Panagia Ekatontapiliani Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 Το Παναγία Κοίμησης έπεσε χθες στο νερό και πραγματοποίησε ένα μικρό δοκιμαστικό.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 Το Παναγία Κοίμησης αναχώρησε σήμερα από το Πέραμα και επιστρέφει στη Θάσο.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 13, 2021 Author Posted April 13, 2021 Το Παναγία Κοίμησης αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια του στη γραμμή Κεραμωτή Θάσο τη Πέμπτη 15 Απριλίου.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 13, 2021 Author Posted July 13, 2021 Ας δούμε το Παναγία Κοίμησης δεμένο στο λιμάνι της Κεραμωτής και την ώρα που μεθόρμισε για να αναλάβει δρομολόγια το μεσημέρι. Στο πλοίο έχουν βαφτεί κίτρινες ρίγες στην οροφή τους καταστρώματος της γέφυρας και στην οροφή του καταστρώματος του χώρου του πληρώματος.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 12, 2021 Author Posted October 12, 2021 Πρόσκρουση του Ε/Γ-Ο/Γ Παναγία Κοίμησης στη Θάσο Quote Πρόσκρουση του Ε/Γ-Ο/Γ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΙΜΗΣΗΣ" Ν.Π. 11066 σημειώθηκε απογευματινές ώρες χθες στον λιμένα Θάσου, κατά την διάρκεια του κατάπλου του στον οικείο λιμένα. Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Κεραμωτής προς τον λιμένα Θάσου, με 06 επιβάτες και 05 οχήματα. Από την πρόσκρουση στο κρηπίδωμα προκλήθηκαν εκδορές χρώματος και κοίλωμα στο αριστερό πρωραίο μέρος του πλοίου. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε περιουσία τρίτων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 31, 2021 Author Posted October 31, 2021 Το Παναγία Κοίμησης ολοκλήρωσε χθες τα δρομολόγια του στη γραμμή Κεραμωτή Θάσο και επιστρέφει στη Σαλαμίνα. Πρέπει να τελείωσε η ναύλωση του από τη Thassos Link και θα το ξαναδούμε να ταξιδεύει στη γραμμή Φανερωμένη Πάχη Μεγάρων.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 16, 2021 Author Posted November 16, 2021 Το Παναγία Κοίμησης έχει ξεκινήσει τα δρομολόγια του στη γραμμή Φανερωμένη Πάχη Μεγάρων.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 16, 2022 Author Posted January 16, 2022 Μετά την ολοκλήρωση της ναύλωσης στη Thassos Link, στο Παναγία Κοίμησης βάφτηκαν ξανά μπλε οι ρίγες στην οροφή του καταστρώματος της γέφυρας και στην οροφή του καταστρώματος του χώρου του πληρώματος. Μόνο κάποια αυτοκόλλητα της Thassos link έχουν απομείνει στα δάπεδα για να κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις θυμίζουν το παρελθόν του από τη Θάσο.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 13, 2023 Author Posted March 13, 2023 Το Παναγία Κοίμησης πήγε σήμερα για δεξαμενισμό στο ναυπηγείο του Παναγιωτάκη.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 27, 2023 Author Posted March 27, 2023 Το Παναγία Κοίμησης ολοκλήρωσε τις εργασίες του δεξαμενισμού στο ναυπηγείο του Παναγιωτακη και επέστρεψε στη Φανερωμένη.
Αρακλειανός Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 Ας το δούμε και περίπου μία εβδομάδα πριν, όσο βρισκόταν ακόμα στο Ναυπηγείο
Panagia Ekatontapiliani Posted November 10, 2024 Author Posted November 10, 2024 Το Παναγία Κοίμησης σε ένα πέρασμα του στη γραμμή της Φανερωμένης.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 17 Author Posted February 17 Το Παναγία Κοίμησης έφυγε από τη Φανερωμένη και πάει για τον δεξαμενισμό του στο ναυπηγείο του Παναγιωτάκη.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 1 Author Posted March 1 Το Παναγία Κοίμησης περιμένει να αδειάσει θέση στο ναυπηγείο του Παναγιωτάκη για να βγει εκτός νερού για τον δεξαμενισμό του.
Νίκος Σ Posted March 3 Posted March 3 Το Παναγια Κοιμησης επεστρεψε στην Φανερωμενη και εχει ξεκινησει τα δρομολογια του
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now