Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Σίγουρα έχει υπάρξει ενδιαφέρον από εταιρεία στην Ελλάδα για την απόκτηση του στο πλειστηριασμό. Να δούμε εάν θα υπάρξει πρόταση τελικά!!!  Οπως εάν υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλες εταιρείες της περιοχής που βρίσκεται το πλοίο παροπλισμένο.

• 3 weeks later...
  • Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Καλορίζικο το πλοίο,κατοχυρώθηκε στην Attica το πλοίο.

Να δούμε , Hellenic ή AML ομως?

Posted

Μακάρι να επιστρέψει στη Hellenic. Εξαρχής ήταν λάθος η πώληση των 2 αδερφών, αποδυνάμωσε το brand Highspeed…

Posted

Σοβαρά τωρα !! Μπράβο μπράβο!! Υπέροχο ταχύπλοο !! Άρα οταν λεμε Αττικά τι πιθανότητες εχει να πάει HSW?

Posted

Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι ότι πολύ πιθανόν να το θέλει για την γραμμή που δραστηριοποιείται σήμερα το Hellenic Highspeed 

Posted (edited)

Και είναι ήδη Algericas...

Μακάρι να επέστρεφε στην HSW.

Μπορεί και πάλι να φτιαχτεί το brand με highspeed 3,4 hellenic highspeed και flying cat 3,4. 

Edited by polmyt
Posted

Ενα πλοιο που ταλαιπωρουσε την εταιρεια πριν 10 χρονια  γιατι να  το ξαναπαρει  για να τη βασανισει;

Posted (edited)

Να πω και τον ευσεβή πόθο μου,αν προορίζεται για HSW θα μου άρεσε να το έβλεπα είτε Δυτικές είτε Ραφηνα που τα Highspeed 3&2 είχαν ξεκινήσει την καριέρα τους,Ευχάριστη αγορά !

Edited by cyclades_shipping
Posted

Εγώ νομίζω ότι προορίζεται για την AML... Αν πάει για HSW, τότε θα το έβλεπα σε καμιά επιδοτούμενη, είτε ενδοκυκλαδικα, είτε Σητεία κλπ

Posted

Παρόλα αυτα η hsw χρειάζεται μια προσθήκη ενός επιβατηγου / οχηματαγωγού ταχύπλοου, τύπου Highspeed 4 ώστε να μπορεί να προσεγγίσει και κανένα άλλο προορισμό πέρα απο αυτούς που μας εχει συνηθίσει τα τελευταία χρονια 

Posted

Αυτό που χρειάζεται η HSW είναι όραμα! Αντ'αυτού, δε μας δείχνει τον ζήλο των πρώτων ετών ή αυτόν του Ηλιόπουλου τα τελευταία χρόνια. Τα πλοία κουτσά-στραβά θα τα βρει από κάπου. 

• 2 weeks later...
Posted

Περιδιαβαίνοντας τουλάχιστον 3-4 ισπανικά σάιτ και εφημερίδες, όλοι συναινούν στο ότι το πλοίο αποκτήθηκε για λογαριασμό της AML και ότι δεν πρέπει να γλειφόμαστε πως θα το δούμε στην Ελλάδα. Επιβεβαιώνεται και η τιμή αγοράς που ανέφερε παραπάνω ο Πετράν. 

Posted

Εγώ πάντως ούτε για δευτερόλεπτο πίστεψα ότι υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να έρθει το πλοίο για εδώ εκμετάλλευση.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Εχει ακουστεί κάτι τελικά για το αν πρόκειται να δρομολογηθεί Ελλάδα και πως θα ονομαστεί ; ( το καλύτερο σενάριο θα ηταν να ονομαστεί hs3)

Posted

Το 5 είχε γίνει 7 άρα ετούτο αν ξαναγίνει Highspeed βάση αυτής της λογικής θα πρέπει να γίνει 8.

• 2 weeks later...