ΣΕΙΡΙΟΣ Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 (edited) Στο ναυπηγείο Κουρή στην Αμαλιάπολη Μαγνησίας, σε κάποια άκρη του, χωρίς να γίνεται επάνω κάποια εργασία βρίσκεται και η παντόφλα ΚΑΠΤΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ η οποία (μέχρι τουλάχιστον δύο χρόνια πριν που την είχα δει) δραστηριοποιείτο στην γραμμή Γλύφας - Αγιόκαμπου. Edited May 27, 2017 by proud_ionian
superfastship Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 (edited) Γνωρίζει κανείς την ''καινούρια'' παντόφλα που βρίσκεται εδω και ένα μήνα περίπου αγκυροβολημένη στο ρίο??? Edited November 23, 2014 by proud_ionian tag
polmyt Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Οταν λες καινουρια τι εννοεις?Γιατι εγω καινουρια παντοφλα στο Ριο δεν ειδα την Μ.Πεμπτη που περασα μια βολτα απο κει
superfastship Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 φιλε polmyt όταν λέω καινούρια εννοώ οτι δεν έχει ξαναέρθει στο ρίο ποτέ ή εδώ και πολλά χρόνια
john89 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 (edited) Το καράβι δίπλα στο Καμπέρος με την μπλε πρύμνη είναι το Καπταν Σταύρος που έκανε Γλύφα-Αγιόκαμπο και για πολλά χρόνια Αιδηψό-Αρκίτσα. Edited May 14, 2010 by polmyt
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Για να το λες φίλε μου john89, έτσι θα 'ναι, και δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω. Να υπενθυμίσω πάντως, ότι το ΚΑΠΤΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ το είχα δει πριν ένα μήνα περίπου στην Αμαλιάπολη Μαγνησίας, παροπλισμένο, σε όχι καλή κατάσταση και δεμένο σε κάτι βράχια ακριβώς δίπλα στα ναυπηγεία Κουρή.
mpourtzi Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Για να το λες φίλε μου john89, έτσι θα 'ναι, και δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω.Να υπενθυμίσω πάντως, ότι το ΚΑΠΤΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ το είχα δει πριν ένα μήνα περίπου στην Αμαλιάπολη Μαγνησίας, παροπλισμένο, σε όχι καλή κατάσταση και δεμένο σε κάτι βράχια ακριβώς δίπλα στα ναυπηγεία Κουρή. Το ΚΑΠΤΑΙΝ ΣΤΑΥΡΟΣ, τώρα βρίσκεται στο Ρίο. (Αχαίας)
superfastship Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Μου λύθηκε η απορία, αφού η παντόφλα στην οποία αναφερόμουν ήταν ο καπεταν σταυρος
Paparazzi Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 2 φωτογραφιες του Καπετανιου μας....η πρωτη στην Αιδηψο πολλα χρονια πισω και η αλλη στο Ριο πριν κανα 2 βδομαδες...αφιερωμενες σε ολους σας...
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Να δούμε μία φωτογραφία του ΚΑΠΤΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ από τον Ιούλιο του 2008, προσεγγίζοντας το λιμάνι της Γλύφας. Άραγε βρίσκεται ακόμα στο Ρίο, δρομολογημένο ή παροπλισμένο ??? Πηγή φωτό : picasa, από τον χρήστη travelbadges.com
proud_ionian Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 στο ριο το ειδα το προηγουμενο σαββατο (18/12), το βραδυ. σβηστο ηταν και απο τα τελευταια στη σειρα (κοντα στο χρηστος).
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 (edited) Το ΚΑΠΤΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ άφησε σήμερα για λίγο το Ρίο, για να παραβρεθεί στον εορτασμό των Θεοφανείων στο λιμάνι της Πάτρας. Πάνω μάλιστα από το πλοίο έγινε και η ρίψις του Σταυρού στην θάλασσα. Όλα αυτά βέβαια, ίνα επαληθευθεί το ρηθέν υπό του ...προφήτου . ....οι προσωπικες μου μνημες ξεκινουν απο τα μεσα των 70s και εκ τοτε παντοφλες στην πατρα θυμαμαι μονο τα θεοφανεια και σε αναλογες εκδηλωσεις. Edited January 6, 2011 by proud_ionian link
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Το ΚΑΠΤΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ άφησε σήμερα για λίγο το Ρίο, για να παραβρεθεί στον εορτασμό των Θεοφανείων στο λιμάνι της Πάτρας. Μετά το τέλος του εορτασμού των Θεοφανείων, το πλοίο επέστρεψε και έδεσε στο Αντίρριο, από όπου και οι χθεσινές φωτογραφίες του. Σημ. Αν μπορεί κάποιος από τους mods, ας φτιάξει δικό του φάκελλο στη gallery, με τις τρεις φωτό του πλοίου που τώρα βρίσκονται στο "Λοιπά .....παντοφλοειδή"
ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΝΤΟΦΛΑ; ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΡΙΟ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΣΚΑΡΙ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΦΡΙΚΗ...!!!!
thanasis79 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 (edited) Η ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΗ ΣΤΟ ΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ... Edited August 13, 2011 by proud_ionian quote
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 ....και από νωρίς σήμερα το πρωί βρίσκεται στο ναυπηγείο Κελαιδή του Περάματος.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Ολοκλήρωσε τις εργασίες συντήρησης του το ΚΑΠΤΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ και αυτήν την ώρα περνάει τον Ισθμό της Κορίνθου επιστρέφοντας στο Ρίο.
proud_ionian Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 ξανα δυο χρονια μετα, εδω και λιγες μερες
Cruise Europa Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Επανέρχεται στα δρομολόγιά του το φερυμπωτάκι. Μόλις πέρασε Κορινθιακό!
polmyt Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Κουφετακι η παντοφλα συνεχιζει να δουλευει στο Ριο.
polmyt Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Η παντοφλα ερχεται στα μερη μας.Τωρα είναι κατω από τη Σαλαμινα και μενει να δουμε σε ποιο καρναγιο θα παει
Panagia Ekatontapiliani Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Και πιο συγκεκριμένα στο ναυπηγείο του Φραντζή είναι τραβηγμένο έξω για τις εργασίες συντήρησης του
Recommended Posts