Ermenegildo Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Πριν τις σωσίβιες λέμβους στο πρώτο deck έχει ενα παράθυρο λιγότερο το Olympia, και δεν είναι βαμμένο το duck tail.....
CptAris Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Φίλτατε ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ έχουμε και άλλο νικητή. Ελπίζω να έχεις μπόλικα εισητήρια:D:D
enas chiotis Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Τα νεύρα της τσιμινιέρας του Ολυμπία είναι απλά άβαφτα ή θα αποτελέσουν και αυτά διαφορά;
NHSOS XIOS Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Εγω μονο το χρωμα στις βαρκες ειδα,το παραθυρο που λες Ermenegildo οντως ειναι διαφορα,ενω πιστευω πως duck tail και νευρα τσιμινιερας(ελα ρε χιωτη)θα βαφτουν...
Ermenegildo Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 (edited) Ελπίζω το εισητήριο να είναι με καμπίνα εεεε.... Edited April 19, 2010 by Ermenegildo κλασσικά ορθογραφία
Panagia Ekatontapiliani Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ποιες είναι οι διαφορές στα σινιάλα μεταξύ των Dodekanisos Pride και Dodekanisos Express (όχι διαφορές ναυπηγικής μορφής!!)??
nomikos Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 E καλα τωρα.το pride εχει ζωγραφισμενη τη γαλανολευκη
Panagia Ekatontapiliani Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Αυτή είναι μια διαφορά!!! Εγώ έχω παρατηρήσει 5 διαφορές στο σύνολο
Panagia Ekatontapiliani Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Αφού δε βλέπω συμμέτοχη ας πω συνολικά τις διαφορές που έχω παρατηρήσει ανάμεσα στο Dodekanisos Pride και το Dodekanisos Express. 1) Πρώτα από όλα στη πλώρη κάτω από τη γέφυρα στο Dodekanisos Pride γράφει Pride και δεξιά αριστερά έχει την Ελληνική και Ευρωπαϊκή σημαία, ενώ στο Dodekanisos Express έχει τα σινιάλο της Dodekanisos Seaways (το ελάφι που έχει και στη τσιμινιέρα) 2) Στο πάνω σαλόνι εξωτερικά το Dodekanisos Express έχει την Ελληνική και Ευρωπαϊκή σημαία, ενώ στο Dodekanisos Pride δεν έχει τίποτα. 3) Η διεύθυνση του site της Dodekanisos Seaways είναι γραμμένο στο ανοικτό κατάστρωμα πίσω από τη τσιμινιέρα στο Dodekanisos Pride με μπλε γράμματα ενώ στο Dodekanisos Express είναι γραμμένο κάτω και λίγο πιο μπροστά από τη τσιμινιέρα με πορτοκαλί γράμματα. 4) Στο Dodekanisos Pride το όνομα του είναι γραμμένο στο ανοικτό κατάστρωμα πίσω από τη γέφυρα με μπλε και πορτοκαλί γράμματα, ενώ στο Dodekanisos Express είναι γραμμένο κάτω από τη γέφυρα με άσπρα γράμματα. 5) Στο Dodekanisos Pride υπάρχει μια Ελληνική σημαία κάτω από το όνομα στο κυρίως κατάστρωμα, ενώ στο Dodekanisos Express δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.
Nick the Greek Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Γιάννης Σπανός (μουσικός-συνθέτης) Γιάννης Αγγελικούσης (πλοιοκτήτης)
Recommended Posts