pantelis2009 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Μερικές φωτο απο το Αποστόλης Τ. Εγώ ερχόμουν, εκείνο έφευγε. Εγώ έπινα ουζάκια, εκείνο ερχόταν και μία αργά το απόγευμα. Μήν ξεχνάμε ότι αυτό ξεκίνησε την αναβάθμιση της γραμμής. Υπόσχομαι φωτο και απο μέσα. Χαρισμένες σε όλους τους παντοφλάδες φίλους. 1, 2, 3, 4, 5.
pantelis2009 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Nα δούμε μια αναχώρηση του απο Στύρα στις 15/05/2010. 1, 2, 3, 4, 5.
pantelis2009 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Καλησπέρα!! Να δούμε το σε μία αναχώρηση του απο Στύρα στις 16/05/2010. Χαρισμένη στον Cpt. Γιάννη και το πλήρωμα του.
Panagia Ekatontapiliani Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Μου προκαλεί εντύπωση που το Αποστόλης Τ έχει κανονίσει δεξαμενισμό στα μέσα Ιανουαρίου στη μικρή πλωτή του Περάματος. Γιατί συνήθως οι παντόφλες προτιμάνε τα καρνάγια της Σαλαμίνας ή του Περάματος για τους δεξαμενισμούς της
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Στα ναυπηγεία ΜΕΓΑΤΕΧΝΙΚΑ του Περάματος βρίσκεται το ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Τ. Την Δευτέρα 17/1ου ανεβαίνει στην μικρή δεξαμενή του Περάματος σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΟΛΠ.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Μια διόρθωση Σείριε το Αποστόλης Τ είναι στο Ναυπηγείο του Παπιλια από χθες το βράδυ
EVRANIKAS Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 δεν ειναι πολυ γρηγορα για δεξαμενισμο??..........υποπτο νομιζω
Panagia Ekatontapiliani Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Το πλοίο έχει συμπληρώσει 1,5 χρόνο από τότε που έχει ξεκινήσει δρομολόγια.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Από χθες το πλοίο στη μικρή δεξαμενή του Περάματος
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Πάντως, καλό θα ήταν πιστεύω τώρα που το πλοίο βρίσκεται σε δεξαμενισμό, να του ρίχνανε καμμία χρωματική πινελιά. Και δεν εννοώ βέβαια να φρεσκάρουν το λευκό, άλλωστε το λευκό εξ' ορισμού δεν είναι χρώμα, αλλά αυτό που βλέπουμε όταν υπάρχει παντελής έλλειψη χρώματος. Προσωπικά ανάμεσα στα δύο αδελφά, βρίσκω πολύ ομορφότερο το ΔΗΜΗΤΡΗΣ με τους χρωματικούς συνδυασμούς του.
Ariadne Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Το Αποστόλης και το Δημήτρης, ανήκουν στην ίδια εταιρεία;
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Νομίζω πως ναι, για να μην πω ότι είμαι σίγουρος, αλλά κρατάω και μία επιφύλαξη. Βλέπεις φίλε μου Ariadne, αρκετές φορές έχουμε δεί πλοία με ίδια σινιάλα, ίδια χρώματα και ίδιο πλοιοκτήτη, να ανήκουν σε διαφορετικές εταιρείες . Όπως για παράδειγμα : Ο Ιάκωβος Αλιφραγκής έχει την ΚΑΡΥΣΤΙΑ Ν.Ε.(ΕΓ/ΟΓ ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΞΠΡΕΣ) & τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Ν.Ε (ΕΓ/ΟΓ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ).
Ariadne Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Έχεις απόλυτα δίκιο. Δεν έθεσα σωστά την ερώτησή μου ... Συγγνώμη Εννοούσα, εάν ανήκουν στον ίδιο πλοιοκτήτη. Από ότι καταλαβαίνω, μάλλον ναι, έτσι;
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Το ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Τ μετά το πέρασμα του τον προηγούμενο μήνα από την ΝΕΖ του Περάματος, δεν έχει επανέλθει ακόμα στα δρομολόγια του στη γραμμή Αγίας Μαρίνας - Νέων Στύρων. Υποθέτω πως θα βρίσκεται δεμένο στη προβλήτα της Αγίας Μαρίνας, πάντως σίγουρα όχι στα Νέα Στύρα (live camera).
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 (edited) To πλοίο μετά από αρκετό καιρό επανήλθε σήμερα στα δρομολόγια του στην γραμμμή των Νέων Στύρων. Και από όσο μπορούν να διακρίνουν τα ...ηλεκτρονικά μου μάτια (είναι και βράδυ) ανανεωμένο χρωματικά . Βρε λέτε να μας διαβάζουν ...ακόμη και στα Νέα Στύρα ??? Πάντως, καλό θα ήταν πιστεύω τώρα που το πλοίο βρίσκεται σε δεξαμενισμό, να του ρίχνανε καμμία χρωματική πινελιά. Και δεν εννοώ βέβαια να φρεσκάρουν το λευκό, άλλωστε το λευκό εξ' ορισμού δεν είναι χρώμα, αλλά αυτό που βλέπουμε όταν υπάρχει παντελής έλλειψη χρώματος. Προσωπικά ανάμεσα στα δύο αδελφά, βρίσκω πολύ ομορφότερο το ΔΗΜΗΤΡΗΣ με τους χρωματικούς συνδυασμούς του. Edited March 4, 2011 by ΣΕΙΡΙΟΣ
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ...σε συνέχεια του χθεσινοβραδυνού, αμέσως προηγούμενου ποστ μου, να δούμε το ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Τ σε σημερινό screenshot από το λιμάνι των Νέων Στύρων, και την live camera του in-karystos.gr. Mε τα νέα του χρώματα βέβαια όπως ήδη είπαμε, τα οποία είναι ίδια με αυτά του ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Στο Σούνιο αυτήν την ώρα το ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Τ, που ξεκίνησε αργά χθες (Τρίτη) το βράδυ από την Αγία Μαρίνα με προορισμό το Πέραμα.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Και από νωρίς το πρωί στο ναυπηγείο Τσαγγαρινού του Περάματος.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Το πλοίο βρίσκεται στην μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη, από σήμερα το πρωί.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Τελείωσε ο δεξαμενισμός του και το ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Τ επέστρεψε σήμερα το πρωί στο ναυπηγείο Τσαγγαρινού.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 .......από όπου αναχώρησε πριν λίγες ώρες επιστρέφοντας στην Αγία Μαρίνα.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 (edited) Εδώ και λίγες ημέρες το ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Τ βρίσκεται δεμένο στην παραλία του Αλμυροποτάμου συνεχίζοντας την ακινησία του. Edited January 4, 2013 by ΣΕΙΡΙΟΣ
polmyt Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Η παντοφλα ηταν στο Περαμα αυτες τις μερες και σημερα το πρωι εφυγε για Αγια Μαρινα
Panagia Ekatontapiliani Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 Το Αποστολης Τ ειναι εκτος δρομολογιων αυτη τη περιοδο και ειναι δεμενο στο λιμανι του Αλμυροποταμου
Panagia Ekatontapiliani Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 Το πλοίο σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια στη γραμμή Νέα Στυρα Αγία Μαρίνα
Recommended Posts