Lord Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ακομη δεν ειναι κατι σιγουρο(για αυτο ειπα στην αρχη οργιαζουν οι φημες), τα 2 πλοια ειναι το ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που το θεωρω παρα πολυ καλο και σε ηλικια αλλα και σε ταχυτητα με το μονο αρνητικο την καταναλωση,και το αλλο φαινεται να ειναι το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ που ναι μεν ειναι μεγαλο σε ηλικια αλλα για αγονη ειναι οτι πρεπει με το μεγεθος που εχει.
marioskef Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Παντως το Σαμοθράκη θα έκανε τέλειο ντουετο με το ΚΟΡΝΑΡΟΣ στις αγονες... Για αυτο θα προτιμουσα την ΑΝΕΚ... Βλέπω παντως οτι μιλαμε για ΝΕΛ! Εχουν χρήματα για μετασκευές?
ΝΗΡΕΑΣ Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ποιός Έλληνας άραγε ενδιαφέρεται να αγοράσει το FJORDDRONNINGEN II από τη Hurtigruten που το κλείνει το μαγαζί?
giorgosz Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ΝΗΡΕΑ τί εννοείς κλείνει το μαγαζί? Συγκεκριμένο κλάδο της ή τα πάντα?
ΝΗΡΕΑΣ Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Όχι δεν κλείνει όλη η εταιρεία, απλώς ξεφορτώνεται ταχύπλοα, 3 τώρα και 2 αργότερα. Από τα λίγα που ξέρω η εταιρεία έχει δυσκολίες και έχει πουλήσει κάποιες γραμμές και κάποια ταχύπλοα τα είχε ναυλώσει, και τώρα που λήγουν οι ναυλώσεις τα πουλάει. Ίσως κάποιος άλλος να ξέρει περισσότερα και να μας τα πει καλύτερα.
ΝΗΡΕΑΣ Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 100121 Japanese ferry sold to Greece Για να δούμε ποιό καλό κι άξιο παλληκάρι θα μας φέρει τα συχαρίκια γι΄αυτό που γράφει σήμερα το shippax.se?
ΝΗΡΕΑΣ Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Άξιος και πανάξιος τέκνον μου Αν και είχα την κρυφή ελπίδα ότι θα επρόκειτο για το Honey για το Θιάκι...μπας και γελάσει το χειλάκι όσων σπαράζουν βλέποντας τις παλιές αγάπες τους να σέρνονται με 18-18,5.
nikos.pi Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ακουσατε τιποτα για αγορα πλοιου απο την ΑΝΕΘ στην θασο?
NHSOS XIOS Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Στο naviearmatori λενε πως βγηκαν προς πωληση τα Arberia,Venezia,Grecia αφου μαλλον η Ilion Lines κλεινει.
Neptune Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Εχω ξαναρωτησει γι αυτο. Αλλα εφοσον ο Πηγασος ειχε θεματα με Eurosolas δε θα εχουν και τα Venezia,Grecia ???
proud_ionian Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 συμφωνα με τους αγγλοφωνους συνασθενεις, το πρωην superflexcharlie , που σημερα λεγεται Troll, πουληθηκε σε τουρκοκυπριακα συμφεροντα και θα δρομολογηθει μεταξυ κατεχομενων και τουρκιας
LEFTERIS68 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Αληθεύει ότι το SEARUNNER (ναι αυτό το ταχύπλοο που η εταιρεία έκλεισε και χρωστά στη μισή Κρήτη) αγοράστηκε στον πληστηριασμό από άλλη Ελληνική εταιρεία???Και τι να το κάνει ???
margaritis24 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 κ ο νικητης ειναι ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ που αγορασε το πλοιο με την 1 καμενη μηχανη κ τα πολλα χρεωστουμενα στο νατ
Neptune Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Εκτος απο το Lobo Marinho υπαρχει αλλο πορτογαλικο ferry που να μπορει να δουλεψει σε γραμμη των Κυκλαδων? Γιατι εχω καιρο να ασχοληθω με τα πορτογαλικα μου και δε βγαζω ακρη
gpap2006 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 (edited) Πολύ καλό ημερόπλοιο για Κυκλάδες μου φαίνεται αυτό. Edited September 15, 2010 by proud_ionian quote
ΝΗΡΕΑΣ Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Εκτος απο το Lobo Marinho υπαρχει αλλο πορτογαλικο ferry που να μπορει να δουλεψει σε γραμμη των Κυκλαδων? Εάν κάποιον δεν τον ενοχλούν τα 16-17 μιλάκια του, θα μπορούσε να τον ενδιαφέρει και το ATLANTIDA που παραμένει δεμένο προς πώληση.
NHSOS XIOS Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Και ποια εταιρια θα μπορουσε να ενδιαφερεται για αυτα(η σε ποια λειπει πλοιο για τις Κυκλαδες)? ASL ισως?
Cruise Europa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Απο ξένο φόρουμ, διάβασα ότι εκπρόσωποι γνωστής Ελληνικής εταιρείας φτάνουν την Τρίτη να επιθεωρήσουν το πλοίο "pasio per formentera" καθώς ενδιαφέροντε για την δρομολόγησή του στο Αιγαίο!!! Ξέρουμε κάτι επ'αυτού??
proud_ionian Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ενα πιο μικρο Northern Adventure ειναι www.navegando.info
Cruise Europa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 (edited) Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αλλά όντως άραγε να ενδιαφέρεται Ελληνική ακτοπλοική εταιρεία για γραμμές Αιγαίου?? Σαν μέγεθος είναι ιδανικό και απο ταχύτητα πολύ καλή, αλλά ποιός να το πάρει με τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν??? Edited September 27, 2010 by proud_ionian quote
gpap2006 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Πρόκειται για το PASSIO PER FORMENTERA? Για Κυκλάδες δεν είναι λίγο μικρό? Αλλά και ο ΚΟΡΑΗΣ ίδιες διαστάσεις έχει περίπου. Εμένα το κόλλημά μου είναι το SONIA. Από χρόνια..
margaritis24 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 http://www.ellinikiaktoploia.net/ ποιο καραβακι ειναι ειναι οεοε! παντως θα μεινει στην γραμμη εκει που ειναι 18χρονια
Earl Granville Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Φήμες που ο Μαίστρος τις μετέφερε στην Αθήνα αναφέρουν ότι ο Λεφάκης είναι έτοιμος να αγοράσει το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π του Παναγιωτάκη. Τώρα ή που έχει βάση ή που επειδή έμαθαν ότι ο Λεφάκης έχει πλέον σπαρταριστά ευρώπουλα στο παντελόνι από την πώληση του ΦΑΙΔΡΑ θα βγαίνει κάθε τρεις και λίγο ότι αγοράζει τον μισό στόλο της ακτοπλοίας. Πάντως για το ίδιο πλοίο είχε ακουστεί έντονα τον Σεπτέμβρη ότι το γλυκοκοίταζε κι ο Αλιφραγκης.
Recommended Posts