Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Για δες λιγο εδω ,μπορει να λυθει το προβλημα.Με μενα παντως ολα ειναι οκ και δεν μπορω να καταλαβω πως σε μερικους ειναι αψογο και σε αλλους οχι:confused: Τα μυστηρια του VS...

Posted
Για δες λιγο εδω ,μπορει να λυθει το προβλημα.Με μενα παντως ολα ειναι οκ και δεν μπορω να καταλαβω πως σε μερικους ειναι αψογο και σε αλλους οχι:confused: Τα μυστηρια του VS...

αχοχαοχαο καλά λές τα μυστήρια

πάντως οκ το έφτιαξα ευχαριστώ

Posted

Δεν θυμάμαι να έχω δοκιμάσει πιο αργό πλοίο! κάνει μια ώρα να επιταχύνει (παρά την ιπποδύναμη που έχει:D)

αλλά από σχεδίαση δεν παίζεται.

δικαίως λοιπόν καταλαμβάνει μια απο τις 7 θέσεις που μου δίνει το demo!

Συγχαρητήρια!!!

• 3 years later...
Posted

ρε φιλε καταρχιν τα μοντελα σου θα ηταν πολυ καλυτερα αν οι τσιμινιερες των πλοιων δεν ηταν σαν ζελατινες :/ και αν δεν περνανε τοση κλιση στις στροφες..αλλα απο σχεδιαση δεν παιζοντε

Posted

Κλιση παιρνουν γιατι εχεις την σπασμενη εκδοση που κυκλοφορει στο internet και οχι το αυθεντικο παιχνιδι(αγορασμενο με τα update).Σεβασμος σε αυτους που σχεδιαζουν μοντελα/πλοια και τα προσφερουν τσαμπα σε ολους,σε οποιον δεν αρεσουν αυτα που κατεβαζει,να στρωθει να τα κατασκευασει μονος του και να τα κανει οπως θελει.

Posted

φιλε nissos xios την αγορασμενη εκδοση εχω..και προς θεου δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να κατακρινω το μοντελο...

• 6 months later...
Posted

ο λογος που το πλοιο σου βουλιαζει ειναι επιδει πρεπει να εγκαταστισεις το τελευταιο update του παιχνιδιου.

• 2 years later...
Posted

Ο φιλος παραπανω λεει ενα λογο για τον οποιο βουλιαζει.Κανε αυτο που λεει και βλεπουμε

• 1 month later...