KARAVI Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Tο Μελίνα ΙΙΙ όργωσε το Αιγαίο εκτελώντας ναύλωση από την ΔΕΗ.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 (edited) Από την χρήσιμη πληροφορία που μας έδωσε ο φίλος KARAVI , λογικά προκύπτει ότι το πλοίο -από την στιγμή που πήγε στη Σίφνο απευθείας- ή φόρτωσε ηλεκτρολογικό υλικό από το Ρίο, πράγμα όχι βέβαια απίθανο αλλά κάπως ασύνηθες, ή ότι μετέφερε φορτίο ηλεκτρολογικού τύπου από νησί σε νησί. Μην ξεχνάμε άλλωστε τα ταξίδια του ομόσταυλου ΜΕΛΙΝΑ ΙΙ που πάντα ξεκινούσαν από την Ελευσίνα και (ή) κατέληγαν εκεί. Edited February 13, 2011 by ΣΕΙΡΙΟΣ
KARAVI Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Το δεύτερο συνέβη, από το Ρίο ήταν άδειο.!!!
apost Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Aλλο ενα ταξιδι για το MELINA III προς Συρο απεπλευσε συμφονα με το AIS
polmyt Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Το γυρο του Αιγαιου εχει κανει παλι η παντοφλα.Απο τη Συρο πηγε Πατμο και απο την Πατμο σημερα το πρωι πηγε στο Καμαρι της Κω οπου βρισκεται μεχρι τωρα. Αντε να δουμε ποιο θα ειναι το επομενο λιμανι
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Στην Ελευσίνα βρίσκεται από νωρίς το πρωί σήμερα το ΜΕΛΙΝΑ ΙΙΙ. Στο λιμανάκι και στην θέση που δένει το ΕΥΓΕΝΙΑ Π, που αυτές τις ημέρες απουσιάζει σε ταξίδι στο Αιγαίο.
polmyt Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ξαναεφυγε σημερα για Σαντορινη.Πολυ πιθανον να φορτωσε καμια μεγαλη μηχανη για τη ΔΕΗ
Panagia Ekatontapiliani Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Αυτές οι μηχανές που είναι στο λιμανάκι της Ελευσίνας, προορίζονται για το νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Ρόδο, όπως είχα διαβάσει κάποιες ήμερες πριν σε μια Ροδιακή εφημερίδα.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Τίτλοι τέλους και για το ΓΛΥΦΑ. Το πρώην ΓΛΥΦΑ (με αυτό το όνομα θα το θυμόμαστε μιας και το ΜΕΛΙΝΑ ΙΙΙ το είχε μόνο για πέντε μήνες) σε λίγες ημέρες μας αφήνει αφού πουλήθηκε στην Χιλή. Σήμερα επέστρεψε στο λιμανάκι της Ελευσίνας, από την δεύτερη -και τελευταία- του αποστολή στα νησιά του Αιγαίου, όπου αποβίβασε βυτιοφόρα και φορτηγά οχήματα από την Κρήτη, και αμέσως μετά αναχώρησε για το Ρίο, μέσω του στενού της Φανερωμένης. Το πλοίο θα ξαναέρθει πάλι στα μέρη μας στο Πέραμα ή στη Σαλαμίνα, μέχρι τις 23 Μαίου, ημερομηνία που είναι και η καταληκτική για την παράδοση στους νέους του ιδιοκτήτες.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 (edited) Όπως έχουμε πει από την προηγούμενη Κυριακή στο αμέσως προηγούμενο ποστ, το πλοίο παραδίδεται αύριο στους νέους του πλοιοκτήτες από την Χιλή. Έτσι, πριν λίγη ώρα ξεκίνησε από το Ρίο με προορισμό το Πέραμα. Edited May 22, 2011 by ΣΕΙΡΙΟΣ
polmyt Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ηρθε χτες το απογευμα και πηγε σε καρναγιο στο Περαμα. Αλλη μια κλασικη παντοφλα λοιπον ετοιμαζεται να την κανει για τα ξενα και μενει να μαθουμε το νεο της ονομα
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 To πλοίο βρίσκεται δεμένο μπροστά στο ναυπηγείο ΕΛΘΩΜ του Περάματος. Η γαλανόλευκη κυμματίζει ακόμα, το όνομα παραμένει προς το παρόν το ίδιο, και καμμία εργασία δεν φαίνεται να έχει ξεκινήσει.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Το πρώην ΓΛΥΦΑ (με αυτό το όνομα θα το θυμόμαστε μιας και το ΜΕΛΙΝΑ ΙΙΙ το είχε μόνο για πέντε μήνες) σε λίγες ημέρες μας αφήνει αφού πουλήθηκε στην Χιλή. Το πλοίο εμφανίζεται πλέον στο AIS με σημαία Χιλής.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Αλλά ακόμα έχει υψωμένη την Ελληνική σημαία στον ιστό της πρύμης του πλοίου
ΝΗΡΕΑΣ Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Αυτό άραγε πως είναι δυνατόν να συμβαίνει? Μπορεί ο καθένας να βάζει στο AIS όποιο όνομα και όποια σημαία του κατέβει ή να υψώνει στον ιστό όποια σημαία του καπνίσει?
polmyt Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Στην περιπτωση του ΜΕΛΙΝΑ πιστευω οτι απλα δεν εχουν προλαβει να αλλαξουν τη σημαια στο πλοιο και το λεω αυτο γιατι στο AIS εχουν αλλαχτει τα παντα εκτος απο το ονομα,το οποιο θα μπορουσε να μεινει και το ιδιο Σε γενικοτερη συζητηση σαφως, απο οσο ξερω, ο καθενας δεν διακαιουται να βαλει οτι του κατεβει, αλλα το AIS ειναι μηχανημα που το προγραμματιζουν ανθρωποι οποτε καταλαβαινεις
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Kαι ας συνυπολογίσουμε βέβαια το ότι το ΜΕΛΙΝΑ ΙΙΙ αυτήν την στιγμή δεν ταξιδεύει, βρίσκεται σε ναυπηγείο και υπό συνθήκες αλλαγής εταιρείας, σινιάλων, ονόματος ίσως, και βέβαια σημαίας. Σε γενικοτερη συζητηση σαφως, απο οσο ξερω, ο καθενας δεν διακαιουται να βαλει οτι του κατεβει, αλλα το AIS ειναι μηχανημα που το προγραμματιζουν ανθρωποι οποτε καταλαβαινεις Καλά, εντάξει, αν καθίσουμε τώρα και ανοίξουμε συζήτηση για το τι δικαιούται και τι υποχρεούται να περάσει ο καθείς στο AIS, και πόσα από αυτά τηρούνται στην πράξη, θα μπορούμε να συζητάμε (και να ανεβάζουμε επίμαχα screenshots ) για μέρες ολάκερες. Άβυσσος το ...AIS !!!
polmyt Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 (edited) Τελικα πραγματικα ηταν ενα ενδιαμεσο σταδιο αυτο με την σημαια Πλεον στο πλοιο κυματιζει η σημαια της Χιλης ενω εχει γραφτει στην πρυμη ,αν και αρκετα κακογραμμενα,το ονομα του και το λιμανι νηολογιου που ειναι το μαγευτικο Valparaiso. To ονομα παρεμεινε ΜΕΛΙΝΑ ΙΙΙ και απο οτι φαινεται με αυτο το ονομα θα φυγει απο την Ελλαδα Edited June 4, 2011 by polmyt
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Το ΜΕΛΙΝΑ ΙΙΙ εξακολουθεί να βρίκσεται στο ναυπηγείο ΕΛΘΩΜ του Περάματος και να προετοιμάζεται για το μεγάλο του υπερατλαντικό ταξίδι στην Χιλή. Εδώ σε μία σημερινή φωτογραφία.
polmyt Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 (edited) Το πλοιο εχει φυγει απο τον Πειραια εδω και μερικες μερες.Ηδη βρισκεται λιγο πριν τη Σικελια ταξιδευοντας με 8-9 μιλια δρομο. Στο AIS εχει destination το Cabo Verde οπου αναμενεται να φτασει στις 6 Ιουλιου. Καλο ταξιδι να χει και καλο κουραγιο στο πληρωμα του Edited June 21, 2011 by polmyt
Panagia Ekatontapiliani Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Ας δούμε το Melina ΙΙΙ λίγες ώρες πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα για τη Χιλή, oταν είχε έρθει στο λιμάνι του Πειραιά για να πάρει πετρέλαια. Το πλοίο λέτε να περάσει από τη διώρυγα του Παναμά (το επικρατέστερο) ή θα κάνει το γύρω της Λατινικής Αμερικής??
Nick the Greek Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Εκεί κάτω τώρα είναι καταχείμωνο και δεν είναι για τέτοιους ηρωισμούς. Εγώ ψηφίζω Παναμά.
gtogias Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Θα είναι ωραία εικόνα, και μάλλον σπάνια, τουλάχιστον για εμένα, μια παντόφλα να περνά τη διώρυγα του Παναμά.
polmyt Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Το τελευταιο στιγμα στο AIS ηταν χτες το βραδυ στην περιοχη αναμεσα στο Μαροκο και τα Καναρια νησια.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Το πλοίο αγοράστηκε από την ίδια εταιρεία που πριν τέσσερα χρόνια είχε πάρει και το ΔΗΜΟΣ Π.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now