Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Σε ποιο πλοίο της ακτοπλοΐας έχουν κάνει πλήρωμα τα στρουμφάκια;

Posted
ΝΗΡΕΑΣ 06-10-06, 13:16

Και προ καιρού, γυρίστηκε πάνω στο πλοίο το νέο σουξέ των Στρούμφ της Modern Times: "Το Στρουμφάκι του Αιγαίου, είμαι 'γω..."! ;)

Σας έστειλα αδιάβαστους, ε...??? :P

Είχες σκονάκι αλλά σωστός! :D

• 1 year later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Γνωριζει κανεις ποιο πλοιο(θαλαμηγος?,κρουαζιεροπλοιο?)φαινεται στην παρακατω φωτογραφια? Προκειται για αυτη την εκπομπη και υποτιθεται οτι το τοπιο ειναι στα Καρδαμυλα της Χιου(χωρις να ειμαι σιγουρος) :huh:

post-2049-0-74825000-1299602465_thumb.jp

Edited by NHSOS XIOS
Posted

Επεσα πανω στο site του EOTκαι στην πρωτη σελιδα φιγουραρει το παρακατω σκηνικο.Οποιος βρει το πλοιο και τον φαρο κερδιζει ενα ΣΚ στις εξωτικες Φρικες Ιθακης :P

post-2049-0-66354400-1300287209_thumb.jp

Posted

Το πλοιο ειναι το ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ (ex- ΛΗΜΝΟΣ).Τον φαρο δεν τον ξερω,ισως καποιος στην Ανδρο

Posted

Παναγία Τήνου και είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι ο φάρος της Ιόυ έξω από το λιμάνι.Αν θυμάμαι καλα εχει ανακατασκευαστεί πρόσφατα και όταν τελείωσε το έργο είχε παραρευθεί στο σημείο ο τότε υπουργός άμυνας(όνομα δεν θυμάμαι Σπηλιωτόπουλος;;)

• 2 weeks later...
Posted

Ποιο ferry ειναι

,δεν μπορω να καταλαβω απο το γκαραζ.(δειτε το μεχρι τελος που φωναζει το πληρωμα :P )
  • 3 weeks later...
Posted (edited)
του 99 στο Βαθυ της Σαμου(μπορει να εχει ξαναμπει).Ποιο πλοιο ειναι με την γαλαζια τσιμινιερα?Καποιο κρουαζιεροπλοιο μηπως? Edited by NHSOS XIOS
  • 5 weeks later...
Posted (edited)

Η Πηνελόπη είχε καθελκυστεί ως EUROPEAN EXPRESS? Δεν το ήξερα όμως, το κοίταξα :unsure:

Edited by teozan