Nikos_Chania Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 4 minutes ago, proud_ionian said: ποιο θα φυγει; Τούτο δω, για να αλλάξει όνομα και χρώματα. @Marios Superfast υπάρχει κλίνη άδεια σε εσάς;
Marios Superfast Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Το Dock 6 είναι άδειο τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα που πέρασα πάντως είδα ότι άρχισαν να γεμίζουν για την δεξαμενή,οπότε δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα παραμείνει διαθέσιμη.
Nikos_Chania Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 (edited) Το πλοίο ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία του στην Αδριατική και αναχώρησε για την Μάλτα ( @Marios Superfast ) για τον δεξαμενισμό του, μετονομασία και αλλαγή σινιάλων. Με την ελπίδα οτι ο πρίγκηπας δεν θα καταλήξει στα αζήτητα, αλλά σε κάποια τσιμινιέρα... Edited February 4, 2021 by Nikos_Chania με προλαβε κι εφυγε
TACO Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Θα λείψει...θηριώδες και επιβλητικό πλοίο στα νερά της Αδριατικής. Ελπίζω μια μέρα να το ξαναδούμε απ τα μέρη μας!!
Apollon Hellas Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 16 hours ago, Nikos_Chania said: Το πλοίο ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία του στην Αδριατική και αναχώρησε για την Μάλτα ( @Marios Superfast ) για τον δεξαμενισμό του, μετονομασία και αλλαγή σινιάλων. Με την ελπίδα οτι ο πρίγκηπας δεν θα καταλήξει στα αζήτητα, αλλά σε κάποια τσιμινιέρα... Μήπως ο πρίγκηπας με τα κρίνα 《μετακομίσει》από το Cruise Olympia στο Festos Palace τώρα που θα βρίσκονται και τα δύο στη Μάλτα;
Marios Superfast Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Στην Gallery ανέβηκαν μερικές ακόμα φωτογραφίες από το πλοίο στην Μάλτα. Εδώ μπορείτε επίσης να δείτε και ένα κλιπακι από την άφιξη,όπου για την ιστορία να πούμε ότι ήταν ο τελευταίος κατάπλους του με αυτό το όνομα & σινιάλα. So long Cruise Olympia
Nikos_Chania Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Και εγένετο.... Cruise Sardegna. Καλορίζικο. Απ όσο έμαθα, σβήστηκαν τα κόκκινα και ξεκίνησαν να βαφονται τα μπλε, ε @Marios Superfast;
George...f Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Μήπως μάθαμε αν ο μεταλλικός πρίγκηψ μετοίκησε στο εταίρο πλοίο που δεξαμενίζεται εκεί δίπλα;; Ή ζητάμε πολλα από τον ντοντορε;
Nikos_Chania Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Ζητάμε πολλά. Το γράφω εδώ και καιρό, το εχω ψιθυρίσει και σε πιο "συγγενικά" αφτια όμως φωνή βοώντος εν τη ερημω. Ας ελπίσουμε να διατηρηθεί τουλαχιστον για το νέο Ευρώπη Παλας.
MILTIADIS Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Τα Κρουιζ εχουν μικροτερο πριγκιπα απο τα παλατια.Και να τον βαλουν θα φαινεται παραταιρος απο αυτον του Κνωσος.
Marios Superfast Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 7 hours ago, Nikos_Chania said: Απ όσο έμαθα, σβήστηκαν τα κόκκινα και ξεκίνησαν να βαφονται τα μπλε, ε @Marios Superfast; Δεν το μάθατε από μένα .
proud_ionian Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 γιατι δεν τα βαφει εξ ολοκληρου μπλε, σαν τα υπολοιπα του στολου (και σαν τα cruise της ισπανιας; )
MILTIADIS Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Για να τα ξαναβαψει πιο ευκολα κοκκινα αργοτερα
Nikos_Chania Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Που να μπλεκει τώρα με βαριές δουλειές... Λογικά έχει στην ακρη του μυαλου του πιθανή επιστροφή στα σινιάλα των Μινωικων;
Strofalos Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Έχει λαλίσει και ο ντοτόρε με τόσα μπες-βγες..μη νομίζεις... Κοίτα μην το δουμε την επόμενη σαν Cruise Palace και με τον πρίγκιπα σε μπλε φόντο..!
Nikos_Chania Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Αποδεξαμενίστηκε και αναχώρησε από την Μάλτα με προορισμό το Livorno για την έναρξη των δρομολογίων του στις 18/02
margaritis24 Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Ουτε τα οκια δεν ξεπλυναν να φυγει η σκουρια μονο μπλε τη ζωνη εβαψαν
MILTIADIS Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Ας δουμε και μια πρωτη φωτο με τη νεα εμφανιση.
proud_ionian Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 9 hours ago, margaritis24 said: Ουτε τα οκια δεν ξεπλυναν να φυγει η σκουρια μονο μπλε τη ζωνη εβαψαν κουφετο ειναι ρε συ στη φωτο. που τρεχουν τα οκια;
margaritis24 Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Στη φωτο που ειδα εγω στο story στο fb ετρεχαν για αυτο κ το εγραψα!οντως σε αυτη λαμπει!
Marios Superfast Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Μερικές φωτογραφίες από την αναχώρηση του πλοίου κι από μένα σε περίπτωση που δεν πήρατε χαμπάρι ότι το πλοίο έφευγε . On 2/16/2021 at 6:32 AM, margaritis24 said: οντως σε αυτη λαμπει! Σχετικό . https://www.shipfriends.gr/forum/gallery/image/86567-cruise-sardegna/
JTEDimandix Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Ενώ εγώ δεν έφτιαχνα λήμματα για κάποιο διάστημα, ξαφνικά ένας ανώνυμος έφτιαξε λήμμα για το Cruise Sardegna, το οποίο σας παραθέτω εδώ: https://el.wikipedia.org/wiki/Ε/Γ_-_Ο/Γ_Cruise_Sardegna Λίγο φτωχικό, αλλά είναι μια καλή αρχή.
Nikos_Chania Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Υπάρχουν για πολλά πλοία λήμματα καιρό τώρα, δεν είναι κάτι καινούριο.
JTEDimandix Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Μωρέ ξέρω το πως υπήρχαν και πιο παλιά λήμματα για πλοία στην ΒΠ, κι εγώ έχω φτιάξει. Απλώς μου έκανε εντύπωση πως εμφανίστηκε έτσι στα ξαφνικά. Πως να το πω; Δεν το περίμενα. Χαίρομαι που υπάρχει ενδιαφέρον από την καραβολατρική κοινότητα, νόμιζα πως ήμουν ο μοναδικός που ασχολούταν (Λέτε να ήταν κι από το forum μας αυτός που το έφτιαξε)
Nikos_Chania Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Στη Γένοβα από την περασμένη εβδομάδα το πλοίο για δεξαμενισμό. Λογικά θα φορέσει κι αυτό τα αυθεντικά γκριμαλντοχρωματα.
Recommended Posts