express skiathos Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Kαι αυτοί που είχαν εισιτήριο σήμερα από Πειραιά; Την κάτσανε την βάρκα. Και δεν έχουνε και άλλο για να σκατζάρουνε. Πάντως, η εταιρεία δεν έχει πει τίποτα επίσημα για το γεγονός. Στα δελτία τύπου της ο χρόνος σταμάτησε στην ίδρυση γραφείου τουρισμού. Μια απ' τα ίδια και στο site του ΥΕΝ (οι ανακοινώσεις βγαίνουν μέχρι το μεσημέρι) Ενώ κατά τη 1:30 ήταν δεμένο στη γνωστή του θέση, μετά είχε φύγει από εκεί.
Stefanos Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Το πλοιο φαινεται εκτος δρομολογιων μεχρι της 28 Νοεμβριου,αυτο αραγε σημαινει οτι μεχρι τοτε θα εχει αποκατασταθει η βλαβη η τοτε θα αντικατασταθει απο το Θεοφιλος
Neptune Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Καμια βδομαδα θα μεινει εξω ο Ταξιαρχης. Η ζημια ευτυχως ειναι πολυ μικροτερη απ οτι αρχικα υπολογιζανε. Για να ειμαι ειλικρινης μου ειπανε τι επαθε αλλα δε μπορω να σας το μεταφερω γιατι δεν το καταλαβα. Πρωτη φορα ακουγα αυτες τις ορολογιες και δεν τις συγκρατησα. Ζητω ταπεινα συγγνωμη και υποσχομαι να εχω μπλοκακι αλλη φορα να σημειωνω
gpap2006 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Pantos to openseas του δεινει δρομολογια απο 10 Δεκεμβριου κ μετα του ΤΑΞΙΑΡΧΗ.Μεχρι τότε...νέκρα!Μενει μοναχοβαπορο απο τη ΝΕΛ ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ αφου αποψε ειναι το τελευταιο δρομολογιο του ΜΥΤΙΛΗΝΗ πριν την ετησια που ξεκινα την Τεταρτη.
coyote Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Pantos to openseas του δεινει δρομολογια απο 10 Δεκεμβριου κ μετα του ΤΑΞΙΑΡΧΗ.Μεχρι τότε...νέκρα!Μενει μοναχοβαπορο απο τη ΝΕΛ ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ αφου αποψε ειναι το τελευταιο δρομολογιο του ΜΥΤΙΛΗΝΗ πριν την ετησια που ξεκινα την Τεταρτη. Τη Κυριακη 3/12 τελικα η επιστροφη του Ταξιαρχη στα δρομολογια (ενημερωθηκε και το open seas),μια εβδομαδα νωριτερα απο το προγραμματισμενο παραγμα που σημαινει οτι η ζημια ευτηχως δεν ηταν πολυ μεγαλη. Επομενως θα μεινει ο Θεοφιλος μοναχοβαπορο μεχρι την Κυριακη.
proud_ionian Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 το γαρ πολυ του openseas γεννα παραφροσυνη. λιγο off topic, αλλα εχω απορια ποτε θα παρουν χαμπαρι ορισμενοι οτι το openseas το ενημερωνουν οι εταιρειες και σε περιπτωσεις βλαβων αυτο γινεται σχεδον παντα την τελευταια στιγμη. αν δεν κατεβει το συνεργειο να λυσει οτι πρεπει να λυσει και να δει τι ζημια υπαρχει πως θα ξερουν ποτε θα ξαναξεκινησει; πολλες φορες μονο αφου γινει δοκιμαστικο ξερουν για σιγουρα. αλλα οχι εμεις εκειειειει. λες και ο χριστιανος που εχει το openseas ειναι στο μηχανοστασιο του ταξιαρχη
Neptune Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Σημερα παει δοκιμαστικο. Αν ολα πανε καλα τοτε ξεκιναει δρομολογια διπλωνοντας το Θεοφιλο. Ευτυχως που η ζημια δεν ηταν τοσο σοβαρη οσο φαινοτανε.
coyote Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 βλαβη στο πλοιο.μυτιληνη-χιος σε 4,5 ωρες το πρωι και αλλες τοσες το απογευμα οποτε το σταματησε η επιθεωρηση στη χιο και αναχωρει για πειραια κενο επιβατων
mytilene Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Όποιος μάθει κάτι από Πειραιά ας ενημερώσει αν θα φύγει το πλοίο σήμερα για ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Panagia Ekatontapiliani Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Για να μην είναι σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά, μάλλον έφυγε κανονικά για το δρομολόγιο του χθες το απόγευμα.
Zeppelin Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 μάλλον έφυγε κανονικά για το δρομολόγιο του χθες το απόγευμα Οχι μάλλον αγαπητέ μου. Κανονικότατα έφυγε το πλοίο χθες το απόγευμα. Μάλλον δεν ήτανε και τόσο σοβαρή η βλάβη και το πιθανότερο είναι να το στείλανε προληπτικά πίσω κενό επιβατών.
Orestis Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως παρουσιάστηκε πρόβλημα στο πλοίο που βρίσκεται στη Μυτιλήνη.
NHSOS XIOS Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Το πλοιο παντως φαινεται να εχει ξεκινησει απο Μυτιληνη(κανονικα πιο αργα επρεπε να φυγει παντως)με εμφανως χαμηλη ταχυτητα=10 μιλια....Μου θυμιζει λιγο αυτο
polmyt Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ριχνοντας μια κλεφτη ματια στο AIS:p η βλαβη πρεπει να παρουσιαστικε στο υψος του αεροδρομιου της Μυτιληνης.Μεχρι τοτε η ταχυτητα του ηταν κανονικη.
ΝΗΡΕΑΣ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Μιάς και ο προηγούμενος άνοιξε τον δρόμο...είπα να αμαρτήσω και εγώ με τη σειρά μου. Απ' ό,τι δείχνει το AIS το πλοίο δεν πάει Χίο και έρχεται κατ' ευθείαν Πειραιά. Τώρα είναι ανάμεσα Ψαρά και Χίο και πηγαίνει συνεχώς με ταχύτητα 10-11 κόμβων. Οπότε θα πρέπει να έχει δίκιο ο orestis. Όσο για την ΝΕΛ, τι να πω? Είναι το 3ο πλοίο με πρόβλημα μέσα σε λίγες μέρες...μετά το Παναγία Τήνου και τον Θεόφιλο.
Orestis Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Μία εβδομάδα εκτός δρομολογίων σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.
NHSOS XIOS Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ας μιλησουν οι ειδικοι για την βλαβη που αναφερει το ΑΙΠΕ Εν μέσω περιόδου αιχμής η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση της Χίου σημειώνει μια ακόμη απώλεια, εκτός από αυτήν του επιβατηγού – οχηματαγωγού «ΘΕΟΦΙΛΟΣ». Πρόκειται για το πλοίο «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» -κι αυτό της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου- το οποίο από χθες στις 10 το πρωί παραμένει στο λιμάνι της Μυτιλήνης λόγω προβλήματος που παρουσίασε σε 12 χιτώνια κυλίνδρων της μηχανής.
Stefanos Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Και τη προηγούμενη φορά που έμεινε καραβοφάναρο στο Βενέτικο πάλι χιτώνιο είχε σπάσει,καλά κρασιά.
polmyt Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Πριν απο κανα δυωρο εφτασε και εχει δεσει στο Νεο Μωλο
Panagia Ekatontapiliani Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 12 Χιτώνια?? Τι έπαθαν όλα μαζί?? Το πιο συνηθισμένο είναι να αρπάξει ένα έμβολο σε ένα χιτώνιο (λόγω κακής κυκλοφορίας ύδατος στο χώρο ψύξεως του περιχιτωνίου). Αυτή η βλάβη συνήθως θέλει λιγότερο από μια ημέρα για την αποκατάσταση ενός κυλίνδρου. Αλλά αυτή τη φορά είναι αρκετά πιο σοβαρά τα πράγματα. Εγώ έχω ακούσει ότι έχουν σπάσει αρκετά χιτώνια??
polmyt Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 H ΝΕΛ παντως με σημερινο δελτιο τυπου αναφερει οτι ο χρονος αποκαταστησης της ζημιας υπολογιζεται σε 7-10 μερες.
marioskef Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Στην ουσία λέει 7-10 και βλέπουμε... Αλήθεια στη γραμμή θα μείνουν με κανένα πλοίο. Στην ουσία για αυτή τη βδομάδα μένουν με ένα... Το Θεοφιλος off επ αόριστο Το Ταξιάρχης off για 10 μέρες Το Λισσός χάνει 2 δρομολόγια για δεξαμενσιμό... (μήπως θα ήταν φρόνιμο να αναβάλουν για πολύ λίγο το δεξαμενισμό ώστε να επιστρέψει οτι Ταξιάρχης
iason Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Αν αναλογιστούμε την ταχύτητα που έχει τελευταία το Μυτιλήνη, τα 17 μίλια του Λισσός στην ίδια κατηγορία είναι. Οπότε όντως θα είχε νόημα να περιμένουν τον Ταξιάρχη, όπως λέει ο φίλος marioskef. Αλλά θα είναι μόνο 10 ημέρες;
proud_ionian Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 αν ειναι 10χιτωνια και το καθε ενα θελει περιπου μια μερα ειναι ρεαλιστικη η ανακοινωση.
Neptune Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Δεν ειναι μια συνηθισμενη βλαβη παντως. Απ οτι εμαθα ορισμενα κομματια τα βγαζουνε με το φαρασι απο τη μηχανη. Ενω καποια αλλα (3 εμβολα) τα ψαχνουν ακομα . (εγιναν σκονη) Ποιο ευκολο ειναι να αλλαχτει η μηχανη παρα να επισκευαστει αυτη παντως.
Recommended Posts