nomikos Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Το συμπέρασμα από όλο αυτό είναι πως υπάρχει μία πιθανότητα να υπάρξει συνεργασία Sea Jets με Sea Speed.Αφού εξυπηρέτησε ο Όλυμπος τη Λήμνο βλέπουμε πως και το Aqua Jewel να εξυπηρετεί τη γραμμή του Όλυμπος.Ίσως μελλοντικά αυτές οι δύο εταιρείες να είναι ο αντίθετος πόλος από αυτόν την Άττικα.
Takisg Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Χωρίς να θέλω να προσβάλω καμία εταιρία δεν βλέπω κάποιον πόλο να δημιουργείται, η μοναδική συνεργασία που μπορεί να υπάρξει τώρα και στο μέλλον είναι ναυλώσεις ή εξαγορά του πλοίου Olympus από την Seajets.
express adonis Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 η διαδρομη που ακολουθει για ροδο ειναι η συντομοτερη σε μιλια??
Annivas Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 (edited) Σίγουρα όχι !!!! Edited August 2, 2021 by Annivas
Lord Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Εγω δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν στέλνουν σε τέτοιες περιπτώσεις ταχύπλοα (με γκαράζ εννωειται) για να πάνε γρήγορα στον προορισμό τα πυροσβεστικά και να πέσουν στην μάχη.
Kaptennemo Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 (edited) Τα ταχύπλοα από όσο γνωρίζω -πέραν του αρκετά υψηλότερου κόστους κατανάλωσης- έχουν περιορισμένες ικανότητες στα γκαράζ για οχήματα μεγαλύτερα των καμπερ και των ΙΧ Edited August 2, 2021 by Nick the Greek
Petros P Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Έβγαλε ανακοίνωση (μεσω εταιρείας δημοσίων σχέσεων) η Seajets που αναφέρει οτι αυτή ναύλωσε το Olympus.
gpap2006 Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Είδα στον υπνο μου ότι το ναυλωσε ο super Mario και πηρε απο την ΑΝΕΚ την άγονη Κασοκαρπαθιας. Είναι αχαλίνωτο το υποσυνείδητό μου αλλά κάποιες φορές πεφτει μεσα😉
fourtounakis Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 (edited) Όσο είναι ο Πλακιωτακης υπουργός αυτό δεν πρόκειται να συμβεί 😉. Πέφτει πολύ νεκρανάσταση τα τελευταία 3 χρόνια και , επειδή το έχουμε ξαναδεί το έργο , εύχομαι να μην είναι βαρύ το τίμημα. Edited August 5, 2021 by Nick the Greek
Panagia Ekatontapiliani Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 On 7/29/2021 at 10:13 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Το Olympus αναχώρησε νωρίτερα από το Πειραιά με προορισμό τη Λήμνο, για πρώτη φορά στη ζωή του. Ας δούμε ένα βίντεο από τη πρώτη άφιξη του στη Λήμνο
Alex80 Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Όσο κάποιος δεν αποφασισιζει να φέρει κάτι πιο καινούριο θα έχουμε seajet να ανασταίνει πεθαμένους
rhodian Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 (edited) On 8/4/2021 at 12:39 AM, gpap2006 said: Είδα στον υπνο μου ότι το ναυλωσε ο super Mario και πηρε απο την ΑΝΕΚ την άγονη Κασοκαρπαθιας. Είναι αχαλίνωτο το υποσυνείδητό μου αλλά κάποιες φορές πεφτει μεσα😉 Η ίδια η Sea Speed κατεβαίνει στον διαγωνσιμό σύμφωνα με την Ελληνική Ακτοπλοϊα. @gpap2006 αν δείς στον υπνο σου και τους αριθμους του τζοκερ, πες τους μας, γιατι μαλλον θα ειναι σωστοι 😂 Edited August 6, 2021 by rhodian
fourtounakis Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 (edited) Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για το τι ακριβώς θα συμβεί αν προχωρήσει αυτή η κίνηση αλλά θα παραμείνω σιωπηλός. Edited August 6, 2021 by Nick the Greek Quote
Strofalos Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 Κόψε εσύ να ράψω εγώ. Μια και συχνά πυκνά κατεβαίνω στην Κασοκαρπαθία έχω να συμπληρώσω κάμποσα όταν αρχίσεις την γραφή φίλε μου...
togias_k Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Η κίνηση πως παει σε σχέση με την περυσινή καλοκαιρινή περιόδο;
JTEDimandix Posted August 14, 2021 Posted August 14, 2021 Θα μας τρελάνουν στο τέλος. 😁 Πρώτα άφησαν το Ρέθυμνο χωρίς πλοίο, τώρα αφήνουν και την Θηρασία😄; Πάντως, κατ' εμέ η δρομολόγηση του Όλυμπους στην Κασοκαρπαθία δεν νομίζω ότι θα έχει επιτυχία. Όταν έχεις το Πρέβελης, το οποίο είναι μεγαλύτερο και νεότερο κατά 4 χρόνια, η δρομολόγηση ενός μικρότερου και παλαιότερου πλοίου θα είναι ασύμφορη. Άσε που με 1000 επιβάτες max δεν θα κάτσει άνθρωπος τόσες ώρες. Προσωπική πάντα άποψη.
rhodian Posted August 14, 2021 Posted August 14, 2021 Το πλοίο εδώ και αρκετή ώρα βρίσκεται έξω από το λιμάνι της Ανάφης. Δεν μπορεί να δέσει λόγω του καιρού ή συμβαίνει κάτι άλλο;
nomikos Posted August 14, 2021 Posted August 14, 2021 Έδεσε κανονικά το πρωί ενώ τώρα έχει φουντάρει λίγο νοτιότερα.Αύριο η αναχώρηση του από Ανάφη.
proud_ionian Posted August 14, 2021 Posted August 14, 2021 αλλος ενας λαζαρος της ακτοπλοΐας εν δρασει. σαββατο 24.7 φευγει απο αδαμαντα για καμαρες, περνωντας αναμεσα στις ακτες της μηλου και τα νησακια που ειναι στη μπουκα του κολπου.
Champion Jet_2 Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Τέλος για φέτος;Είναι στο ΝΜΔ ενώ είχε αναχώρηση κανονικά από Πειραιά σήμερα;
Lord Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν το πλοιο να παίρνει την άγονη της Κασοκαρπαθιας.
proud_ionian Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 solo ή μεσα απο τη μεγαλη οικογενεια της seajets?
Lord Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Είτε solo ειτε με σινιάλα Seajet, το πιο πιθανό είναι εμεσα η άμεσα να ειναι εμπλεκομενος ο Η.
Recommended Posts