Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Και τα δύο αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες για την επαναδραστηριοποίηση του πλοίου

Posted

To πλοιο μπορει να αγοραστηκε και για scrap ...αν εχει σπασμενο το μπλοκ της μηχανης δυσκολο ως απιθανο  να επισκευαστει (εκτος και αν εχουν βρεθει ανταλλακτικα )

ΥΓ :Το πολυ πολυ να βρεθει στην απεναντι παραλια 

Posted

Δεν είναι το θέμα εάν επισκεύαζεται, αλλά ότι δεν υπάρχει μπλοκ της ίδιας μηχανης στην αγορά!! Μόνο με παραγγελία για νέα κατασκευή μπλοκ, με κόστος πολύ μεγάλο αλλά και μεγάλο χρόνο παράδοσης!! 

• 3 weeks later...
Posted
1 hour ago, MARKOS2008 said:

Ακούστηκε πάντως οτι ο νέος ιδιοκτήτης σκέφτεται ξανά το Ρέθυμνο λέτε ?? 

Ούτε ως ανέκδοτο δεν πρέπει να το σκέφτηκε, αλλά το σύμπαν είναι μεγάλο..

• 3 weeks later...
Posted

Έχουμε κανένα νέο για το καράβι? Κάτι ακούγεται ότι σιγά σιγά θα ξεκινήσουν εργασίες επισκευής. Αληθεύει άραγε? 

• 1 month later...
Posted

Εγώ εάν ήμουν στη θέση του νέου πλοιοκτήτη θα το έστελνα μόνο απέναντι στη Τουρκία για scrap, βλέποντας τη κατάσταση του πλοίου, γιατί έχει γίνει και γενναίο πλιάτσικο (ηλεκτρικοί πίνακες, ανταλλακτικά, εργαλεία κλπ)!!

• 4 weeks later...
Posted
On 8/4/2018 at 9:27 AM, Captain Nemo said:

Έχουμε κανένα νέο για το καράβι? Κάτι ακούγεται ότι σιγά σιγά θα ξεκινήσουν εργασίες επισκευής. Αληθεύει άραγε? 

υπαρχει κινητικοτητα;

• 4 weeks later...
Posted

Ανέβηκαν και φωτογραφίες που δείχνουν ότι κάτι δουλεύει πάνω στο πλοίο.. Πιθανώς κάποια ηλεκτρομηχανη 

Posted
On 9/12/2018 at 5:13 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Εγώ εάν ήμουν στη θέση του νέου πλοιοκτήτη θα το έστελνα μόνο απέναντι στη Τουρκία για scrap, βλέποντας τη κατάσταση του πλοίου, γιατί έχει γίνει και γενναίο πλιάτσικο (ηλεκτρικοί πίνακες, ανταλλακτικά, εργαλεία κλπ)!!

Study Shipfriends 😝

Posted (edited)

Εγω ακουσα οτι θελουν να το δουλεψουν ,αλλα προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι θα καταληξει για scrap

Edited by polmyt
Posted

Η αλήθεια είναι πως θέλει πολύ χρήμα απ'ότι βλέπω για να ταξιδέψει ξανά! Βέβαια κανείς δεν ξέρει,έχουμε δει και πολλές νεκραναστάσεις τον τελευταίο καιρό άλλωστε!!

Posted

Σίγουρα είναι δύσκολο, ίσως κάνει κάποια αναγκαία μικρή επισκευή και με νέο όνομα φύγει για κόψιμο.