Panagia Ekatontapiliani Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 (edited) Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ «ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΜΗΣ» Πηγη: ΥΕΝ Quote Πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αίγινας ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ‘’ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΜΗΣ’’ Ν.Π. 8138, ότι κατά την αναχώρηση του πλοίου από το λιμένα Αίγινας, με προορισμό το λιμένα Πειραιά, με 18 επιβάτες, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή. Το πλοίο άμεσα επέστρεψε στον λιμένα και του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα, ενώ περί ώρα 11:00, οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλο Ε/Γ-Υ/Γ. Edited August 6, 2017 by Nick the Greek
Panagia Ekatontapiliani Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Χθες το μεσημέρι παρουσίασε κάποια βλάβη το Flying Dolphin Hermes, με αποτέλεσμα να μην εκτελεστούν 4 δρομολόγια χθες και σήμερα τουλάχιστον τα 2 πρωινά δρομολόγια.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ «Flying Dolphin Hermes» Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ Ενημερώθηκε χθες στις 14.40, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- Υ/Γ «ΕΡΜΗΣ» Ν.Π. 8138, ότι λίγο πριν τον κατάπλου και ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου ενός ν.μ από το λιμάνι της Αίγινας, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από Πειραιά, με 31 επιβάτες, ακούστηκαν έντονοι κραδασμοί από την αριστερή κύρια μηχανή.Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα και προσέδεσε ασφαλώς στο λιμάνι της Αίγινας όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα. Οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλα πλοία με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Κατόπιν σχετικής έγκρισης, επετράπη η εκτέλεση ενός μεμονωμένου πλου, άνευ επιβατών για Πειραιά, προς οριστική αποκατάσταση της βλάβης.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ ¨ΕΡΜΗΣ¨ στον Πειραιά Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ Βλάβη στη δεξιά μηχανή παρουσίασε, χθες στις 18:20, το Ε/Γ-Υ/Γ ¨ΕΡΜΗΣ¨ Ν.Π. 8138, ενώ βρισκόταν στη διαδικασία απόπλου από Πειραιά για Αίγινα, με οκτώ (08) επιβάτες.Από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο της γραμμής. Πάντως το πλοίο σήμερα εκτέλεσε κανονικά τα δρομολόγια του
Panagia Ekatontapiliani Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin ΕΡΜΗΣ Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ Χθες στις 20.45, η Λιμενική Αρχή Αίγινας ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΕΡΜΗΣ» Ν.Π. 8138, ότι ενώ έπλεε 8 ν.μ. βορειοανατολικά του λιμανιού, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο (Πειραιάς Αίγινα Αγκίστρι) με 12 επιβάτες, είχε παρουσιασθεί αδυναμία τροφοδοσίας καυσίμου της δεξιάς κύριας μηχανής. Το πλοίο συνέχισε το ταξίδι του με συμβατική πλεύση και μειωμένη ταχύτητα και κατέπλευσε στην Αίγινα στις 21.45 αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους επιβάτες, 8 εκ των οποίων, καθώς και ακόμη 3 που ανέμεναν προς επιβίβαση για Αγκίστρι, προωθήθηκαν με μέριμνα της εταιρείας. Η Λιμενική Αρχή Αίγινας απαγόρευσε τον απόπλου του πλοίου μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομισθεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Από την επόμενη ημέρα το Flying Dolphin Hermes είχε επισκευαστεί η βλάβη του και είχε έρθει στο Πειραιά. Όπου παρέμενε δεμένο μέχρι χθες το απόγευμα, γιατί προσωρινά το είχε αντικαταστήσει το Flying Dolphin Venus I.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Ενώ εκτός δρομολογίων είναι και το Flying Dolphin Hermes εδώ και κάποιες ημέρες λόγω βλάβης. Έτσι κάποια δρομολόγια εκτελούσε το Flying Dolphin Athina για Αίγινα Αγκίστρι.
kerkini Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ελπίζω να μην είναι αφορμή για "Φθινοπωρινές αρρώστιες"..
Dimitris7 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Μηχανική Βλάβη Ε/Γ – Υ/Γ «ΕΤΖΙΑΝ ΠΡΙΝΣ ΙΙ» στη Κω Μεσημβρινές ώρες σήμερα ο Πλοίαρχος του Ε/Γ-Υ/Γ «ΕΤΖΙΑΝ ΠΡΙΝΣ» Ν.Π. 10603 ανέφερε στη Λιμενική Αρχή Κω, ότι ενώ βρισκόταν στον προβλήτα διαπιστώθηκε αδυναμία εκκίνησης της δεξιάς κύριας μηχανής. Στο ανωτέρω πλοίο το οποίο εκτελεί περιηγητικούς τουριστικούς πλόες με αφετηρία τον λιμένα Κω, από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας. Πηγή: Ελληνική Ακτοφυλακή
Panagia Ekatontapiliani Posted September 29, 2016 Author Posted September 29, 2016 Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Υ/Γ Ilida Dolphin είχαμε στους Παξούς τη Πέμπτη 11/08/16 Quote Μηχανική βλάβη παρουσίασε το Ε/Γ-Υ/Γ ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ'' Ν.Π. 10603 στην αριστερή κύρια μηχανή του, απογευματινές ώρες χθες, κατά τη διάρκεια του πλου του από το λιμένα Κέρκυρας προς το λιμένα Γαΐου Παξών, με εβδομήντα έξι (76) επιβάτες και έξι (06) μέλη πληρώματος. Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε στο λιμένα Γαΐου Παξών, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα. Πηγή: ΥΕΝ
Panagia Ekatontapiliani Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Ilida Dolphin στην Κέρκυρα Quote Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν.Π. 10603, ότι ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Γαΐου ν. Παξών προς το Νέο Λιμένα ν. Κέρκυρας, παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή. Άμεσα στην περιοχή μετέβη ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για τυχόν παροχή συνδρομής, ενώ το ανωτέρω πλοίο συνέχισε τον πλου του με συμβατική πλεύση και αφού κατέπλευσε στο Νέο Λιμένα ν. Κέρκυρας, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι είκοσι τρεις (23) επιβάτες. Στο πλοίο επιβιβάστηκε Κλιμάκιο Επιθεωρητών του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων και από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ'', μέχρι τη διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας μετά από βλάβη /ζημιά από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 13, 2021 Author Posted April 13, 2021 Η εταιρεία περιμένει το ανταλλακτικό για την επισκευή της βλάβης του Ilida Dolphin, που υπολογίζεται να έρθει σε περίπου 10 ημέρες.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 Αποκαταστάθηκε η μηχανική βλάβη του Ilda Dolphin και σήμερα πραγματοποίησε δοκιμαστικό ανοικτά της Κέρκυρας.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 Απαγόρευση απόπλου και άρση απαγόρευσης στο Ε/Γ-Υ/Γ Ηλιδα Ντολφιν στην Κέρκυρα στις 07/08/21 Quote Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας για εμπλοκή αντικειμένου στο πλωραίο πέδιλο του Ε/Γ-Υ/Γ ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ'' Ν.Π. 10603, με ενενήντα έξι (96) επιβάτες και έξι (06) μέλη πληρώματος, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του από τον λιμένα Γαΐου Παξών προς τον λιμένα Κέρκυρας. Το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του με συμβατική πλεύση και κατέπλευσε στον Νέο Λιμένα Κέρκυρας, με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους. Μετά από έκτακτη επιθεώρηση από επιθεωρητή Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων (Τ.Κ.Ε.Π) και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, του επετράπη ο απόπλους και το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του με προορισμό τον λιμένα Γαΐου Παξών. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 4, 2021 Author Posted September 4, 2021 Βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Ilida Dolphin στην Κέρκυρα Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν.Π. 10603, ότι το πλοίο έπλεε με μειωμένη ταχύτητα λόγω εισρόφησης αντικειμένου, καθώς εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα ν. Παξών προς τον λιμένα ν. Κέρκυρας, χωρίς να αιτεί συνδρομή. Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για τυχόν παροχή συνδρομής, ενώ το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα ν. Κέρκυρας, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι ενενήντα επτά (97) επιβάτες. Στο πλοίο επιβιβάστηκαν Επιθεωρητές του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, όπου, κατόπιν διενέργειας ελέγχου στο μηχανοστάσιο, δεν διαπιστώθηκε δυσλειτουργία της κύριας μηχανής, ενώ στη συνέχεια διενεργήθηκε δοκιμαστικός πλους με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Από την οικεία Λιμενική Αρχή, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 21, 2022 Author Posted March 21, 2022 Απαγόρευση απόπλου του ΕΓ-ΥΓ Ilida Dolphin στην Κέρκυρα Quote Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν.Π. 10603 ότι, κατά την προετοιμασία απόπλου για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από τον οικείο λιμένα για τον λιμένα Γαΐου Παξών, παρατηρήθηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή. Από την οικεί Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 7, 2022 Author Posted July 7, 2022 Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Υ/Γ Ηλιδα Ντολφιν στην Κέρκυρα Quote Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ» Ν.Π. 10603, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Γαΐου ν. Παξών στον λιμένα ν. Κέρκυρας, ότι έξωθεν του νέου λιμένα Κέρκυρας, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή. Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε στον νέο λιμένα Κέρκυρας όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους ενενήντα πέντε (95) επιβάτες του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον λιμένα Γαΐου ν. Παξών με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 27, 2022 Author Posted July 27, 2022 Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Ηλιδα Ντολφιν στην Κέρκυρα Quote Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν. Πειραιά 10603 για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή και ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια του ακρωτηρίου Κάβο Σίδερο. Το “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ”, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον νέο λιμένα Κέρκυρας προς τον λιμένα Γαΐου Παξών, επέστρεψε στον λιμένα Κέρκυρας, όπου αποβίβασε τους 75 επιβάτες του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου μέχρι τη διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 3, 2022 Author Posted August 3, 2022 Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Ilida Dolphin στην Κέρκυρα Quote Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, για μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ ΄΄ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ΄΄ Ν.Π. 10603, στην θαλάσσια περιοχή του Νέου Λιμένα Κέρκυρας, κατά την διαδικασία κατάπλου του, με 68 επιβάτες, προερχόμενο από λιμένα Γαΐου Παξών. Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ΄΄ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ΄΄ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι 88 επιβάτες για το επόμενο δρομολόγιο, προωθήθηκαν στο προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Nick the Greek Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Τρείς βλάβες σε λιγότερο από μήνα. Έκτακτα, έκτακτα .
Panagia Ekatontapiliani Posted August 16, 2022 Author Posted August 16, 2022 Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Ilida Dolphin στους Παξούς Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Παξών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ» Ν. Πειραιά 10603, για έντονους κραδασμούς στον δεξιό άξονα της δεξιάς κύριας μηχανής, μετά από πρόσκρουση με επιπλέοντα κορμό και ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή, ένα (01) ναυτικό μίλι έξωθεν του λιμένα ν. Γαϊου Παξών. Το εν λόγω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Κέρκυρας για τον λιμένα Γαϊου ν. Παξών με ογδόντα επιβάτες (80) επιβάτες, κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Παξών, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι ανωτέρω επιβάτες. Από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΉΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ», μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 27, 2022 Author Posted August 27, 2022 Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Ήλιδα Ντολφιν στην Κέρκυρα Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ» Ν. Πειραιά 10603, για μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 2,5 ναυτικά μίλια έξωθεν του λιμένα ν. Κέρκυρας. Το εν λόγω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα «ΓΑΪΟΥ» ν. Παξών προς τον λιμένα Κέρκυρας με 96 επιβάτες και 6 άτομα πλήρωμα, κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα ν. Κέρκυρας, όπου αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβάτες. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ», μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ με μεριμνά της εταιρείας, οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Μηχανική βλάβη του Ε/Γ - Υ/Γ Ήλιδα Ντολφιν στην Κέρκυρα Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Υ/Γ πλοίου ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ'' Ν.Π. 10603, για μηχανική βλάβη της αριστερής κύριας μηχανής, στη θαλάσσια περιοχή 0.5 ν.μ. έξωθεν του νέου λιμένα ν. Κέρκυρας. Το εν λόγω πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα ν. Κέρκυρας με προορισμό τον λιμένα ''ΓΑΪΟΥ'' ν. Παξών με 87 επιβάτες, κατέπλευσε με συμβατική πλεύση και με ασφάλεια στο νέο λιμένα ν. Κέρκυρας, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ'', μέχρι τη διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης από επιθεωρητή ΤΚΕΠ και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 Μηχανική βλάβη του ΕΓ-ΥΓ Ήλιδα Ντολφιν στους Παξούς Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Παξών από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν. Πειραιά 10603 για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή και ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ν. Παξών. Το “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ”, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Κέρκυρας προς τον λιμένα Γαΐου Παξών κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Γαΐου Παξών και αποβίβασε τους 83 επιβάτες του. Από το Λιμενικό Σταθμό Παξών απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου μέχρι τη διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 12, 2022 Author Posted September 12, 2022 Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Ηλιδα Ντολφιν στους Παξούς Quote Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Παξών από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν. Πειραιά 10603 για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή και ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή, έξωθεν του λιμένα Γαΐου ν. Παξών. Το “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ”, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Γαΐου Παξών προς τον λιμένα Κέρκυρας, επέστρεψε στον λιμένα Γαΐου Παξών, όπου αποβίβασε τους 55 επιβάτες του. Από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου μέχρι τη διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now