Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Ας το δούμε και από ψηλά κατά την χθεσινή του αναχώρηση από τον Πειραιά όπου ο καιρός ήταν τέλειος 

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Δεν μου κάνει εντύπωση παρόλο που το πλοίο εχει το μεγαλύτερο μερίδιο του κόσμου στη γραμμή…Λογικά αν πουληθεί θα σημάνει το τέλος της AegeanSpeedLines

Edited by Champion Jet_2
Posted
1 hour ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Δεν ξέρω εάν θα το δούμε να συνεχίζει να ταξιδεύει με αυτά τα σινιάλα για πολύ ακόμα.🤔

Θα πάει να κάνει παρέα στο αδελφακι του; 

Posted

Μου κάνει εντύπωση που θα πάει εκεί.. Προσωπικά περίμενα να κατέληγε στην ΜΙΝΟΑΝ LINES επειδή υπήρχε και η εμπορική συνεργασία 

Posted (edited)

Άρα σε λίγες ημέρες θα το αποχαιρετίσουν η Δυτικές Κυκλάδες ……..

Edited by Neptune
Posted

Γιατί π100; Aφού έχει ήδη 2 άνω των 100m τα ParosJet & Superrunner Jet και το TeraJet εάν χρειαστεί!!

Posted
1 hour ago, KARAVI said:

Άρα σε λίγες ημέρες θα το αποχαιρετίσουν η Δυτικές Κυκλάδες ……..

5/5 λογικά τελευταίο δρομολόγιο για λογαριασμό της ASL

Posted
1 hour ago, Takisg said:

Γιατί π100; Aφού έχει ήδη 2 άνω των 100m τα ParosJet & Superrunner Jet και το TeraJet εάν χρειαστεί!!

Το Paros Jet δεν καλύπτει το πρωτόκολλο των επιβατών που θέλουν στη προκήρυξη.

Posted

Συγκίνηση μεγάλη για όλους. Για το πλήρωμα που στο μεγαλύτερο μέρος του παρέμενε το ίδιο επί πολλά χρόνια , για τους ντόπιους και ειδικά τους Σιφνιούς που εταιρεία και πλοίο ήταν άρρηκτα συναισθηματικά δεμένοι μαζί τους...

Δυστυχώς ένα σινιάλο σβήνει σήμερα , όσο κι αν είχε συρρικνωθεί τελευταία , με όσες παθογένειες και να είχε (που δεν υπάρχει εταιρεία η οποία δεν έχει τις δικές της παθογένειες) , ήταν ένα καλό σινιάλο με ζεστή - ανθρώπινη προσέγγιση στον επιβάτη και με προσφερόμενες καλές συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους του στα πλοία και την ξηρά.

Posted

Μα και να θέλει να τους κρατήσει , δεν υπάρχει πλέον κανένα πλοίο στο στόλο.

Posted

Ωραίες εικόνες από το blog kaipoutheos απο τον αποχαιρετισμο στη Σιφνο. Μακαρι τουλαχιστον να υπαρξει συνεχεια. Εστω και ως Aegean Sea Lines..

Posted

Η Seajets είπε στο πλήρωμα ότι θα τους απορροφήσει όλους, εκτός εάν κάποιοι εξ αυτών βρουν κάπου αλλού δουλειά ή δεν θέλουν να συνεχίσουν στη Seajets.

Posted

Ένα μοναδικο βίντεο απο εναν ανθρωπο που το τίμησε οσο ελάχιστοι .. ο Φίλος μου (κατα κόσμων) Νικόλας Φαριανός οπου το συνόδεψε απο την παραλαβή του, σε όλα τα ταξίδια του, στην ναυλωση του στο Μαρόκο, σε κάθε του ταξίδι σε κάθε του δεξαμενισμό παντου .. Ενα μοναδικό βίντεο απο εναν άνθρωπο που το έζησε όσο ελάχιστοι .