Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
10 hours ago, The ferry said:

Το γκαράζ του ΑΝΔΡΟΣ ΚΙΝΓΚ όμως είναι μικρότερο σε χωρητικότητα (λόγω Κέιτζ και παταριων λογικά) που παίρνει 45 ΙΧ λιγότερα από τον Θεολογο Και το Κουιν. Και μπαίνει κάποιος στην σκέψη :όταν τα τωρινά δρομολογημενα πλοια γεμίζουν το γκαράζ σχεδόν οριακά με 3 λιμάνια, θα μπορέσει ένα πλοίο με μικρότερη χωρητικότητα να ανταπεξέλθει σε 3 + 2 λιμάνια;;; 

ή εκτός αν κάνει κάποιες ημέρες Ραφήνα Σύρο Μύκονο Εύδηλος Καρλόβασι δίνοντας ένα επιπλέον πλοίο σε εκείνη την γραμμή 

και άλλες ημέρες Άνδρο Σύρο Πάρο Νάξο ώστε να βοηθήσουν τους Ανδριώτες να πηγαίνουν και σε άλλα νησιά πιο εύκολα 

Edited by polmyt
μεταφορα ποστ
Posted (edited)

Για το πρώτο που αναφέρατε δεν νομίζω γιατί είναι ο στεφάνου και θέλει να πιάνει την Άνδρο. 

Όσο για το δεύτερο είχε γίνει αν θυμάστε δρομολόγηση του Superferry II από Ραφήνα - Κυκλάδες - Ηράκλειο και προφανώς κάτι δεν είχε πετύχει για να το πάρει τότε. 

Edited by polmyt
μεταφορα ποστ
Posted (edited)

Θεωρώ πως προέκταση προς τα εκεί θα γίνει μόνο σε περίπτωση που κάθε εταιρεία θα έχει από τρία συμβατικά στη Ραφήνα κατά τη θερινή σεζόν.

Έτσι η χωρητικότητα θα μοιράζεται.

Edited by polmyt
μεταφορα ποστ
Posted

Εκτός να βάλουν Andros king στο πρωινό του Superferry, και το Superferry το στείλει μαζί με το Αικατερίνη Π στην γραμμή Τήνο Μύκονο Νάξο αλλά να ξεκινάει πρωί από Νάξο ξέρω εγώ 

Posted (edited)

Δεν είναι και απίθανο να πουλήσει το superferry έστω και μετέπειτα. 

Edited by polmyt
Posted (edited)

Iσως χρειαστεί άλλη μια αγορά για να πει ότι θα το πουλήσει, γιατί αν το πουλήσει τώρα θα το βρει μπροστά του σίγουρα 

Edited by polmyt
Posted

Μια σκέψη αν υποθέσουμε πουλήσει το superferry είναι να έχει το queen και το king το καλοκαίρι μαζί στην ανδροτηνομυκονια και τον χειμώνα να τον κάνουνε από μισό λόγω των επισκευών.