Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Και φωτογραφική επιβεβαίωση για τη σημαία που φέρει πια το πλοίο. Από πλώρα κι αριστερά ο γερανός υπάρχει ακόμη και γίνονται κάποιες εργασίες. Να και μια πλωριά άποψη με εμπόδια φυσικά. Μας έριξε κουβά η Celestyal, κι εγώ περίμενα κάτι σε στύλ Celestyal Romantica, το Experience δε μου αρέσει σαν συνθετικό. Δεν αποκλείω όμως να υπήρχε και κανένας όρος στο συμβόλαιο με τον οποίο να μην μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το Romantica ή κάποιο παράγωγο στην ονοματοδοσία.

Posted (edited)

Αυτο που εχω να πω εγω πριν 30 χρονια φερναμε τα παλια  ferry απο το  channel που εδιωχναν τωρα φερνουμε κ τα cruise  εν ετη 2020

Edited by proud_ionian
Posted

Πλέον γαλάζιες χωρίς το σήμα της Σελέστιαλ ακομα.

το ξέρω οτι ειναι δύσκολο και κάποια α' εξοδα,επηρεάζοντας και το σουλούπι τουπλοίου αλλα πιστεύω θα ηταν ωραίο να έφτιαχναν μια ενιαία τσιμινιέρα οπως εδω στο πρόχειρο σχέδιο που εκανα με το paint.

1893874277_celeromantika.thumb.jpg.75c218b5767fc22569222e90ec55a8f7.jpg

• 4 weeks later...
Posted
On 8/28/2020 at 3:32 PM, Petros P said:

Πλέον γαλάζιες χωρίς το σήμα της Σελέστιαλ ακομα.

το ξέρω οτι ειναι δύσκολο και κάποια α' εξοδα,επηρεάζοντας και το σουλούπι τουπλοίου αλλα πιστεύω θα ηταν ωραίο να έφτιαχναν μια ενιαία τσιμινιέρα οπως εδω στο πρόχειρο σχέδιο που εκανα με το paint.

1893874277_celeromantika.thumb.jpg.75c218b5767fc22569222e90ec55a8f7.jpg

Μαλλον μας διαβάζουν γιατι θα γινει αλλαγή στο φουγάρο αλλα και στο σήμα της εταιρείας A247B3BC-4BDC-4DA9-AA89-49D7AA08129B.thumb.jpeg.a51e4b8858c7b34e97c882085fd50c2f.jpeg

Posted

Με τα δρομολόγια που θα εκτελεί, φαντάζομαι συνεπάγεται η υποστολη της Κυπριακής σημαίας... 

Posted

Φυσικά και στην περίπτωση που περιλαμβάνει Τουρκία το πρόγραμμα θα γίνει αλλαγή σημαίας. Ωστόσο μην αποκλείουμε το ενδεχόμενο η Τουρκία εν τέλει να μην είναι στο πρόγραμμα του πλοίου.

Posted

Δύσκολα να αποκλειστεί η Τουρκία από το πρόγραμμα αφού εκτός των δημοφιλών προορισμών είναι ο πλησιέστερος προορισμός για να πέρνει και το Tax free . 
Σε διαφορετική περιπτωςη θα πρεπει να προσεγγίζει είτε σε κάποιο λιμανι της Αφρικής (Αίγυπτος ) η σε κάποιο της Αλβανίας ( άγιοι σαράντα ) που επιανε παλαιότερα το Louis Majesty 

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Κανένα νέο για την αλλαγή στο φουγάρο?

Βέβαια, οι κρουαζιέρες θα ξεκινήσουν τέλη Απριλίου, έχουν καιρό ακόμα.

• 1 month later...
Posted

Καμία αλλαγή στο φουγάρο και δεν έχουμε δει να κατασκευάζεται και κανένα πουθενα 😛

1,5 μηνας για την εκκίνηση ,άραγε έχει ακουσει κανεις για δεξαμενισμο πουθενα?

• 2 months later...
Posted

Ρυμουλκείται στη Δραπετσώνα αυτή την ώρα το πλοίο, υποθέτω για κεφάλι μώλου ΔΕΗ, τώρα που έφυγε το γιώτ Navtilvs από εκεί.

Ανανέωση:

Τελικά πήγε πρυμάτσα στο Νέο Μώλο, ξεχωρίζει πάνω από όλα τα υπόλοιπα πλοία

• 3 weeks later...
Posted

Ας το δούμε, έξω από τον νέο μώλο Δραπετσώνας, το μεσημέρι κατά την διάρκεια της ρυμούλκησης του προς τον κόλπο της Ελευσίνας.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ακούστηκε ότι πουλήθηκε...τώρα για τί είδους χρήση δεν ξέρω.

Ελπίζω να βγήκε κέρδος από την κίνηση αυτή

Posted

Ανακοινώθηκε η πώληση του.

H Celestyal Cruises ανακοίνωσε ότι, παρακολουθώντας στενά τις παρατεταμένες επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 που συνεχίζουν να επικρατούν στην αγορά, προχώρησε σε αναθεώρηση των βραχυπρόθεσμων προοπτικών της όσον αφορά την προβλεπόμενη ζήτηση και την αντίστοιχη δραστηριοποίηση του στόλου της.

Σε αυτό το πλαίσιο και ύστερα από εξέταση και μελέτη όλων των παραμέτρων, η εταιρεία προχώρησε σε πώληση του κρουαζιερόπλοιου Experience, συνεχίζοντας κανονικά να λειτουργεί με τον ίδιο αριθμό κρουαζιερόπλοιων που είχε στη διάθεσή της και πριν από την πανδημία.

Πηγή: Η πανδημία αναθεωρεί τις προοπτικές της κρουαζιέρας: Το κρουαζιερόπλοιο Exprerience πούλησε η Celestyal Cruises