Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

......Ενδεχομένως καποιος συνδυασμός των ελικοπηδαλίων, ή κατι άλλο που μας διαφεύγει.

Απαραίτητα δοκιμαστικά για το σκάφος τελικά και τίποτα ύποπτο!

Posted

Το σκάφος έχει φτάσει από τα ξημερώματα στη Θάσο.

Και απο τότε δεν έχει εκτελέσει δρομολόγια, καθώς δεν έχουν υποβληθεί ακόμη τα πιστοποιητικά του για την έναρξη των δρομολογίων του!!

Posted

Τελικά υποβλήθηκαν τα σχετικά πιστοποιητικά και ξεκίνησε το πλοίο δρομολόγια στη νέα του γραμμή!

Τρίτη έως και Σάββατο με 4 δρομολόγια στη γραμμή Λιμένας-Κεραμωτή, ενώ Κυριακή & Δευτέρα με 3 & 2 δρομολόγια αντίστοιχα στη γραμμή Πρινος-Καβάλα. Καλή αρχή λοιπόν.

  • 3 months later...
Posted

Από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα, έχουν καταχωρηθεί 7 αγγελίες για Α μηχανικό για το σκάφος, στο ΓΕΝΕ. Ενδεχομένως μιλάμε για μηχανικό για δεύτερη βάρδια;

  • 3 months later...
Posted

Έντονες αντιδράσεις είχαμε σήμερα το πρωί από το λιμεναρχειο Καβάλας για το πλοίο, καθώς όπως με ενημέρωσαν, το πλοίο δεν θα εκτελέσει και σήμερα τα δρομολόγια του! Είχε βγει μες τις γιορτές σε ακινησία, είχαν γίνει πολλές καταγγελίες από τον πλοιοκτήτη του πλοίου για τη γραμμή και ξαφνικά ανεκτελεστα δρομολόγια, ενώ κανονικά είχε δρομολόγια σήμερα! Ο Πλοίαρχος του αμφιπλωρου ενημέρωσε πάντως τις αρχές ότι τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από αύριο.

  • 8 months later...
  • 1 month later...
Posted

 Xρόνια πολλά στο πλοίο και στον Καπετάνιο του Στέλιος Φιλιάγκος!
Καλές θάλασσες να έχει και τον Άι-Νικόλα στην πλώρη του.
Στην φώτο, το Στέλιος Φιλιάγκος δεμένο στον Λιμένα Θάσου.

post-7582-0-70800300-1448551552_thumb.jp

  • 3 weeks later...
Posted

Το πλοίο αναμένεται να μείνει εκτός δρομολογίων τουλάχιστον μέχρι των Θεοφανίων

 

Στην φώτο, το Στέλιος Φιλιάγκος δεμένο στον Λιμένα Θάσου.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία που ανέβασε ο billyferry παρατηρώ ότι έχουν κλειστεί τα τρία από τα οκτώ ανοίγματα που είχε το πλοίο. 

  • 1 year later...
Posted

Το Στέλιος Φιλιαγκος πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων θα πρέπει να σταματήσει τα δρομολόγια του και να κατέβει στο Πειραιά για δεξαμενισμο μιας και συμπληρώνει διετία.

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Λαέ του Στέλιου του Φιλιάγκου, ήρθε η ώρα να τον δούμε στο εικονοστάσι μας κατά την δραστηριοποίησή του στη γραμμή Κεραμωτή - Λιμένας Θάσου. Όπως θα παρατηρήσετε, το μπλέ χρώμα δεν έχει αλλάξει, η μοναδική αλλαγή είναι η προσθήκη του web site της εταιρείας του στα πλάγια του πλοίου.

  • 8 months later...
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...