Earl Granville Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Mέχρι στιγμής από όσα έχω δει κι έχω μάθει στον κόσμο πάει καλά από ΙΧ δεν πάει τόσο καλά αλλά τώρα από το Πάσχα και μετά θα ανοίξει η κίνηση και στα ΙΧ.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Πάλι πολύ αργά είναι!! Αν δεν έχεις αμάξι μαζί σου, αναγκαστικά πρέπει να πάρεις ταξί!!! Εισιτήριο highspeedato και ταξί!!!
Panagia Ekatontapiliani Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Το HS4 για Χανιά έχει εισιτήρια μόνο το Μ. Σάββατο!! Όλες τις άλλες μέρες sold out!!
Panagia Ekatontapiliani Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Το HS4 έχει εισιτήρια Σύρο - Τήνο - Μύκονο στις 27/04, 30/04
christos Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Ως τώρα δηλαδή πάει πολύ καλά.. Καλα δεν έχει καμία μέρα εισητήρι και έχει το Μ. Σάββατο;;;;!!! Πολύ παράξενο
polmyt Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Το αν παει καλα ή οχι δεν θα μπορουμε να το κρινουμε απο αυτες τις μερες.Τετοια εποχη δεν βρισκεις εισητηρια με τιποτα.Το Μ.Σαββατο ποιος θα ταξιδεψει για Χανια.Οι περισσοτεροι θα εχουν φυγει τουλαχιστον Μ.Παρασκευη βραδυ
Panagia Ekatontapiliani Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Σήμερα το πρωί δεν είχε δρομολόγιο για Σύρο Τήνο Μύκονο!! Το έκανε το HS2!! Μου φαίνεται θα κάνει μόνο τα δρομολόγια για Χανιά, για λίγο διάστημα!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Νεα απο Καλυμνο , μου ειπαν καποιοι οτι , ισως και φετος , κανει μερικα δρομολογια προς Καλυμνο , οπως και περσυ ?????? Εχετε ακουσει κατι για αυτο ?
George Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια!! Πές τους να το ξεχάσουν και να γράψουν άκυρο.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Τελικα στα δρομολογια επιστροφης απο Χανια ειναι σταθερο 01.40 η οχι
Nick the Greek Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Απ΄οσο εχω παρατηρησει, θα ελεγα οτι η ωρα που αναφερεις ειναι η ωρα επιστροφης στην καλυτερη των περιπτωσεων.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Δηλαδη κανει παραπανω ωρες η απλα φευγει αργα απο Χανια ???
Nick the Greek Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Αυτο δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω αλλα πιστευω πως ειναι αφ΄ενος μεν το γεγονος οτι εχει ελαχιστο χρονο στα λιμανια για να γινει η φορτωση/εκφορτωση και με την κινηση και στις δυο κατευθυνσεις δεν ειναι ευκολο, αφ' ετερου δε φανταζομαι οτι οταν ειναι ασχημος και καιρος, ειδικα στο ανοιχτο πελαγος ισως να αναγκαζεται να κοψει ταχυτητα η να πλευσει λιγο καικσιδικα για να μην ταλαιπωρηθουν πλοιο και επιβατες.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Μια φορα που μου εκατσε να μπω στο 4 τα ειδα ολα , πηγαινα απο ΠΕΙΡΑΙΑ - ΣΥΡΟ και εφαγα το μεγαλυτερο κουνημα (κοπανημα στη θαλλασα) που μου εχει τυχει ποτε , δε κριβω οτι για πρωτη φορα μεσα σε πλοιο τα χρειαστικα
Panagia Ekatontapiliani Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Χθες για πρώτη φορά είδα να παίρνει καύσιμα το πλοίο όχι από βυτίο όπως συνήθως αλλά από bunkeradiko όπως περνούν και τα συμβατικά πλοία!!
George Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Ταξίδεψα με το πλοίο σήμερα από Μύκονο. Άψογο ταξίδεμα (με 5 και τοπικά 6 μποφόρ) και ταχύτητα που άγγιξε του 36,7 κόμβους!!! Στο separation κλασικά στους 15,5 κόμβους. Το πλοίο έφυγε από Μύκονο 11:35 (αντί 11:15) και έριξε καταπέλτη στις 14:50 (ακριβώς δηλαδή στην προβλεπόμενη ώρα άφιξής του από την εταιρία). Το μόνο κακό είναι ότι έχει αρχίσει κι αυτό να παραβγάζει καπνό. Ειδικά στο ανάποδα στη Σύρο μου θύμησε κάτι από Ρομίλντα και ΣΑΟΣ ΙΙ.
filippou nikos Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Γνωστος μου ταξιδεψε με το πλοιο για Χανια τελη Ιουλιου.Το πλοιο εφυγε με μια ωρα καθηστερηση απο οτι μου ειπε και κατι και για να προλαβει το δρομολογιο μετρησε στο gps του εως και 40.1 κομβους.Μου φενεται λιγο υπερβολικο ομως.Ειναι εφικτο να τα εχει πιασει?
pie Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Εφικτό είναι αφού αυτά τα μίλια τα έχει αλλά προσωπικά χλωμό το βλέπω να έγινε κάτι τέτοιο...
Neptune Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ναι και μενα μου φαινεται λιγο αφυσικο μιας και το παρακολουθω καθε μερα και πανω απο 36 δεν το εχω δει ποτε... Ιδιως οταν ειναι και φορτωμενο ειναι δυσκολο να τα πιασει.. Αυριο ταξιδευω εγω οποτε θα εχω μια ευκαιρια για μετρησεις
elybero Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Αύριο θα έχει 6 με 7 bf, οπότε θα είναι ιδαίτερα δύσκολο να το δεις με πάνω από 36knots. Πάντως στην πρώτη του χρονιά στο Αίγαίο το έχω μετρήσει με 39knots και με γεμάτο φορτίο προς Πάρο. Θεωρητικά λοιπόν πρέπει να έχει τις δυνατότητες να ταξιδέψει με 40knots.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Από τη προηγούμενη εβδομάδα άρχισαν και οι εργασίες συντήρησης στο πλοίο!!
express skiathos Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Συνεχίζονται ακάθεκτα οι εργασίες συντήρησης στο πλοίο. Σήμερα το μενού είχε βάψιμο τους καταπέλτες.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Σήμερα το απόγευμα έλειπε HighSpeed 4, από τη θέση του! Μάλλον βγήκε για δοκιμαστικό!
Recommended Posts