Neptune Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ειναι λιγο ιδιοτροπο το βαπορι γι αυτο με προσοχη :D [hide][/hide] PREVELIS.zip
maniac Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 βρε παιδιά εμένα βουλιάζει συνέχεια και δεν φτιάχνει
NHSOS XIOS Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Για δες λιγο εδω ,μπορει να λυθει το προβλημα.Με μενα παντως ολα ειναι οκ και δεν μπορω να καταλαβω πως σε μερικους ειναι αψογο και σε αλλους οχι Τα μυστηρια του VS...
maniac Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Για δες λιγο εδω ,μπορει να λυθει το προβλημα.Με μενα παντως ολα ειναι οκ και δεν μπορω να καταλαβω πως σε μερικους ειναι αψογο και σε αλλους οχι Τα μυστηρια του VS... αχοχαοχαο καλά λές τα μυστήρια πάντως οκ το έφτιαξα ευχαριστώ
Φάνης Σέμπρος Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Δεν θυμάμαι να έχω δοκιμάσει πιο αργό πλοίο! κάνει μια ώρα να επιταχύνει (παρά την ιπποδύναμη που έχει) αλλά από σχεδίαση δεν παίζεται. δικαίως λοιπόν καταλαμβάνει μια απο τις 7 θέσεις που μου δίνει το demo! Συγχαρητήρια!!!
harisvoutsinos Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 ρε φιλε καταρχιν τα μοντελα σου θα ηταν πολυ καλυτερα αν οι τσιμινιερες των πλοιων δεν ηταν σαν ζελατινες :/ και αν δεν περνανε τοση κλιση στις στροφες..αλλα απο σχεδιαση δεν παιζοντε
NHSOS XIOS Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Κλιση παιρνουν γιατι εχεις την σπασμενη εκδοση που κυκλοφορει στο internet και οχι το αυθεντικο παιχνιδι(αγορασμενο με τα update).Σεβασμος σε αυτους που σχεδιαζουν μοντελα/πλοια και τα προσφερουν τσαμπα σε ολους,σε οποιον δεν αρεσουν αυτα που κατεβαζει,να στρωθει να τα κατασκευασει μονος του και να τα κανει οπως θελει.
harisvoutsinos Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 φιλε nissos xios την αγορασμενη εκδοση εχω..και προς θεου δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να κατακρινω το μοντελο...
manos1231 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 ο λογος που το πλοιο σου βουλιαζει ειναι επιδει πρεπει να εγκαταστισεις το τελευταιο update του παιχνιδιου.
boutos john Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Μόλις το βάζω το Πρέβελης μου βυθίζεται. Τι πρέπει να κάνω;
polmyt Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Ο φιλος παραπανω λεει ενα λογο για τον οποιο βουλιαζει.Κανε αυτο που λεει και βλεπουμε
Pantelis Papagiannakis Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 εμένα δεν στρίβει με τίποτα..... ξέρει κάποιος τι να κάνω ?
Recommended Posts