enas chiotis Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 Λόγω του βαψίματος δε φαίνεται δρομολόγιο για σήμερα;
margaritis24 Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Εμενα μου εκανε εντυπωση οτι δεν εκανε χτες!
enas chiotis Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Μπορεί το μπλεδάκι που βάφεται μέχρι πάνω να είναι λίγο κάπως, αλλά το άστρο στην τσιμινιέρα είναι εξαιρετικό σαν σινιάλο.
margaritis24 Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Απο την αριστερη μπαντα εχει γραφτει το ονομα της εταιρειας
Panagia Ekatontapiliani Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Μόνο στην αριστερή πλευρά είναι γραμμένο το Ainaftis. Στη δεξιά ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει να γράφεται το όνομα της εταιρείας.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Το Πελαγιτης δεν έφυγε χθες από τη Μυτιλήνη αλλά σήμερα το μεσημέρι και ταξιδεύει με μειωμένη ταχύτητα. Εάν έχω πληροφορηθει σωστά υπήρξε μηχανική βλάβη στο πλοίο.
Stratos Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 (edited) Ταξιδι εμπειρια πριν λιγες εβδομαδες με τον Πελαγιτη. Το εσωτερικο του σε παει 4 δεκαετιες πισω. Edited May 22, 2016 by Stratos
margaritis24 Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Ποσο καιρο ειναι σταματημενο το πλοιο???
Panagia Ekatontapiliani Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Το Πελαγίτης πρέπει να έχει σταματήσει στις 25 Αύγουστου. Γιατί έκανε δρομολόγιο τη Τετάρτη 24 Αυγούστου (Μύκονο Χίο Μυτιλήνη) αλλά εκείνη την ημέρα έφτασε μέχρι τη Χίο και επέστρεψε στο Πειραιά λόγω βλάβης. Σίγουρα θα μείνει μέχρι το τέλος του μήνα εκτός δρομολογίων.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Το Πελαγίτης φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις εργασίες αντικατάσταση του στροφαλοφόρου άξονα και παραμένει δεμένος στο Ν.Μ. Δραπετσώνας, παρά την ημερομηνία που είχαν δηλώσει στο ΣΑΣ. Έτσι η κίνηση ειδικά προς τη Χίο Μυτιλήνη μοιράζεται στα πλοία της γραμμής και στο Νέαρχος (τα επικίνδυνα φορτία) ενώ η κίνηση προς τα Χανιά πάει στη κοινοπραξία και το Τάλως.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Ο Πελαγιτης ζητάει περεταίρω ακινησία για να αποκαταστήσει τη ζημιά μέχρι τις 20/10/16
polmyt Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Γιατι πρεπει να το ζητησει από το ΣΑΣ από τη στιγμη που υπαρχει ζημια και δεν εχει επισκευαστεί;
Panagia Ekatontapiliani Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Γιατί είχε δηλώσει ακινησία στα δρομολόγια μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Οπότε θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει δρομολόγια, οπότε εάν δεν κάνει τα δρομολόγια θα έχει κυρώσεις, οπότε για αυτό ζητάει περαιτέρω ακινησία.
polmyt Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Ναι οκ. Εγω δεν βλεπω το λογο που πρεπει να δηλωνεις ακινησια απο τη στιγμη που υπαρχει βλαβη.Υπαρχει δηλαδη περιπτωση να πουνε στο ΣΑΣ ,δεν εγκρινεται η ακινησια ,ξεκινα το βαπορι με βλαβη;
Orestis Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Περνάνε μέσω ΣΑΣ καθώς υπάρχει η περίπτωση (δεν αφορά τον Πελαγίτη), να δηλώνει κάποιο πλοίο βλάβη όλο το χειμώνα και να «επισκευάζεται» το καλοκαίρι, καταστρατηγώντας έτσι την ετήσια δρομολόγηση.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Το Πελαγίτης βρήκε ευκαιρία να κάνει μερικές εργασίες καλλωπισμού και συντήρησης στο γκαράζ και στις εξωτερικές επιφάνειες του πλοίου. Το πλοίο έχει συμπληρώσει δυο χρόνια που δεν έχει δεξαμενιστεί, οπότε θα πρέπει να ανέβει σύντομα για δεξαμενισμό.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Το Πελαγιτης πρέπει να έχει βγει για δοκιμαστικό στο Σαρωνικό αυτή την ώρα. Διόρθωση δεν κάνει δοκιμαστικο αλλά πάει στο ναυπηγείο της Χαλκίδας για δεξαμενισμο
Nikos_Chania Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Σήμερα λοιπόν στην δεξαμενή των ναυπηγείων Αυλίδος
Panagia Ekatontapiliani Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Εάν ισχύουν αυτά που ακούω το Πελαγιτης αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση τη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Σήμερα το μεσημέρι το Πελαγιτης ξεκίνησε από τη Χαλκίδα για να κατέβει στο Πειραιά.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Το Πελαγιτης έφτασε χθες τα μεσάνυχτα στο Κερατσίνι και σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε πάλι τα δρομολόγια του μετά από σχεδόν 2,5 απουσίας λόγω της βλάβης.
hayabusagr Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Drone video του όμορφου οχηματαγωγού κατά τη διάρκεια μιας απογευματινής αναχώρησής του από τον Πειραιά
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now