JTEDimandix Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 Ro-Ro δεν υποτίθεται ότι θα γίνει; Ή στράβωσε η δουλειά και παραιτήθηκαν;
polmyt Posted May 8, 2023 Author Posted May 8, 2023 Γιατι πρεπει να θεωρειται δεδομενο οτι επειδη θα γινει Roro ,θα κοπει κι ολας. Κανεις δεν ειπε οτι θα το κοψουν .Πολλοι ρωτησαν αν θα γινει καποια μετασκευη,κυριως λογω του παραδειγματος του ΝΕΑΡΧΟΣ ,αλλα δεν θυμαμαι να ειπωθηκε καποια θετικη απαντηση εδω μεσα. Προφανως λοιπον θα δουλεψει με την υπαρχουσα μορφη που εχει το πλοιο.τουλαχιστον για τον πρωτο χρονο, αλλα σαν Roro ,περνοντας μονο φορτηγα και 12 οδηγους
Panagia Ekatontapiliani Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 On 3/8/2023 at 1:11 AM, Panagia Ekatontapiliani said: Πιστεύω ότι η εταιρεία του θα το ετοιμάσει για να δουλέψει σαν Ro Ro, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στην εξωτερική διάταξη του. Με τα ανοίγματα που έχει στο άνω γκαράζ πιστεύω ότι καλύπτει τις απαιτήσεις για ανοικτό γκαράζ για τη μεταφορά επικίνδυνων φορτίων, ενώ στα γκαράζ του νομίζω ότι έχει ήδη αντιεκρηκτικά φώτα. Εγώ πιστεύω για αυτό τον λόγο δεν θα γίνει κόψιμο σε κάποιο τμήμα του πλοίου.
JTEDimandix Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 Οκ, προφανώς δεν θα κόψουν λαμαρίνες, αλλά το ξενοδοχείο τι να το κάνεις τόσο μεγάλο για 12 άτομα; Να σας θυμίσω ότι έχει 1000 πρωτόκολλο εάν θυμάμαι καλά.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 Θα είναι κλειστοί οι χώροι οπότε δεν θα έχουν κάποιο θέμα γι αυτό.
Kaptennemo Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 (edited) Αυτοί την χωρητικότητα του γκαράζ θέλουν όχι το πρωτόκολλο των επιβατών , όσο πιο μεγάλο πρωτόκολλο έχεις τόσο μεγαλύτερη είναι η σύνθεση του πληρώματος💸…επομένως θα κρατήσουν μόνο ότι θέλουν για οδηγούς ως λειτουργικές , αυτός είναι και ο κύριος λόγος που στο Ελ. Βενιζέλος έχουν σφραγίσει κάποιες καμπίνες , για να γλιτώσουν πλήρωμα Edited May 8, 2023 by polmyt quote
JTEDimandix Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 Οπότε μόνο σινιάλα θα αλλάξουν. Πότε θα ξεκινήσουν (εάν δεν ξεκίνησαν ήδη);
Panagia Ekatontapiliani Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 Δεν θα αλλάξουν μόνο τα σινιάλα. Γίνονται διάφορες εργασίες συντήρησης και επισκευών στο πλοίο, για να ετοιμαστεί για δρομολόγηση
Metal maniac Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 On 4/24/2023 at 11:50 PM, ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ said: Πριν 7-8 μέρες που πέρασα ούτε το όνομα δεν έίχαν αλλάξει. Όταν το πλοίο έδεσε στην Σαλαμίνα μετά από λίγες μέρες ξεκίνησαν τα συνεργεία τις εργασίες συντήρησης και επισκευής
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 (edited) Eυχαριστώ,έγραψα ότι είδα εξωτερικά Μπορείς να μας πεις τι εργασίες έχουν γίνει ή γίνονται;; Edited May 10, 2023 by polmyt quote
Metal maniac Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 Αυτά που ξέρω 100% είναι ότι γίνονται εργασίες συντήρησης στις κύριες μηχανές τις ηλεκτρομηχανες και γενικότερα στα βοηθητικά μηχανήματα(μηχανολογικές εργασίες)για κάτι άλλο δεν ξέρω σίγουρα οπότε δεν μπορώ να πω
Panagia Ekatontapiliani Posted May 26, 2023 Posted May 26, 2023 Λογικά μετά του Αγίου Πνεύματος θα δεξαμενιστεί στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Το Άγιος Γεώργιος ανεβαίνει τώρα στη δεξαμενή του ναυπηγείου του Σπανοπουλου.
JTEDimandix Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Νομίζω πως κάπου εδώ θα το δούμε να αλλάζει και σινιάλα...
Metal maniac Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Μετά από πολύ καιρό το στίγμα του πλοίου είναι ανοιχτό
JTEDimandix Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Δεν έχουν, όμως, περάσει τα νέα του στοιχεία. Εικάζω πως είναι δοκιμή.
Kostas .S Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 για να ανεβενει δεξαμενή υο ετοιμάζουν φαίνεται. για Αυγούστο κι μετά
Panagia Ekatontapiliani Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 Πολύ μακριά το πάς. Σίγουρα θα το ετοιμάζουν για νωρίτερα να δρομολογηθεί. Πιστεύω μέχρι το τέλος Ιουνίου είναι εφικτός στόχος.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Το Άγιος Γεώργιος άρχισε να βάφεται πλέον μπλε
Ferry Himuka Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Άμα κόψουν και κομοδέσια στο μέλλον θα θυμίζει τα RoRo της Hellenic Seaways Cargo
Metal maniac Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Νομίζω ότι θα του πάνε πολύ τα νέα του σινιάλα!!αλλά πέρα από αυτό κατά την άποψη μου είναι πολύ όμορφο πλοίο!!
Recommended Posts