spiroszante Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 5 hours ago, cyclades_shipping said: θα πάει Κυλλήνη και Ζάκυνθο,δύσκολο εδώ ταλαιπωρούνται το Fior και το Mare με καιρό,είναι απίθανο να συμβεί αυτό Μόνο το καλοκαίρι όπου δεν έχει πολλά μποφόρ το Ιόνιο θα μπορούσε να δρομολογηθεί στις γραμμές της Κυλλήνης (κυρίως Ιούλιο Αύγουστο όπου έχουν πολύ κίνηση).Και τον χειμώνα ας έχει το SuperStar. 4 hours ago, ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ said: Το πλοιο κανει μοναχα για μονολιμανη γραμμη.... Η οποία ποια είναι?Μπάρι- Δυρράχιο?? Μπρίντιζι-Αυλώνα??
Αρακλειανός Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 Προσωπικά δε μπορώ να το φανταστώ σε κάποια γραμμή του Αιγαίου που θα μείνει χωρίς προβλήματα, τώρα για Ιόνιο δε ξέρω αλλά και πάλι μου ακούγεται πολύ σκούρο.
Strofalos Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 Μόνο το δρομολόγιο του Daleela μπορεί να αναλάβει, και αυτό για περιορισμένα δρομολόγια την βδομάδα. Πουθενά αλλού.
Strofades Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 Να το φέρει ποιός σε γραμμές του Ιονίου; Αυτό και αν θα είναι υποβάθμιση τους Ζακυνθινούς και Κεφαλλονίτες, μόνο ο δρόμος του διαλύτη μένει.
proud_ionian Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 Και τι ειναι το Ιονιο; Σκουπιδοτενεκες; Η ιστορια του πλοιου της τελευταιας δεκαετιας, δειχνει ξεκαθαρα εναν και μονο προορισμο. Το διαλυτηριο.
SuperRunner Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 Του πάει και ότι πρέπει είναι για το Ιόνιο, αλλά το Πειραιάς-Κύπρος του πάει περισσότερο για το καλοκαίρι. Μέχρι εκεί. Τίποτα παραπάνω.
Αρακλειανός Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 Μετά από τόσα που έχουν συμβεί με αυτό το πλοίο δεν πρόκειται να κάνει κανείς την κίνηση να το αγοράσει. Καταρχάς αν έμπαινε στο Ιόνιο θα το έβαζε μόνο η Levante, αλλά είναι από τις τελευταίες εταιρείες που θα έκαναν αυτό το λάθος. Δεν υπάρχει καμία γραμμή που μπορεί να αναβαθμίσει, μόνο να υποβαθμίσει όπως είπε και ο @Strofades για το Ιόνιο, αλλά πραγματικά αξίζουν όλα αυτά απλά για να λέμε ότι ταξιδεύει? Λογικά θα αργήσει να διαλυθεί αλλά μέχρι τότε, μάλλον πρέπει να το ακουμπήσουν δίπλα σε κανέναν Ταξιάρχη για να φανεί ότι δεν κάνει για τίποτα πλέον.
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Εχετε καταδικασει ενα βαπορι που εκ κατασκευης ειναι για μονολιμανη γραμμη και φυσικα για λιμανι και οχι μη πω τωρα...Για αυτο κατασκευαστηκε αλλωστε...Τωρα το οτι οι Ελληναραδες του ζητανε να βαραει stand by καθε τρεις και λιγο σε σφηκοφωλιες δε το σχολιαζω...Και δρομο εχει και καλα ταξιδευει και γκαραζ εχει για εκμεταλλευση...Οποτε κατα τη γνωμη μου Πειραιας- Κυπρος και Θεσσαλονικη- Κρητη με ισως ενα ενδιαμεσο λιμανι.
manos75 Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 το βαπορι ειναι ταμαμ για πειραια - κυπρο.και τις καμπινες του τις εχει και τα σαλονια του και αεροπορικα και φρεσκαρισμα του ειχαν κανει εσωτερικα και τα μιλια του τα ειχε και στη τελικη τι παραπανω ειχε το αραβικο που ερχοτανε.
giorgos_249 Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 11 minutes ago, manos75 said: τι παραπανω ειχε το αραβικο που ερχοτανε. Αξιοπιστία......
Strofalos Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Φίλε μου Γιώργο αν είναι να ξεκινάει από τον Πειραιά και μετά από 27-30 ώρες περίπου να βαράει stand by γιατί έφτασε Λεμεσό και τέλος, αυριο πάλι πίσω, θεωρώ πως θα είναι περισσότερο αξιόπιστο από το Πειραιά-Μήλο-Θήρα-Ρέθυμνο. Και αυτό (Πειραιά-Κύπρο) υπό προϋποθέσεις... Είτε αυτό, είτε Αλιάγα..δεν υπάρχει άλλος δρόμος κατ'εμέ.
SuperRunner Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 (edited) 9 hours ago, ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ said: Θεσσαλονικη- Κρητη με ισως ενα ενδιαμεσο λιμανι. Δε νομίζω. Ας πάμε δύο δεκαετίες πίσω. Edited February 9, 2023 by SuperRunner
spiroszante Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 16 hours ago, Αρακλειανός said: Καταρχάς αν έμπαινε στο Ιόνιο θα το έβαζε μόνο η Levante, αλλά είναι από τις τελευταίες εταιρείες που θα έκαναν αυτό το λάθος. Αν το αγόραζε η Levante δεν θα το έβαζε Ιόνιο,αλλά Θεσσαλονίκη-Σμύρνη ως 2ο πλοίο(αν πήγαινε καλά η γραμμή).
Panagia Ekatontapiliani Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 Αύριο γίνεται ξανά ο πλειστηριασμός του Olympus.
spiroszante Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Ο σημερινός πλειστηριασμός σύμφωνα με το eauction, κατακυρώθηκε.
polmyt Posted February 15, 2023 Author Posted February 15, 2023 (edited) Στο eauction δεν δειχνει αγοραστη αλλα φαινεται να εφυγε για 1.755.100 δολλαρια Edited February 15, 2023 by polmyt
Annivas Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Ίσως εταιρεία που θα θέλει να το μετατρέψει σε Ro/Ro αλλιώς δεν εξηγείται
Panagia Ekatontapiliani Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Εγώ θα πονταρα στην Creta Cargo Lines.
spiroszante Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Και να το βάλει που? Έχει ανάγκη και για 4ο η Creta Cargo για το Αιγαίο??
cyclades_shipping Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Το καλοκαίρι ναι δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάζονται πλοία να κάνουν έκτακτες προσεγγίσεις σε νησια πχ Μύκονος,Σύρος,Παρος κλπ. Το Ορίων θα αναλάβει κυρίως μεταφορές βυτίων,στους προορισμούς που είχαν αναφερθεί στο παρελθόν.
polmyt Posted February 15, 2023 Author Posted February 15, 2023 (edited) Εμενα ο Κουκιανακης μου εχει δειξει οτι τα πλοια του ξερει να τα δουλευει ,εχει μεταφορικο εργο και οτι πιθανον δεν θα τον χαλαγε να επεκταθει και σε αλλες γραμμες Θα συμπορευτω με τον @Panagia Ekatontapiliani και θα ψηφισω Cretan Cargo Lines Edited February 15, 2023 by polmyt
Strofalos Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Χθες βράδυ σας έγραψα στο τόπικ του Μπένυ από πληροφορίες που είχα πως ο σημερινός διαγωνισμός του Ολύμπους θα βγει γόνιμος. Και βγήκε. Το παπόρο για αρχή θα πάει Τουρκία.
Kostas .S Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Τζανετατος has come to the chat xaxaxaxa άμα πάει τουζλα..... κάτι θα γίνει έχω ακούσει ότι ψάχνετε. Ή μπα
Recommended Posts