margaritis24 Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Το καλυτερο ηταν κ ειναι το 4 στο ταξιδεμα κ γενικως σε ολους τους τομεις
polmyt Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Γενικοτερα εμενα ολες αυτες οι επιθυμιες να για να ταξιδεψουν τα επαναπατρισμενα πλοια ξανα στην Ελλαδα μετα απο τοσα χρονια μου θυμιζουν τις επιθυμιες των οπαδων για επιστροφες ποδοσφαιριστων που κανανε καλο ονομα εδω ,φυγανε εξω,γυριζουν στα γεραματα και ολοι περιμενουν να παιξουν τοσο καλα οσο στο πρωτο τους περασμα .9 στις 10 φορες ειναι τρομερα χειροτεροι και δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι το συγκεκριμενο αλλα μιλαμε για ενα ταχυπλοο που εφυγε γιατι δεν εκανε και εχει να ταξιδεψει μια πενταετια.Σιγουρα δεν ειναι απο τα πιο παλια μιας και ο Ηλιοπουλος φερνει πιο μεγαλα σε ηλικια πλοια ,αλλα πραγματικα δεν βρισκω στο μυαλο μου καποιο λογο για να θελω να το ξαναδω στα νερα μας
margaritis24 Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 8 minutes ago, polmyt said: Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι το συγκεκριμενο αλλα μιλαμε για ενα ταχυπλοο που εφυγε γιατι δεν εκανε και εχει να ταξιδεψει μια πενταετια. Εδω δε ξεραμε εαν θα φτασει οταν εφυγε😂 παρακαλαγαν στο γραφειο να μην κανει black out μεχρι να το παραδωσουν🤫
nomikos Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Έφυγε όχι γιατί δεν έκανε,αλλά γιατί ήρθε η κρίση το 2010. Μετά το 2010 και για 7 χρόνια η ανταγωνίστρια εταιρεία Sea Jets έφερνε συνεχώς και δρομολογούσε σε πολύ εμπορικές γραμμές κατώτερα του.Andros Jet,Master Jet,Cosmos Jet,Naxos Jet. Με ταχύπλοα έχω ταξιδέψει με πάρα πολλά και αυτό που έχω να πω είναι πως τα Highspeed 2 και 3 ήταν η μέρα με τη νύχτα με αυτά που προανέφερα.Κυρίως εσωτερικά αλλά και σαν γενική εντύπωση στον επιβάτη. Σίγουρα στο καιρό υπέφεραν έχω τύχει και εγώ σε δυσκολο καιρο με το Highspeed 3,ναι σε αυτό συμφωνώ.
Nick the Greek Posted October 18, 2023 Author Posted October 18, 2023 Μόνο που αυτά τα ταχύπλοα που ανέφερες δεν θα είναι ο εν Ελλάδι ανταγωνισμός του. Ανταγωνιστές του θα είναι το Worldchampion Jet, το Santorini Palace, το Thunder, το Superexpress, το νέο των Στεφάνου και λοιποί συγγενείς. Με ποιό από αυτά να συγκριθεί?
Panagia Ekatontapiliani Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 14 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Η Ελληνική σημαία υψώθηκε από πλήρωμα μετά την άφιξη του πλοίου στο Κερατσίνι, οπότε θεωρώ ότι νηολογηθηκε σε Ελληνικό νηολόγιο. Έχουμε και αλλαγή στο όνομα του! Ξανά πήρε το παλιό του όνομα δηλαδή Highspeed 3
speedrunner Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Πάντως το ότι ύψωσε την Ελληνική σημαία ενώ προορίζεται για την AML είναι λίγο περίεργο!
Panagia Ekatontapiliani Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Το πλοίο ανήκει στην Hellenic Seaways αλλά θα δουλεύει για την AML το καλοκαίρι, όπως γινόταν με το Hellenic Highspeed.
HIGHSPEED 6 Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Σας το ειχα γράψει … εγω κρατάω και μια επιφύλαξη μήπως το βάλουν Ελλάδα το καλοκαίρι
Nick the Greek Posted October 19, 2023 Author Posted October 19, 2023 1 hour ago, HSC Aries said: Ευχάριστη είδηση! Για τους Μαροκινούς της διασποράς, ναί. Δε θα είναι καθόλου δύσκολο να βρούν καλύτερο από αυτό για τη γραμμή του Μαρόκου.
pie Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Από το μηχανολογικό κομμάτι πως είμαστε; Πάντα είχε τα θεματάκια του, φαντάζομαι και με τοσα χρόνια παρόπλισμου θα θέλει αρκετή δουλίτσα. Πιστεύω οτι στόχος θα είναι να μπορεί να πιανει 26-27μιλάκια χωρις να πολυπιέζεται, δε νομιζω οτι θελει παραπάνω η γραμμή για την οποία προορίζεται.
Axilleas Tzathas Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Ας το δούμε δεμένο στο μώλο της ΔΕΗ το περασμένο Σάββατο.
Shippihs Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Αγνοείται και το 4ο νύχι στο καταπέλτη απ ότι βλέπω
Man0lero Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Το πλοίο έχει αιτηθεί να ανεβεί αύριο στη δεξαμενή Πειραιάς I για 8 μέρες
Panagia Ekatontapiliani Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Το Highspeed 3 αναμένεται να πραγματοποιήσει το πρώτο δεξαμενισμό στις 27/10/23 έως τις 03/11/23, έτσι ώστε να βγουν τα Waterjet για επισκευή
gtogias Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 H επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Highspeed 3: NHOLOGHSH_EG-OG-TX_PLOIOY_HIGHSPEED_3.pdf (attica-group.com) NHOLOGHSH_EG-OG-TX_PLOIOY_HIGHSPEED_3.pdf
Ferry Himuka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 (edited) Άσπρο πλέον το ταχύπλοο και με γραμμένο το νέο (η παλιό ?) όνομα του Edited November 5, 2023 by Ferry Himuka
cyclades_shipping Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 (edited) Νομίζω το άσπρο είναι το ιδανικό χρωμα για το ταχυπλοο,του κουμπώνει παρά πολύ. Edited November 6, 2023 by cyclades_shipping
Nick the Greek Posted November 7, 2023 Author Posted November 7, 2023 Σήμερα και πάλι το Puente de Mando αναφέρει πως το πλοίο θα γυρίσει στο Στενό.
Αρακλειανός Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Ας δούμε το Highspeed 3 σε μερικές φωτογραφίες στην δεξαμενή από προχτές.
cyclades_shipping Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 (edited) Στην φωτογραφία του @Axilleas Tzathas φαίνεται να έχει πλάγιοδετισει στο Πέραμα κοντά στα Δελφίνια,άραγε θα βαφτεί προσεχώς ; Edited November 8, 2023 by cyclades_shipping
HIGHSPEED 6 Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Δεν παίζει να μείνει Ελλάδα και να πάει το Hellenic highspeed έξω ;
marioskef Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Δεν μπόρεσα να το βρω αν έχει αναφερθεί καπου αλλού, με βάση το παρακάτω το hs3 έφυγε από την Ελλάδα για το Μαρόκο για 11+ εκατομμύρια... https://www.maritimenews.ma/7-science/9038-ou-sont-nos-navires-de-commerce
Recommended Posts