Aris Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Δεν ξέρω πολλά από μηχανές αλλά δεν μου φάνηκαν για ανταλλακτικά. Η μία νταλικά ΄ήταν έξω με μια μεταχειρισμένη μηχανή που έπιανε όλο το ρυμουλκούμενο. Έξω από το καταπέλτη ήταν δύο -αν θυμάμαι καλά- καλυμένες με ένα ασημένιο υλικό σαν πυρίμαχο. Η δεύτερη νταλίκα έκανε ανάποδα στο καράβι άδεια.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Εάν ήταν δυο καλυμμένες με ασημένιο πυρίμαχο υλικό που λες, θα ήταν οι προηγούμενες μηχανές που είχε το πλοίο, συνήθως τα block της μηχανής τα καλύπτουν με αυτό το υλικό!! Όσο για την άλλη που λες, που έβγαινε πρέπει να ήταν η τρίτη μηχανή που είχαν αγοράσει για spare ανταλλακτικά!!
Nick the Greek Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 Νικολας Α to the rescue! Φευγει για δοκιμαστικο αυτην τη στιγμη απο τη Δραπετσωνα.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Για σήμερα είναι λιγάκι αργά!!! Να ξεκινήσει κάτσε να πάει καλά το δοκιμαστικό!! Με τη κακοδαιμονία που έπληξε σήμερα της G.A. FERRIES!!
Nick the Greek Posted July 30, 2005 Author Posted July 30, 2005 Τελικα ο Νικολας Α απεπλευσε απο τον Πειραια σημερα το πρωι αλλα δεν γνωριζω τον προορισμο.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Κανεις και πουθενα τελικα δεν εχει αναθερφει ,για το που θα παει ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
Neptune Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Σημερα παντως περνουσε αναμεσα Παρο και Σιφνο. Ποιο κοντα στη Σιφνο λογω καιρου
Panagia Ekatontapiliani Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Τελικά πήγαινε Ρόδο από ότι έμαθα!!! Καλύτερα να μην αναφέρω τη ταχύτητα του, γιατί θα γελούσατε!!! Κανείς τόσα έξοδα για να πιάσει αυτή τη ταχύτητα!!! Ήμαρτον κύριε που θα έλεγε ο Γεωργίου!!
Apostolos Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 ΦΙΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ (ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ 01/08) ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΕΠΑΘΕ BLACK OUT! ΤΟ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΩΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ (ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΝ) ΕΤΡΕΞΕ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΡΥΜΟΥΛΚΙΣΕ ΩΣ ΤΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ. ΑΣ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΝΤΑΛΙΚΑ Κ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΙΟ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ AIS ΜΑΣ). ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ PIELSTIC ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΕΗ ΠΟΥ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ! ΣΧΟΛΙΑ??? ΑΝΤΕ ΝΑ ΝΕ ΚΑΛΑ Ο ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΣ Κ Ο ΑΓ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ!!! ΛΕΣ Κ Η ΝΕΛ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΓ ΡΑΦΑΗΛ? ΚΑΚΟΜΥΡΕ ΛΑΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ!!!
enas chiotis Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Μπήκε στο λιμάνι ο ΝΙΚΟΛΑΣ και τους σακάτεψε όλους! Μετά τον Ευστάθιο, διαβάζουμε από το ΥΕΝ : Από τον Πλοίαρχο του Ο/Γ «ΜΥΚΟΝΟΣ» Ν.Π. 10899 ενημερώθηκε χθες αργά το βράδυ η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου ότι όταν το πλοίο έβγαινε από τον λιμένα Ικονίου απεκόπη η αριστερή του άγκυρα εξαιτίας προηγουμένων κινήσεων απεμπλοκής αγκύρων, που είχαν μπλεχθεί με τις άγκυρες του Ο/Γ «ΝΙΚΟΛΑS A» Ν.Π. 10369. Το παραπάνω πλοίο επέστρεψε στο Ικόνιο και μετά επιθεώρησης του από επιθεωρητή Κ.Ε.Ε.Π. επετράπη ο απόπλους του για την εκτέλεση του δρομολογίου του προς Σύρο – Τήνο - Μύκονο. Επιπλέον, τι είδους αλλαγή μηχανών κάνει καποιος όταν δεν μεγαλώνει την ταχύτητα του πλοίου στο ελάχιστο? Κάπου στα 12- 13 πρέπει να πήγαινε παλιά, 12 μας γράφει ο Απόστολος πως πάει τώρα.
George Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 A ώστε ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ έφταιγε που το ΜΥΚΟΝΟΣ ήρθε στη Μύκονο και το αριστερό όκι είχε μοναξιές!!!
George Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Σήμερα το πρωί με το ΙΘΑΚΗ προσπεράσαμε τον ΝΙΚΟΛΑΚΗ του οποίου το πάνω γκαράζ ήταν τελείως άδειο απ'όσο μπόρεσα να διακρίνω. Επίσης τον προσπέρασε και το ΚΑΛΥΨΩ της Louis που έπλεε παράλληλα. Ακόμα και όταν μπήκαμε στο separation και κόψαμε στα 15,5 η απόσταση εξακολουθούσε να αυξάνεται μεταξύ μας.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Υπονοείς ότι πάει κάτω από 15? 14?? 13??? 12???? Άλλο πιο κάτω δε πρέπει να πήγαινε!!
Apostolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Χθες καθόμουν κ παρακολούθαγα στο AIS για να δώ την ταχύτητα του. 5 μίλια απο την κιτρηνη πηγαινε με 13 τωρα παρακατω δέν ξέρω αν ανοιγει κι άλλο
Panagia Ekatontapiliani Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Το βαπόρι το πηγαίνουν από 12 έως 14 μίλια!! Δεν έχει άλλο!
Panagia Ekatontapiliani Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Μια καυτή είδηση του πιεστήριου!! Μάλλον δένει το Νικόλας Α!!! Και πάει προς Πέραμα μεριά!!
Apostolos Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Μέχρι στιγμής το πρωί το πλοίο ήταν στον Πειραιά, εμένα μου φαίνετε μια καλή προετοιμασία για πούλημα τι λέτε?
Nick the Greek Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Παιδια την Τριτη το μεσημερι το πλοιο εκανε πετρελευση. Να πηρε πετρελαια για να παει στο Περαμα? Οσο για την πωληση εννοειται οτι ο Αγουδημος δεν θα ελεγε οχι σε μια καλη προσφορα. Το θεμα ειναι ποιος θα το αγοραζε...
Panagia Ekatontapiliani Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Πολύ συνεργάτες του είχαν πει αν βρει κάποιον να το σκοτώσει το βαποράκι!! Αλλά αυτός ήταν ανένδοτος!! Τώρα από ότι μαθαίνω θα δέσει γιατί λήγει η προσωρινή άδεια που είχε πάρει για να κάνει δρομολόγια το καλοκαίρι από τον Ελληνικό νηογνώμονα!! Τώρα θα πρέπει να ετοιμάσει τα χαρτιά του για να συνεχίσει να ταξιδεύει!!
Earl Granville Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Εδεσε τελικά και ο πλοίαρχος του Πέτρος Παριανός είναι υποψήφιος να πάει να παραλάβει το SILESIA.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Και ο δεύτερος λόγος που έδεσε είναι δεν είχε κίνηση αυτή τη περίοδο, με την επιστροφή των εκδρομέων, όποτε τα Φ/Γ χωράνε στα Ε/Γ-Ο/Γ!!
Panagia Ekatontapiliani Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Το πλοίο θα πιθανότατα θα ξεκινήσει πάλι όταν θα κάνει την ετήσια το Ανθή Μαρίνα!!
Panagia Ekatontapiliani Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Το πλοίο θα αντικαταστήσει το Sea Witch μετά το ατύχημα που είχε το δεύτερο στο λιμάνι Μυτιλήνης!
enas chiotis Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Θα πηγαίνει και Μεστά 1 φορά τη βδομάδα?
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now