Mr_Zoo Posted February 6 Posted February 6 Φύσα αεράκι, φύσα με Μη χαμηλώνεις ίσαμε Να δω γαλάζια εκκλησιά Τσιρίγο και Μονεμβασιά
Mr_Zoo Posted February 6 Posted February 6 Κάτσε ρε φίλε, εδώ έμπαινε ο Κρητικός ποιητής στον ποταμό (τώρα με αυτό που είπα, ξέρω οτι θα ξυπνήσει ένας φίλος και θα αρχίσει να αναπολεί..), δεν θα χωρέσει το, κατα 8 μέτρα μικρότερο, Κεφαλονιά
Mr_Zoo Posted February 6 Posted February 6 ε, άστα αυτά να τα πεί ο, "ερωτευμένος με τον ποιητή", φίλος μας
proud_ionian Posted February 6 Posted February 6 (edited) Για να είμαι πιο σαφής, η απορία μου είναι αν θα γυρνά μέσα ή θα μπαίνει με ανάποδα. Edited February 6 by proud_ionian τόνος
marittimo Posted February 6 Posted February 6 1 hour ago, proud_ionian said: Μόνο που το Κεφαλονιά δεν έχει pitch. Τι σημαίνει pitch παρακαλώ;
proud_ionian Posted February 7 Posted February 7 On 2/6/2025 at 2:59 PM, proud_ionian said: Η νόνα θα ακολουθήσει στα Κύθηρα Αναμένο ξανά το AIS
proud_ionian Posted February 8 Posted February 8 (edited) Οι πληροφορίες μου λενε ότι σήμερα γινόταν εντατικό μακιγιάζ. Edited February 8 by proud_ionian
proud_ionian Posted February 9 Posted February 9 Να σημειώσουμε επίσης, ότι ακόμη και με τη νέα του γραμμή, συνεχίζει να εξυπηρετεί τα Επτάνησα. Μπορεί για πρώτη φορά στα 30 χρόνια του στην Ελλάδα να κάνει εμπορικό δρομολόγιο εκτός κεντρικού Ιονίου, αλλά τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα ανήκουν ιστορικά στα Επτάνησα και αποτελούσαν μέρος της Ιονίου Πολιτείας κατά την ενσωμάτωση της Επτανήσου στο Βασίλειο της Ελλάδος, την 21.05.1864. On 2/8/2025 at 7:33 PM, proud_ionian said: Οι πληροφορίες μου λενε ότι σήμερα γινόταν εντατικό μακιγιάζ. Voila. 1, 2, 3, 4, 5. Βλέπουμε τις εργασίες που γίνονται (Cherry Picker, Βάρκες, Ανεμόσκαλες κλπ). Υποθέτω ότι τα ίδια γίνοταν σήμερα από αριστερά, στη νέα του θέση στο Πόρτο. Αντάλλαξε και σφυρίγματα με το Σμύρνα. ΥΓ: Χαλαρά παίζει να είναι το καλύτερο καράβι που έχουν δει εκεί κάτω.
Annivas Posted February 10 Posted February 10 Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι μπήκε στο κεντρικό λιμάνι και έδεσε στον Άγιο Διονύσιο .
Petros P Posted February 11 Posted February 11 Δε νομίζω ότι έχει δρομολόγιο σήμερα , είχε μετά τη μπουκαπόρτα αλυσίδα με στοπ
proud_ionian Posted February 11 Posted February 11 15 hours ago, proud_ionian said: Πριτς. Ακόμη είναι όλα στον αέρα, σύμφωνα με τα κυθηραϊκά νέα Διαβάζετε Shipfriends
Petros P Posted February 11 Posted February 11 I know , αλλά αφού πέρασα (για φωτογραφίες ) να μη το αναφέρω αγαπητέ ;
Petros P Posted February 12 Posted February 12 Νόνα αναχωρώντας νωρίτερα απο τον Πειραιά για τα Κύθηρα (παραλίγο να μη τα βρεί οπως ελεγε και το άσμα)
proud_ionian Posted February 13 Posted February 13 https://www.facebook.com/share/v/1B2yvBPHke/ Πρώτη άφιξη στα Αντικύθηρα. Από το Ελληνική Ακτοπλοΐα
Captain_Nionios Posted February 13 Posted February 13 Πραγματικά πολύ ιδιαίτερη καραβολατρική χειμωνιάτικη στιγμή. Το Κεφαλονιά στα 50 του, 30 εκ των οποίων στην Ελλάδα, να μανουβράρει πρώτη φορά στα μοναδικά, υπέροχα Αντικύθηρα. Αισθητικά ο συνδυασμός είναι εξαιρετικό. Στη μανούβρα δε γυρνάει με τίποτα. Λόγω έλλειψης χώρου δεν μπορεί να μπει με δρόμο, οπότε... Στατική μανούβρα με ένα τιμόνι, τουμπαριστό και προπελάκι αδύναμο... Είναι τόσο αταίριαστο το λιμάνι με το βαπόρι στη μανούβρα, που την άφιξη του εκεί, την ανεβάζει πάρα πολύ σε ιδιαιτερότητα και σπανιότητα.
Petros P Posted February 13 Posted February 13 O καπτα Δημητρης πήγε στη Λεβαντε, η απλά πήγε να βοηθήσει επειδη ξερει τα "λιμάνια" με κλειστα ματια?
Annivas Posted February 13 Posted February 13 Πήγε με την εμπειρία των πολλών ετών σε αυτά τα λιμάνια να μεταδώσει τα μυστικά τους στον εξαιρετικό καπετάνιο του ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Recommended Posts