georgios express Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Μην μπερδευόμαστε, με όλο το σεβασμό στα BS Πάρος/Νάξος, το τραγούδι είναι για το ένα και μοναδικό, πορτοκαλί Νάξος.
proud_ionian Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 της ποπης εγινε στο bs naxos, μετα την αναχωρηση απο συρο.
Hastaroth Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 (edited) Πάντως εγώ την Κυριακή που ήμουν στον "πηγαιμό",μιά χαρά εύρισκες θέση στο εν λόγω πλοίον.....Σημειωτέον ότι με το συγκεκριμένο πλοίο έχω ταξιδέψει (στον "πηγαιμό" όμως) και σε πιό "full" καταστάσεις,αλλά ποτέ δέν έτυχε να δώ τέτοια σκηνικά,ακόμη κι'όταν δέν έπεφτε καρφίτσα.Φαίνεται πως οι επιστροφές από άδειες κλπ καθιστούν τους επιβάτες πιό άγριους.... Edited August 25, 2013 by proud_ionian 2 σε 1
d1969 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Σημερινό ταξίδι από Πειραιά για πάρο Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Το πλοίο ήταν γεμάτο από κόσμο τι θύμισε καλοκαιρινές εποχές. Ήταν αδύνατον να βρεις θέση. Παντού στις διαδρόμους στις σκάλεςσε όλα τα σημεία υπήρχε κόσμος. Δυστυχώς κάτι πρέπει να γίνει με το πρωτόκολλο του πλοίου. Αφού το ταξίδι μέχρι την πάρο ήταν πολύ κουραστικό .
margaritis24 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 το καρναβαλι της αμοργου λογω της βροχης εγινε μεσα στο γκαραζ στου ΝΑΞΟΣ!εξυπνη ιδεα κ ενα ενα μπραβο στην εταιρεια για την προσφορα του πλοιου της
proud_ionian Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 απο τα αναρτημενα δρομολογια δεν φαινεται να σταματα πριν το καλοκαιρι
proud_ionian Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 τελικα οχι μονο σταματα, αλλα για πρωτη φορα, θα κανει μπιντε στου βασιλειαδη την επομενη δευτερα.
proud_ionian Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 επεσε απο του βασιλειαδη προχτες και μετα απο ενα συντομο περασμα απο το dock 3, επανηλθε στο απογευματινο της παροναξιας χτες (10/5)
Blue Star Delos Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Το πλοιο ζοριστηκε σημερα και στη Μηλο που το γυρισε ο καιρος, και στην Σιφνο την οποια αφησε μετα απο μια δυσκολη προσπαθεια, και τωρα το βλεπω εχει ψηλωσει και πρεπει να τις τρωει ασχημα. Μα που βρεθηκε αυτος ο καιρος καλοκαιριατικα Ομοιώς και το Νάξος πρέπει να τρώει καλά όπως φαίνεται από την πορεία του.
margaritis24 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Σημερα το πρωι το Blue Star Naxos εφυγε με σχεδον 1,5 ωρα καθυστερηση για το δρομολογιο του προς Συρο Τηνο Μυκονο Χτες στην επιστροφη του το βραδυ δεν ανοιγε ο καταπελτης στον πειραια κ πηρε κανα 20 λεπτο μεχρι να το φτιαξουν!ειχε κ βραδυνο για παρο γεματο φορτηγα μαζευτηκε η καθυστερηση
Artevelde Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Το ΝΑΞΟΣ έφυγε με καθυστέρηση σήμερα ή συνέβη κάτι άλλο και έφτασε Πάρο με μία ώρα και καθυστέρηση;
Blue Star Delos Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Απ' ότι φαίνεται έφυγε με καθυστέρηση.
nomikos Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Σημερα τα ξημερωματα ανεφεραν μερικοι επιβατες ελαφρια προσκρουση του στον Αθηνιο κατα τη μισαωρη και βαλε προσπαθεια προσδεσης του.
ithermos Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Η "βεράντα" πίσω από τη γέφυρα είναι φτιαγμένη από αλουμίνιο το οποίο έχει φαγωθεί απίστευτα,λείπουν ολόκληρα κομμάτια τα οποία έχουν μπλαστρώσει με στόκο.Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα στο αδελφό.
logaras Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Η εικόνα που αναφέρει ο ithermos είναι γεγονός και υπάρχει τουλάχιστον απο διετίας. Εκτός απο το στοκαρισμένα κομμάτια υπάρχουν και αρκετά που δεν έχουν κλειστεί καθόλου. Επειδή όπως λένε η ''εικόνα'' παίζει μεγάλο ρόλο στο κάθε τι, απορώ γιατί δεν το φροντίζουν επισταμένα. Οσο αφορά το ΠΑΡΟΣ ίσως γιατί είναι νεώτερο κάποιους μήνες παρουσιάζει μια καλύτερη εικόνα στη βεράντα του. Για να μη δημιουργούνται παρανοήσεις αυτά τα σχόλια δεν έχουν καμμία σχέση με το αξιόπλοο των πλοίων.
Neptune Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Οταν λετε βεραντα εννοειτε τους ανεμοθωρακες πισω απο τη γεφυρα?
ithermos Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Οταν λετε βεραντα εννοειτε τους ανεμοθωρακες πισω απο τη γεφυρα? Σωστά,ίσως ο λογαρας αναφέρεται πως η κατασκευή φτιάχτηκε πρώτα στο νάξος και μετά στο πάρος (δεν το γνωρίζω) αλλά έχω την εντύπωση πως φτιάχτηκαν στο νεώριο και δεν υπήρχαν εξ αρχής...
Captain_Nionios Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Δεν καταλαβαινω ποιο ακριβως σημειο εννοειτε οτι εχει προβλημα. Το δαπεδο στο σκεπαστο με τις καρεκλες πισω απο τη γεφυρα; Το δαπεδο στο ανοιχτο πισω απο τη γεφυρα (που συνηθως δεν ειναι προσβασιμο) ; Το σκεπαστρο το ιδιο; Παντως τα τελευταια 2.5 χρονια που εχω παει καλοκαιρια και Πασχα σε Μικρες Κυκλαδες - Αμοργο - Αστυπαλαια εχω ταξιδεψει 10 φορες με το Παρος και δεν εχω δει κατι, μου κανει εντυπωση αυτο που λετε...
logaras Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ο χώρος είναι το κλειστό σκέπαστρο με τα τραπέζια και τις καρέκλες πίσω απο την γέφυρα. Οι φθορές αφορούν στα αλουμινένια πλαίσια (δοκάρια και κολόνες) των τζαμιών που κλείνουν γύρω - γύρω τον χώρο αυτό. Ταξίδεψα τον Οκτώβρη με το NAXOS και μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν χειρότερα απο πέρισυ. Εκεί που καθόμουν σε τρία τέσσερα σημεία εκτός απο τα στοκαρισμένα σημεία έλειπαν και κομμάτια αλουμινίου 10 και 15 εκατοστών. Οι φθορές αυτές είναι κυρίως στις γωνίες με τις εξωτερικές πλευρές του πλοίου όπου προφανώς φθάνουν τα απόνερα απο μεγάλους κυματισμούς. Προς Θεού δεν γκρινιάζουμε, παρατηρούμε και ενημερώνουμε!!!
Recommended Posts