Strofalos Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Λέτε, ένεκα της καταστάσεως, να το δουμε σε καμιά μεταδρομολόγιση από Δουβλίνο προς Ευρώπη..?
Nick the Greek Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Δε νομίζω, τουλάχιστον όχι άμεσα. O μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Ιρλανδίας εξακολουθεί να είναι το ΗΒ.
Nick the Greek Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 Σύντομη και ηλιόλουστη ματιά στον Γκρισίνο της Ιρλανδέζικης Θάλασσας, για όσους θυμούνται το comic του Ποπάυ που κάποτε κυκλοφορούσε και σε περιοδικό στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Δραγούνη, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Νομίζω και από τις φωτογραφίες φαίνεται το πόσο τεράστιο είναι, και πάλι όμως τίποτε δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για την εντύπωση που θα σας κάνει όταν το δείτε από κοντά. Σημειωτέον καβαντζάρισε τα 20 το πλοίο, ναυπήγηση του 2001.
Nick the Greek Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 Καβάντζωσε τα 20 χρόνια το τεράστιο Ulysses και δεν έχει αλλάξει ούτε καν χρώμα στο φουγάρο. Η γραμμή Dublin - Holyhead, στα χέρια αυτού του τίμιου γίγαντα.
Diagoras Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Στο Newcastle για δεξαμενισμό το πλοίο. Μέχρι 24/01 μόνο του το W.B. Yeats στη γραμμή Dublin-Holyhead.
Diagoras Posted January 19 Posted January 19 Το πλοίο βρίσκεται εκτός δρομολογίων από 6/1, αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Odense για δεξαμενισμό και από 25/1 μπαίνει πάλι στην κλασική γραμμή του Dublin - Holyhead
Recommended Posts