enas chiotis Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 Υπέγραψε ο υφυπουργός. 80 εκ. ευρώ για φέτος διαθέσιμα σε επιβάτες, εμπορεύματα και καύσιμα, όταν για το προηγούμενο έτος ήταν 156εκ. το budget, και ας μην τα διέθεσαν όλα.
samothrax Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Από σήμερα ξεκινάει η καταβολή των χρημάτων για τα εισιτήρια επιβατών για την περίοδο 15/5-31/7. Δείτε περισσότερα
enas chiotis Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Τα παλληκάρια πληρώσανε τα καλοκαιρινά και πίστωσαν αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς δυο φορές το ποσό. Την άλλη μέρα τα extra χρήματα τα πήραν πίσω, χωρίς φυσικά να ρωτήσουν τους κατόχους.
samothrax Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Μεταφορικό ισοδύναμο: Μειωμένο Α.ΝΗ.ΚΟ και άλλες σχετικές ερωτήσεις προς κάθε υπεύθυνο - Οι πρώτες απαντήσεις
samothrax Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Μεταφορικό Ισοδύναμο: Πρέπει να υπάρξει λύση για την αυτόματη καταχώρηση τιμής εισιτηρίου στο σύστημα για την καταβολή του αντίστοιχο Α.ΝΗ.ΚΟ
samothrax Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Ευχάριστο: Από μέσα Μαΐου έως τέλος Ιουνίου επιλέξιμα για πληρωμή τα εισιτήρια από το Μ.Ι. Υπάρχει όμως και δυσάρεστο... - Κάτι πρέπει να γίνει...
Strofalos Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο τόπικ αλλά σε συζήτηση που είχα με έναν γνωστό μου, αναφερόμενος στο ΜΑΝ και πως έχει βελτιώσει πολύ τα κοστολόγια μεταφοράς των νησιωτών, μου είπε επί λέξη "Ποιό ΜΑΝ, αυτό έχει να μας πληρωθεί από την τουρκοκρατία"!!! Έχει περάσει τόσος πολύ καιρός από την τελευταία φορά που πληρώθηκε, που δεν θυμάται ούτε πόσα €€€ να περιμένει, ούτε ξέρει αν ισχύει το μέτρο του ΜΑΝ και αν λειτουργεί ή έχει ανασταλεί η λειτουργία του. Ξέρει κανείς κάτι σχετικό??
Panagia Ekatontapiliani Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 Λειτουργεί κανονικά το ΜΑΝ, τώρα ότι αργούν να πληρωθεί το ποσό που οφείλεται στους νησιώτες ισχύει, αλλά έχουν να λαμβάνουν από το δημόσιο!!
corfu Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 Το ΜΑΝ , προσωπικά,έχει πληρωθεί συνήθως εντός δύο μηνών. Τώρα αν άλλου καθυστερεί δεν το ξέρω
Strofalos Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 Ευχαριστώ. Άρα συμπεραίνω πως το ΜΑΝ λειτουργεί και είτε υπάρχει θέμα με τα στοιχεία του (και να το κοιτάξει) είτε το κράτος του έχει προϋπολογισμένα τα λεφτά του και περιμένει χρήματα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για να τα πιστώσει στον κόσμο.
express skiathos Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 Η εξόφληση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων έχει γίνει για τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022.
Strofalos Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 Α πάνε 15 μήνες από την τελευταία πλήρωμη. Μπόλικος καιρός..γι'αυτό μάλλον θα μου είπε πως έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία του πληρωμή. Anyway, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα του πω να του τσεκάρουν τα στοιχεία του (70 χρονών άνθρωπος, ίσα που έμαθε να γράφει στα νιάτα του) και να περιμένει.
Recommended Posts