Panagia Ekatontapiliani Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ξέχασα να γράψω με τη προϋπόθεση ότι θα μείνει για αρκετό καιρό το Sea Witch εκτός γραμμής!!!
Panagia Ekatontapiliani Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Για το Νικόλας Α ενδιαφέρθηκε η εταιρεία του Βαλσαμη (Access Ferries) και μια άλλη για την αγορά του!!
Panagia Ekatontapiliani Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Το πλοίο θα αντικαταστήσει το Sea Witch μετά το ατύχημα που είχε το δεύτερο στο λιμάνι Μυτιλήνης! Δε προχώρησε η υπόθεση ναύλωσης επειδή δεν είχε ακόμα τα χαρτιά με την αντικατάσταση των μηχανών. Θα πείτε το καλοκαίρι πως ταξίδευε?? με προσωρινή άδεια!!
nautikos Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 μπειτε στο aislive.com να δειτε πως χαρακτηριζουν το RORO Νικολας Α, ως High Speed Craft ειρωνια απο τον Α/Φ γεφυρας?εκτος και αν του βαλανε τιποτα jet και πλαναρει κιολας!!
Neptune Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Η προσπαθεια γελοιοποιησης ειναι η ασχετοσυνη στη ρυθμιση του μηχανηματος.. Μηπως τα ριχνει και στα Χαισπιντ τωρα?
Apostolos Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Τι να ρίχνει το καημένο εδω αν δεν έφτανε Ροδο θα τον πέρναγα σα σταματημενο με 11.5 μίλια. Εμένα μ αρεσει που στον Εφοπλιστή γράφουνε οτι παει 17... τοτε εγω πάω 23!
Panagia Ekatontapiliani Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Καλά ποτέ δε πήγε το Νικόλας Α 17 μιλιά, αυτές είναι υπερβολές του «Ε», με 14-15 μπορεί να τα πιάσει αλλά πιο πιθανό να πηγαίνει με λιγότερα!!
enas chiotis Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Να ρωτήσω αν το πλοίο έχει τακτικές αναχωρήσεις από την Καρβουνόσκαλα και σε πόσες ώρες κάνει την Ρόδο.
Apostolos Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Ε κάντε τα 245 μίλια δια 12 το πολυ που πάει βάλτε και οτι με κανένα 5 αράκι το πάει σαν ψαρόβαρκα και θα βγάλετε ώρες... Για την ιστορία είναι τώρα που μιλάμε στην καρβουνόσκαλα και δέν φορτώνει και το βλέπω κάθε Τρίτη και Σάββατο Μεσημέρι να φτάνει Ρόδο, λογικά μέσω Κώ
Panagia Ekatontapiliani Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Να ρωτήσω αν το πλοίο έχει τακτικές αναχωρήσεις από την Καρβουνόσκαλα και σε πόσες ώρες κάνει την Ρόδο. Αναχωρήσεις δεν έχει τακτικές!! Μίλαγα με μια μεταφορική εταιρεία της Ρόδου, και μου λέγανε ότι δεν ξέρουν κάθε ποτέ έχει δρομολόγια έχει το Νικόλας Α!! Όποτε θέλουν φεύγει! Για να φτάσει στη Ρόδο θέλει 21 ώρες!! Δε ξέρω εάν πιάνει και αλλά λιμάνια εκτός από τη Κω, αλλά παραείναι πολλές!!
LEFTERIS68 Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Μία από τις πιο σπάνιες προσεγγίσεις του.Βρέθηκε στη Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο μεταφέροντας νταλίκες που είχαν ξεμείνει στο λιμάνι.Πρέπει να αναχώρησε πρίν από λίγες ώρες.
Earl Granville Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Εν τω μεταξύ φουλάρισε πήρε 100 νταλίκες (διαφορου μήκους) και άφησε μάλιστα κι έξω. Ε ρε γλέντια που έχουν να γίνουν το καλοκαίρι.Άμα είναι και βρεθούν για Παροναξία 100+ νταλίκες και να μην μπορούν να πάνε πασχαλιάτικα τι θα γίνει τον Αύγουστο?
Panagia Ekatontapiliani Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Χθες άκουσα ότι το πλοίο θα πήγαινε για δεξαμενισμό?? Αλλά δε ξέρω σε ποια?? Μήπως είδε κανείς σε ποια έχει πάει??
Apostolos Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Αισχος - μαούνα - παντόφλα. Αυτά είναι τα συναισθήματα που σου δίνει ο Νικόλας όταν βλέπεις την καρίνα του. Και μετα θυμάσαι πόσο σε παίδευε να κάνεις ένα γύρισμα με 5άρη... http://apostolossphotos.fotopic.net/c639864.html
Nick the Greek Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Ο Νικολας Α παραμενει δεμενος στην Καρβουνοσκαλα στην ιδια θεση εδω και αρκετες μερες. Que passo Yolanda?
Panagia Ekatontapiliani Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Πιθανότητα λόγω της δρομολόγησης του Ανθή Μαρίνα, δεν είναι αναγκαίο στα Δωδεκάνησα, όποτε κάνει αρπάχτες όπου χρειάζεται στο Αιγαίο.
Nick the Greek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Ηταν να μη το πιασουμε στο στομα μας Παναγια μου Σημερα το βραδι το πλοιο αναχωρησε ΚΑΤΑΦΟΡΤΟ σε νταλικες.
GRSHIP Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Μήπως γνωρίζει κανείς ποιές μέρες αναχωρεί από Πειραιά/Ικόνιο και ποιό είναι συνήθως το δρομολόγιο του? (προσεγγίσεις του)
Panagia Ekatontapiliani Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Δεν έχει σταθερές μέρες και δρομολόγιο!! Το έχω πετύχει να φεύγει Δευτέρα και Παρασκευή (αυτό το τηρούν σχεδόν κάθε εβδομάδα) κατευθείαν για Ρόδο. Τη Δευτέρα επειδή δε πάει το Ροδανθη στη Ρόδο και τη Παρασκευή επειδή υπάρχουν αρκετά φορτηγά. Το έχω πετύχει και Τετάρτη κάποια φορά, πριν καιρό για Κω Ρόδο. Ελπίζω να σε διαφώτισα
GRSHIP Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Αυτή τη Δευτέρα το είδα και εγώ να φορτώνει. Εχθές ήταν δεμένο και κενό. Μπορεί να φύγει σήμερα. Αλλη μία ερώτηση, δεν είναι εδώ η εννότητά της αλλά δεν βρήκα σχετικό θέμα, το Μύκονος ποιές μέρες και για που αναχωρεί?
Nick the Greek Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Οι συνηθεις προορισμοι του ειναι η Συρος και η Μυκονος αλλα καποιες φορες παει και Τηνο αλλα και Ναξο, μαζι με Συρο και Μυκονο. Επισης καποιες φορες Σαββατο βραδι πηγαινει Ανδρο και Λημνο(χωρις Συρο, Μυκονο). Γενικα αναχωρει αναμεσα στις 2000 και τις 2100 αναλογα με την κινηση.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Το πλοίο παραμένει δεμένο όχι μόνο ελλείψει μεταφορικού έργου, αλλά υπάρχει σκέψη να κάνουν μετατροπή στη μηχανή για να καίει fuel αντί diesel. Γιατί το fuel είναι αρκετά φθηνότερο!! Πριν για να βγάζει τα έξοδα ήθελα στο κυκλικό ταξίδι, στη μια διαδρομή να είναι γεμάτο και στην επιστροφή ότι έφερνε θα ήταν το κέρδος του!!
express skiathos Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Έκανε κανένα δρομολόγιο ο ΝΙΚΟΛΑΣ; Γιατί ο ρουφ το δείχνει στις Κυκλάδες. Εκτός κι αν είναι άλλο.
Earl Granville Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ο ΝΙΚΟΛΑΣ την έχει κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την ζώνη του Πειραιά εδώ και λίγες ημέρες χωρίς να έχει επιστρέψει οπότε δεν πρέπει να πρόκειται περί δρομολογίου αλλά για πιθανή ναύλωση.
Nick the Greek Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Τελικα το Νικολας Α την εκανε προς Port Said, χωρις να γνωριζω αν αυτος ηταν ο τελικος προορισμος του η περασε το Καναλι του Marlboro προς Νοτο.
Recommended Posts