Nick the Greek Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 (edited) Και ο Νικολας Α μαζι τους τελικα, η μηπως εχουμε καμια καλοκαιρινο νταλαβερι σα ρο-ρο στα Δωδεκανησα? Edited February 11, 2018 by Nick the Greek
Panagia Ekatontapiliani Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Για την Ιταλία το υπολογίζουν το Νικόλαος Α, αλλά δε μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος με το καπτα- Μάκη!!
Nick the Greek Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 Αυτο ειχα μαθει οταν ηταν το Νοεμβριο στο Περαμα Χρηστο. Πρεπει να αλλαξε.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Ναι όντως άλλαξε μηχανές!! Από ότι ξέρω έβαλε μηχανές Pielstick.
christos Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Μόνο;;; Θα κάνει το χρόνο Πάτρα-Πρίντεζι , Πάτρα-Ανκώνα!
Panagia Ekatontapiliani Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 15 μιλιά έπιανε με τις μηχανές τις παλιές, υπολογίζουν ότι με τις καινούργιες θα μπορέσουν να βγάλουν 18 μιλιά!! Πόσο θα το πηγαίνουν είναι αλλού παπα ευαγγέλιο!!
Neptune Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Εγω παντως ακουσα οτι με την ιπποδυναμη που βαλανε μεσα μεχρι 16,5 μπορει να παει. Πανω απο 17 με τιποτα
Nick the Greek Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Τελικα γινεται το καλοιρινο νταλαβερακι που ελεγα παραπανω. Πληροφορηση δεν ειχα συγκεκριμενη αλλα αν δει κανεις ποσα φορτηγα αφηνει εξω ο Αγουδημος μονος του στη γραμμη αυτη(και μεσα στον Απριλιο ακομα), μια τετοια κινηση ηταν πολυ-πολυ λογικη και την ειχε αναγκη η γραμμη τουλαχιστον μεχρι το Σεπτεμβρη.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Γιατι να μη κανει και ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ που εχουν προβλημα με φορτια εφλεκτα(ΓΚΑΖΑΚΙΑ για παραδειγμα) που τα αλλα βαπορια δεν τα φορτονουν(υποτεθεται αυτο που λεω)
Panagia Ekatontapiliani Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Εγώ θυμάμαι πέρυσι το καλοκαίρι δύσκολα γέμιζε το γκαράζ του Ανθή Μαρίνα, για τα αλλά δε το συζητάμε!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Μπορει να μη γεμιζε αλλα περσυ δεν επερνε(λογω ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ) κανενα εφλεκτα. Εγω μιλαω για ενα δρομολογιο με εφλεκτα(γκαζακια-οινοπνευμα-πετρελαιο φωτιστικο-ακουαφορτε ..... κ.α.). Αν δε ασχοληθω και με τη δουλεια μου δε μπορω !!!!!!! αλλα με καιει που δεν μπορω να φορτοσω εφλεκτα
Panagia Ekatontapiliani Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Να σας πληροφορήσω ότι το ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α θα μας αργήσει λιγάκι για να μπει στη γραμμή των Δωδεκανήσων, μιας και αντιμετωπίζει μερικά προβληματάκια!!!
Panagia Ekatontapiliani Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Το ΝΙΚΟΛΑΣ Α από ότι έμαθα σήμερα θα μεθόρμιση από τη Σαλαμίνα στα Νέο μόλο Δραπετσώνας!! Πρέπει να φτάνει αυτή την ώρα!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Τελικα θα κανει δωδεκανησα το ΝΙΚΟΛΑΣ η θα παει να παιξει αλλου
Neptune Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Εχει τεθει προς ναυλωση (και πωληση αν βρεθει κανενας παλαβος)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Σιγα να μη το εβαζε ο Καπταν Μακης στα δωδεκανησα ε!!!!!!!!!
Nick the Greek Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Δεν ξερω, εγω πιστευω οτι για να μπει ο Αγουδημος σε εξοδα και να του αλλαξει μηχανες, χωρια που δειχνει εξωτερικα πολυ περιποιημενο, οπως το ειδα σημερα το πρωι στο Νεο Μωλο, κατι μου λεει οτι δεν θα το αποχωριστει με τον ενα η τον αλλο τροπο. Μεταφορικη κινηση σε φορτηγα αλλωστε για τα Δωδεκανησα, υπαρχει. Σημερα το Ανθη Μαρινα στις 1755(5 λεπτα προ της αναχωρησης δηλαδη) ειχε απεξω τουλαχιστον 20 νταλικες απο τις οποιες αμφιβαλλω ποσες μπηκαν μεσα.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Το θέμα είναι ότι δε προλαβαίνει τη φετινή σεζόν, μιας και δεν είναι έτοιμο ακόμα!! Και όταν θα ετοιμαστεί θα χρειαστεί πολύ καιρός για να ετοιμάσουν τα χαρτιά του πλοίου για το νηογνώμονα!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Που ειναι ο ΝΙΚΟΛΑΣ παιδια , θα κανει κανα δρομολογιακι , τι το κρατα ο ΚΑΠΤΑΝ το βαπορι ......... δεμενο ..
Panagia Ekatontapiliani Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Ακόμα δεν είναι έτοιμο το βαπόρι!! Αλλά και να ήταν θέλει καιρό για να φτιάξουν τα χαρτιά του για τους επιθεωρητές!!
Aris Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Την Παρασκευή δύο νταλίκες φορτωμένες με καινούριες μηχανές ήταν έτοιμες να μπουν στο γκαράζ του Νικόλα. Τελικά πόσες φορές θα αλλάξει μηχανές??
Neptune Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Μηπως ηταν ανταλλακτικα??? Γιατι λιγο δυσκολο να εμπαιναν οι μηχανες τωρα. Μηπως ηταν τα εξαρτηματα τους?
Panagia Ekatontapiliani Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Σίγουρα ανταλλακτικά ήταν!! Σήμερα υπάρχει μια πιθανότητα το πλοίο να κάνει δοκιμαστικό πλω!!! Και η τελευταίες πληροφορίες μου λένε ότι σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει το δοκιμαστικό!! Βιαστείτε για να το φωτογραφίσετε όσοι ενδιαφέρεστε!!
Recommended Posts