yoryos Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Καλησπέρα! Το ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ σας περιμένει για βόλτες... Το πρώτο δρομολόγιο που του έκανα ήταν για... Χανιά! (και πάλι το χω κάνει πάλι να τρέχει λιιιίγο παραπάνω.. αν δεν σας αρέσει ανοίχτε το αρχείο boat.cfg με το notepad και αλλάχτε την τιμή του motor_hp ή αυξήστε τη μάζα.) καλά ταξίδια! [επίσης για τις διπλές επιφάνειες στο SkUp διαλέξτε στην επιλογή entity info (με δεξί κλικ πάνω στην επιφάνεια) edit material χρώμα άσπρο ή αν σας δίνει δύο κουτάκια και τα δύο άσπρο. Μετά βάφτε τα ότι χρώμα πρέπει όπως κάνατε και παλιά. Περισσότερα και αναλυτικότερα θα σας γράψω αργότερα!] ///σύντομα άλλη μια γιαπωνέζα έρχεται//// HELLENIC_VOYAGER.rar
NHSOS XIOS Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ειλικρινα δεν εχω δει τοσο καλοσχεδιασμενα πλοια και χωρις textures σε ολο το internet:eek: Δεν ειναι υπερβολη οτι ειναι φτυστα με τα πραγματικα!Μπραβο Γιωργο,καλη συνεχεια
Mediterranean Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Και εγω με την σειρα μου οφείλω να πω πως τα μοντέλα σου ειναι πολύ όμορφα.Καλή συνέχεια κ καλές αν όχι καλύτερες δημιουργίες!!!
michaelsyros30 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 τα μοντέλα σου ειναι πολύ όμορφα.Καλή συνέχεια κ καλές αν όχι καλύτερες δημιουργίες!!!
panagiotis Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 (edited) euxaristo mrabo polli kalo montelo pos to katebazoume to ploio Edited September 25, 2011 by polmyt quote
harisvoutsinos Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 φιλε το πλοιο ειναι τελειο..ομως εχω μια απορια οταν ας πουμε πλειε σε εντελως ηρεμη θαλασσα κουνιετε λιγο περα δωθε..μπορει καποιος να με βοηθησει?
Recommended Posts