ΝΗΡΕΑΣ Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Και προφανώς το παποράκι θα ακολουθήσει την ίδια διαδρομή (για ανθρακεύσεις) με το αδελφό του το Bissat:rolleyes:...Messina-Cagliari-Alicante-Algeciras. Καλό ταξίδι νάχουν λοιπόν και καλότυχο να είναι στην νέα του γραμμή (λογικά Algeciras-Tanger). Τελικά ξεκίνησε σήμερα το πρωί για το Algeciras για να παραδοθεί στις αγκάλες των τυχερών Μαροκινών της Comarit. Και μάλλον θα μας διαψεύσει στην πρόβλεψη της διαδρομής, καθώς στο AIS γράφει προορισμό το Τράπανι της Σικελίας και όχι τη Μεσσίνα. ΥΓ Ευτυχώς που σήμερα μας έρχεται το καμάρι του proud...και κάπως μετριάζεται ο πόνος μας.
georgios express Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ...Τελικά ξεκίνησε σήμερα το πρωί για το Algeciras... Να πάρει η ευχή... Μπροστά μου πέρασε την ώρα του πρωϊνού καφέ και δεν σήκωσα την κάμερα να του βγάλω μία τελευταία φωτογραφία. Αντ' αυτού αναρωτιόμουν "Τι δρομολόγιο είναι αυτό που έχει αναχώρηση 09.30 το πρωί)
Panagia Ekatontapiliani Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Το πλοίο αναχώρησε με πλοιάρχους το cpt Μανώλη Λουσσα και το cpt Νίκο Κασιδιάρη. Αυτή τη φορά το Ελληνικό πλήρωμα θα μείνει για λίγο διάστημα, μιας και αυτή τη φορά θα εξοικειώσουν το νέο πλήρωμα του και μετά θα επιστρέψουν. Όχι όπως στο Highspeed 2 που ξεκίνησαν να το ταξιδεύουν αυτή όσο ήταν ναυλωμένο και μετά που κλείστηκε η αγορά του τότε ήρθε το νέο πλήρωμα του. Ας δούμε κάποιες φωτογραφίες από το πλοίο στο προτελευταίο εμπορικό ταξίδι με τα χρώματα της Hellenic Seaways Υ.Γ: Αφαίρεσαν τον ηλεκτρονικό πίνακα, πριν φύγει το πλοίο.
ΝΗΡΕΑΣ Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Και προφανώς το παποράκι θα ακολουθήσει την ίδια διαδρομή:...Messina-Cagliari-Alicante-Algeciras. Και μάλλον θα μας διαψεύσει στην πρόβλεψη της διαδρομής, καθώς στο AIS γράφει προορισμό το Τράπανι της Σικελίας και όχι τη Μεσσίνα. Απ' ό,τι βλέπω από την βεράντα μου με την φοβερή θέα σε όλη την Μεσόγειο...το παποράκι μας διέψευσε μόνο στο Τράπανι. Μετά την Σικελία συνεμορφώθη και ακουλούθησε την πορεία που του χάραξα. Cagliari...Alicante...και αύριο το πρωί με το καλό στο Algeciras.
ΝΗΡΕΑΣ Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Μωρέ, καλά κάνω και δεν τα εμπιστεύομαι αυτά τα ταχύπλοα. Σήμερα που βγήκα στην γνωστή βεράντα μου...και καθώς είχε διαλυθεί η θολούρα από την ηφαιστειακή τέφρα και έβλεπα καθαρά μέχρι τις Στήλες του Ηρακλέους...είδα ότι πήγε κατευθείαν στην Ταγγέρη. Συνοπτικές διαδικασίες αυτή την φορά... "κατ΄οίκον" παράδοση.
Neptune Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Εσυ αν δεν το δεις με μαροκινη σημαια και αλλο ονομα δεν ησυχαζεις ετσι
ΝΗΡΕΑΣ Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Έχω ανάψει κάρβουνα...και θέλω να είμαι σίγουρος...μη μείνουμε με τον οβελία στο χέρι.
HIGHSPEED 4 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ρε Νηρεα πες μας, με τι θα συνδιαζες καλυτερα τον οβελια? Με τα Highspeed 2&3 που τα ειχες συνηθησει και στο ματι πλεον 10 χρονια ή με κανενα Incat διαστημοπλοιο? Καλα ξερω, θα προτιμουσες με τιποτα απο τα δυο που μαλλον και θα γινει με βαση τα τωρινα δεδομενα εκτος συγκλονιστικου απροοπτου. Οποτε αναψε τα καρβουνα
George Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Το πλοίο παραδώθηκε στη νέα του εταιρία και το νέο του όνομα είναι BORAQ.
polmyt Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Εχει ξεκινησει εδω και αρκετες μερες δρομολογια Σημερα το πετυχα και στην webcam της Ταριφας.Το μονο που εχει σβηστει ειναι το ονομα ενω παραμενουν τα δελφινακια της HSW και η διαφημηση στο πλαι.Αν δεν ξερεις ποιο πλοιο ειναι στο λιμανι δεν υπαρχει περιπτωση να το ξεχωρισεις απο το BISSAT
George Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Όπως είδαμε και στο θέμα του αδερφού του, το αγαπημένο πλοίο του ΝΗΡΕΑ βάφτηκε πρώτο στα χρώματα της νέας του εταιρίας. Εδώ μπορείτε να δείτε και πως ήταν και πως έγινε.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Με το συμπάθειο δηλαδή , αλλά το βρίσκω πολύ (για να μην πω "απείρως") πιό όμορφο με τα νέα του χρώματα.
proud_ionian Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 το Boraq ως Highspeed 3, στο Μάικονος, τoν Αυγουστο του 2001, οταν αλλαζε... δερμα (απο minoan σε hellas)
pie Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Πιο το μέλλον του παλιού μας φίλου? Παραμένει παροπλισμένο??
Petros P Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Αν μας τα λένε καλά οι FoSιανοι,πουλήθηκε για 3,1 εκατομμυρια ευρω μεσα απο πλειστηριασμό στη Intershipping
Panagia Ekatontapiliani Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 (edited) Σήμερα το Boraq ρυμουλκούταν απο την Tanger γιατί το πέτυχε γνωστός μου που περνούσε από τη Dalia, Morocco. Ο προορισμός του είναι το Algericas για επισκευή. Edited May 22, 2016 by Panagia Ekatontapiliani
Cruise Europa Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 (edited) Σωστός ο P100! Nα ξαναθυμίσουμε ότι το πλοίο πουλήθηκε σε πλειστηριασμό για κάτι λιγότερο από 3,2 εκατ. ευρώ στην InterShipping, όπως μας είχε πεί και ο Petros! Το πλοίο θα επισκευαστεί κι ευελπιστούν να δρομολογηθεί τέλος Ιουνίου με νέο όνομα κατά 99% "Jet Gibraltar" Edited May 22, 2016 by Cruise Europa
Panagia Ekatontapiliani Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Το πλοίο που το ρυμούλκησε πρέπει να είναι το Resolve Blizzard.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 (edited) Περίπου 3εκ ευρώ λένε οι Ισπανοί ότι πουλήθηκε το πλοίο. Το πλοίο αναμένεται να δεξαμενιστεί στη πλωτή δεξαμενή του Cerneval στο Algeciras και να είναι έτοιμο μέχρι τις 15 Ιουνίου. Edited May 24, 2016 by proud_ionian gecir οχι geric
Champion Jet_2 Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Τι γίνεται με το πλοίο;Έχει ξεκνήσει δρομολόγια ή εχει παροπλιστεί πάλι;
Panagia Ekatontapiliani Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Δεν νομίζω ότι το Boraq ταξίδεψε φέτος το καλοκαίρι εάν και φαινόταν ότι ήταν έτοιμο στα τέλη του Ιουλίου 2016 με νέα σινιάλα.
Champion Jet_2 Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Ελπίζω τουλάχιστον αν πωλείται να το πάρει η Hellenic!
Recommended Posts