Jump to content
Shipfriends

Κρουαζιεροπλοιο 2008 (με αφετηρια ελληνικο λιμανι)  

1 member has voted

1. 1. Κρουαζιεροπλοιο 2008 (με αφετηρια ελληνικο λιμανι)

• AQUAMARINE
    • BLUE MONARCH
    • CRISTAL
    • EASYCRUISELIFE
    • EASYCRUISEONE
    • OCEAN COUNTESS
    • ORIENT QUEEN
    • SAPPHIRE
      0
    • SKY WONDER
      0
    • THE AEGEAN PEARL

Recommended Posts

Posted

Φετος τα κρουαζιεροπλοια, ειπαμε να τα βαλουμε χωριστα απο τα ferries.

Και παλι αυθαιρετα:D, σαν options ειναι μονο τα κρουαζιεροπλοια που ειχαν αφετηρια/τερμα ελληνικο λιμανι (κανουν turnaround στην ελλαδα σε απλα ελληνικα:P), τη σαιζον που περασε (μαρτιος οοκτωβριος 2008). καθε χρονο στον κοσμο βγαινουν παρα πολλα νεοτευκτα κρουαζιεροπλοια, τα οποια ειναι σιγουρα πολυ πιο εντυπωσιακα και πιθανοτατα πιο ομορφα απο αυτα που βλεπουμε εδω. σιγουρα επισης βλεπουμε καθε καλοκαιρι πολλα ομορφα κρουαζιεροπλοια που πιανουν καποιο ελληνικο λιμανι. Για να μην εχουμε παλι 300 υποψηφιοτητες, το τσεκουρι:P επεσε με κριτηριο το λιμανι του turnaround

ΥΓ επειδη μπορει να εχει ξεφυγει κανενα, οποιος το παρει χαμπαρι, ας το σφυριξει απο κατω να το προσθεσουμε (να το κανουμε add που λενε και στο facebook;))

Posted

Ο κύβος εδώ πέφτει στο Cristal. Tο θεωρώ ένα πανέμορφο κρουαζερόπλοιο που είχα την τύχη να το επισκεφτώ μια φορά στον Πειραιά. Εντυπωσιακότατοι χώροι, πολυ μεγάλες και πολυτελέσταατες καμπίνες , πολύ όμορφο όμορφη επικλινής πρύμη με κλιμακωτά ντεκάκια, σίγουρα αναβάθμισε τον στόλο της ελληνικής κρουαζιέρας και αντικατέστησε με το παραπάνω το συγχωρεμένο προκάτοχό του.

Posted

Και αφου εκανα το χρεος μου στα ferries ας ψηφισω και τα κρουαζιεροπλοια:D

Επειδη δεν εχω μπει σε κανενα απο το παραπανω κρουαζιεροπλοια ωστε να εχω αποψη θα ψηφισω βε βαση τι μου αρεσει εξωτερικα.

Ψηφιζω λοιπον AQUAMARINE.

Ομορφο κατα την προσωπικη μου αποψη εξωτερικα που θυμιζει κρουαζιεροπλοιο και οχι κουτι που πρεπει να χωρεσει οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο

Posted

Ψηφίζω "The Aegean Pearl".

Ξεφεύγει από τα κουτιά των ημερών μας.

Το κατατάσω στα αγαπημένα μου καράβια και εύχομαι να μην έχει άλλες αναποδιές.

Χαρακτηριστική η πλώρη του και τα φουγάρα του.

Μακάρι τα πλοία του μέλλοντος να του έμοιαζαν λίγο. Κάποια στιγμή είχα δει κάποια σχέδια με πλοία παρόμοια αλλά αρκετά μεγαλύτερα σε διαστάσεις που ποτέ όμως δε χτίστηκαν.

Posted

Θα ψήφιζα BLUE MONARCH για την κλασσική του ομορφιά αλλά επειδή δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο ντέκ κάτω από την γέφυρα δεν θα την λάβει την ψήφο μου. Στο κάτω κάτω δεν ήταν φέτος η χρονιά του. Η δεύτερη επιλογή μου θα ήταν το EASYCRUISE LIFE επειδή είναι βαμμένο μπλέ, αλλά ούτε αυτό θα το ψηφίσω γιατί είναι easy και δεν είναι κρουαζιερόπλοιο. Οπότε η ψήφος μου καταλήγει στο ΑQUAMARINE για τους λόγους που ανέφερε ο polmyt παραπάνω (κι ας είχε κι αυτό τα 5 λεπτά δημοσιότητας φέτος) .

Posted

Εγώ πάλι κρίνοντας μόνο από την εξωτερική οπτική του κάθε πλοίου ψηφίζω Blue Monarch για την κλασσική του ομορφιά....

Posted

Εγώ...που παρ' όλο "μακρυά κι αγαπημένοι"...ψηφίζω το easycruise one. Γιατί μπορεί μεν

να θυμίζουν ακατάστατο φοιτητικό δωμάτιο, αλλά τις βρίσκω πολύ πιό ανθρώπινες (και ερωτικές;)) από τις ιλουστρασιόν που προορίζονται για "πλαστικούς" αμερικάνους τουρίστες.:rolleyes:

ΥΓ Σερ Στέλιο...μη ξεχάσεις το μηνιάτικο.:D

Posted

Ήμουν ανάμεσα στο Ocean Countess και το Aquamarine. Αλλά ψήφισα το Aquamarine γιατί είναι ωραίο εξωτερικά αλλά μου φαίνεται ότι ταιριάζει πιο πολύ στις Ελληνικού τύπου κρουαζιέρας. Δηλαδή να απολαμβάνεις τη θάλασσα και τον ήλιο στο ανοικτό κατάστρωμα.

Posted

cristal γιατι οταν το ειχα πρωτοδει το νοε του 93 στον εφοπλιστη ειχα ψαρωσει γιατι εχει ιστορια βιος και πολιτεια και γιατι μου αρεσει!!!!!

Posted

ego psifizo to easycruise one giati opos eipe kai o filtatos nireas exei to styl tou.. ;) en oligois kai exei fovero ploiarxo kai arxilogisti..... ;) elpizo na tous ksanado syntoma sto kainourgio ;)

Posted

οσοι ψηφιζετε, κανετε τον κοπο να κανετε και ενα κλικ στην δημοσκοπηση (στην επιλογη που γουσταρετε) για να μετρησει η ψηφος;). ορισμενοι ξεχαστηκαν και ψηφισαν μονο προφορικα:)

• 3 weeks later...
Posted

Αν και η Γαλλιδα ειναι η αγαπημένη μου,το Cristal ειναι ένα σκαλί πάνω απο τα υπόλοιπα και οσο για το εσωτερικό του άνετα κοντράρει νεότευκτα.Δύσκολη δημοσκόπηση.

• 1 month later...
Posted

Πραγματικά δυσκολεύτηκα να ψηφίσω για το λόγο ότι τα συγκεκριμένα πλοία δεν με κεντρίζουν ιδιαίτερα σαν κρουαζιερόπλοια. Εν πάσει περιπτώσει διάλεξα το easyCruiseOne

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...