμισε περιπου το μισο γκαραζ και αναχωρησε με πορεια για Λευκιμη
Panagia Ekatontapiliani Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Πλέον η παντόφλα Αγία Τριάδα είναι δεμένη στο Καματερό, μετά τις εργασίες συντήρησης της στο Ναυπηγείο του Παναγιωτακη, μέχρι να φύγει για τα νερά του Ιονίου
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Το δίχως άλλο, έχουμε να κάνουμε με μία παντόφλα ερυθρόλευκων και θρυλικών ...συναισθημάτων.
Panagia Ekatontapiliani Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Το Αγία Τριάδα επέστρεψε στα δρομολόγια του.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Το πλοίο εκπέμπει και πάλι σήμα στο AIS μετά από 1+ μήνα απραξίας λόγω του προβλήματος με τα πιστοποιητικά του. Αυτήν την ώρα εν πλω από Λευκίμμη προς Ηγουμενίτσα.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Το ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ βρίσκεται από σήμερα το πρωί στο ναυπηγείο Παναγιωτάκη της Σαλαμίνας για δεξαμενισμό και εργασίες συντήρησης.
pantelis2009 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Το πλοίο έπεσε εχθές απο το καρνάγιο και πλέον περιμένη τα χαρτιά του, για να φύγει για την ωραία Κέρκυρα.
pantelis2009 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 (edited) Το τριπρόπελο και τριτίμονο Αγία Τριάδα πλησιάζει στον Ισθμό. Edited November 13, 2012 by proud_ionian quote
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Αγία Τριάδα (ΙΜΟ 8968985) (1993, ex- Μαριώ Β, Θηρεσία, Ιωάννης Θηρεσία Κ. ΙΙ) Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν στα προηγούμενα ονόματα του πλοίου, ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΗΡΕΣΙΑ Κ ΙΙ με το οποίο ναυπηγήθηκε, και ΜΑΡΙΩ Β. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι ανάμεσα στα δύο αυτά ονόματα, έφερε (για άγνωστο χρονικό διάστημα) το όνομα ΘΗΡΕΣΙΑ. Να προσθέσουμε ότι έχει κατασκευαστεί στο ναυπηγείο "ΠΡΩΤΕΥΣ" - Αφοι Βασιλειάδη στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, με αριθμό νηολογίου Ν.Π. 9888.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Μετα απο δυο χρονια σχεδον το Αγια Τριαδα ηρθε στο ναυπηγειο του Παναγιωτακη για εργασιες δεξαμενισμου και συντηρησης
Panagia Ekatontapiliani Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Τελειωσε με τις εργασιες συντηρησης του και πλεον πηρε το δρομο της επιστροφης
Panagia Ekatontapiliani Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Το Αγία Τριάδα τελείωσε τα δρομολόγια του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και πλέον είναι δεμένο στο λιμάνι της Λευκιμμης για την χειμερινή του ακινησία
Panagia Ekatontapiliani Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Το Αγία Τριάδα είχε επανέλθει στα δρομολόγια μέσα στο Φεβρουάριο και από χθες σταμάτησε ξανά τα δρομολόγια του.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Το Αγία Τριάδα φέτος θα κατέβει στο Πειραιά για δεξαμενισμο στο Πειραιά, μιας και συμπληρώνει διετία από το τελευταίο δεξαμενισμο του.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Σήμερα το Αγία Τριάδα σταμάτησε για την χειμερινή του ακινησία του. Το πλοίο είναι δεμένο στο λιμάνι της Λευκίμμης.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Το Αγία Τριάδα ξεκίνησε από τη Λευκιμμη σήμερα το μεσημέρι για να κατέβει στη Σαλαμίνα, για το δεξαμενισμο του.
polmyt Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Στη Σαλαμινα θα παει στα Αμπελάκια αλλα αν μου τα μεταφέρανε σωστα σημερα θα διανυχτερευσει στο Καματερο λογω ελειψης θεσεων στα Αμπελακια
Panagia Ekatontapiliani Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Όντως το Αγία Τριάδα διανυκτέρευσε στο Καματερό και σήμερα μεθόρμισε στο ναυπηγείο του Παναγιωτάκη.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Το Αγία Τριάδα σήμερα το μεσημέρι έφυγε από το ναυπηγείο του Παναγιωτάκη και πήγε στο Καματερό. Όπως μπορούμε να δούμε στο Αγία Τριάδα έχει σβηστεί το όνομα της εταιρείας Lefkimi Lines που ήταν γραμμένο στις μπάντες του πλοίου παλιότερα. Επίσης έχουν κατασκευαστεί σκάλες επιβίβασης μπροστά από το κομοδέσιο γιατί παλιότερα δεν υπήρχαν αυτές.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Μετά από μια εβδομάδα παραμονής στο Καματερο, το Αγία Τριάδα αναχώρησε το απόγευμα με προορισμό την Λευκιμμη.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Το Σάββατο το μεσημέρι έφτασε το Αγία Τριάδα στη Λευκιμμη και συνεχίζει την ακινησία του.
Panagia Ekatontapiliani Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Το Αγία Τριάδα ξεκίνησε σήμερα το πρωί δρομολόγια στη γραμμή Λευκίμμη Ηγουμενίτσα.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now