SeajetSpyros Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Καπετανιος στο πλοιο ειναι αυτος που ηταν και στις Αζορες ή εκεινος του Αρτεμις?? Να και ενα βιντεο που βρηκα στο yt: (δεν ειναι δικο μου φυσικα ) Ενώ το απόγευμα γινοντουσαν εργασίες στο δεξιό καταπέλτη, που θα είναι λογικά ο μόνος που θα δουλεύουν στην άγονη! Χρησιμοποιειται ποτε ο αλλος??Η ο πλαινος??
speedrunner Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Πότε πρόλαβες και το ανέβασες.....???!!!! Δικό μου είναι το βίντεο!!!!!
Panagia Ekatontapiliani Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Χρησιμοποιειται ποτε ο αλλος??Η ο πλαινος?? Στις Αζορες κυρίως χρησιμοποιούν το πλαινο καταπέλτη και το δεξιό πρυμνιο, όπως και στην Ελλάδα σε οποίες θέσεις είχε δέσει για επισκευές αυτά τα χρόνια!! Ο αριστερός καταπέλτης είναι πολύ κοντός και κάνει μεγάλη γωνία με την προβλήτα!
Αναστάσιος Αναστασίου Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Παιδιά εγώ νομίζω ότι του πάει η νέα του γραμμή και σαν ταχύτητες είναι ότι πρέπει αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει με την επιδοτήσει και δν ξέρω πόσο τρώει στα καύσιμα και συν πώς είναι η συνθέσει είναι συμβατικού η ταχύπλοου?
JohnTinos Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Σήμερα για πρώτη φορά κατέπλευσε στην Τήνο το Hellenic Wind. Εδώ μια φωτογραφία από την άφιξη του.
gpetrakis Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 (edited) Εννοείται όμως ότι σε αυτές τις ταχύτητες καταναλώνει αρκετά περισσότερο καύσιμο σε σχέση με τη κανονική του ισχύ. ΥΓ mod: η συνεχεια εδω. Edited October 14, 2015 by proud_ionian
giorgos_249 Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Πολύ μέτριο το πλοίο , πραγματικα σε σχεση με τα speedrunner είναι φτωχός συγγενής. Εσωτερικα ήταν καθαρό γενικά - αλλά εντελώς παρατημένο θα έλεγα , με τα σημαδια του χρόνου πολύ εμφανή. Στα αρνητικα επισης και το οτι δε μπορουσες να δεις εξω από την κρουστα αλατιού που είχε πιάσει σε όλα τα παράθυρα , καθώς και το ότι ενώ πηγαινει με 20 κόμβους επιτρέπεται στον κόσμο να βγαίνει έξω μόνο στα λιμάνια . ( σε αντιθεση πχ με το champion jet 2 που με 37 κομβους επιτρεπεται ν καθεσαι σε όλο το ταξίδι έξω) Βάζω μια φωτογραφια από το εσωτερικό.....
Panagia Ekatontapiliani Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Μεχρι τις 19/11/15 αναμενεται να συνεχισει το Hellenic Wind στην αγονη της Συρου
valencay Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Από Ραφήνα καθε πρωι μέχρι Σαντορίνη λέγεται ότι προορίζεται το σκαφος....Με πλήρη ανακαίνιση χωρών. ...
Panagia Ekatontapiliani Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Ουσιαστικά επανέρχεται το περσινό σενάριο για το Hellenic Wind που το ήθελε να πήγαινε στη Ραφήνα για λογαριασμό της Hellenic Seaways. Ουσιαστικά θέλει να κάνει το δρομολόγιο που έκανε φέτος το Flying Cat 4. Απλώς να δούμε πόσα πλοία θα μαζευτούν στη πρωινή ζώνη της Ραφήνας γιατί πολύ πιθανόν να μην χωράνε όλα τα πλοία ταυτόχρονα στο λιμάνι!!! 2-3 πλοία η Fast Ferries, 2 η Golden Star Ferries, 1 Blue Star Ferries, 1 η Seajet (Paros Jet) και 1 η HSW (Hellenic Wind)
Flying dolphin cyclonas Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Το πλοίο είναι για Ραφήνα...από έγκυρη πηγή της εταιρειας!!! Με το νέο έτος για καλοκαίρι!!!
valencay Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Νωρίτερα..Μάλλον από το Πάσχα,και με ώρα 8 το πρωί - αυτή ζητάει τουλάχιστον. .
Panagia Ekatontapiliani Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Το Hellenic Wind τελείωσε τα δρομολόγια στην άγονη της Σύρου πριν από λίγη ώρα στο Λαύριο και ξεκίνησε για το Πειραιά
Panagia Ekatontapiliani Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Πριν από λίγη ώρα το Hellenic Wind έδεσε στο κεφάλι του μόλου της ΔΕΗ στο Κερατσίνι
pie Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Οι φήμες ισχύουν για δρομολόγηση του στις Κυκλάδες την επόμενη σαιζόν? Πάντως θέλει δουλειά μέσα,,, είναι σε πολύ μέτρια κατάσταση σε σχέση με τα υπόλοιπα της εταιρείας.
polmyt Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 (edited) Οι φημες μεχρι στιγμης ισχυουν,οπως ισχυει και η προθεση για γενικη ανακαινηση του εσωτερικου του Edited November 24, 2015 by polmyt
AQUA JEWEL Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Είναι γνωστό εάν το όνομα του πλοίου θα παραμείνει το ίδιο ? Θέλω να πω, ότι μετά την απόφαση για δρομολόγησή του στην Ελλάδα, αλλά και την ανακαίνισή του μήπως η εταιρεία θέλει να το παρουσιάσει σαν κάτι εντελώς καινούργιο ? Ας πούμε κάτι σε Highspeed 8 ?
.voyager Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 (edited) Είχα την ίδια απορία. Αν τελικά δρομολογηθεί Ραφήνα και μάλιστα ανακαινισμένο, θεωρώ θα πρέπει να γίνει HS, και ειδικά τότε να μπει στην "ομάδα" Cosmote. Edited November 25, 2015 by .voyager
Panagia Ekatontapiliani Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Στο δελτίο του ΟΛΠ το Hellenic Wind το εμφανίζει ως Hellenic Seaways ΑΝΕ ενώ παλιότερα νομίζω ότι ήταν Hellenic Seaways Management.. Ενώ αλλού το έχω δει σαν εταιρεία την ΗELCAT LINES S.A
Panagia Ekatontapiliani Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Το πλοίο σήμερα μεθορμισε από το κεφάλι του μωλου της ΔΕΗ στη προβλήτα 2 του Περάματος
Panagia Ekatontapiliani Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Πρέπει να έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο εσωτερικό του πλοίου με το ξήλωμα των καθισμάτων του
Panagia Ekatontapiliani Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Hellenic Highspeed (ex. Hellenic Wind): Ραφήνα - Τήνος - Μύκονος - Πάρος - Ίος - Σαντορίνη Να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει το νέο όνομα (Hellenic Highspeed) που έδωσε η εταιρεία του στο πλοίο!! Να υποθέσω οτι θα βαψουν και το τελευταίο a la Cosmote? Σωστά υποθέτεις!! Θα το δούμε και αυτό με τα σινιάλα της Cosmote!!
Petros P Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Απο οτι βλέπω απο τη φωτογραφία του Μαργαρίτη πως πέρα απο όνομα αλλάζει και σημαία οπως ήταν λογικό (για τη HSW)
Recommended Posts