Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής, το πλοίο παραμένει στο λιμάνι της Μυκόνου μετά από ηλεκτρική βλάβη που παρουσιάστηκε το πρωί στο αριστερό αξωνικό σύστημα προώθησης.
Οι περίπου 400 επιβάτες θα προωθηθούν με τα άλλα πλοία, ενώ ανεκτέλεστο θα μείνει και το αυριανό δρομολόγιο του πλοίου από τη Ραφήνα.

Εdit: Το πλοίο φαίνεται τώρα στο AIS να έχει φύγει από τη Μύκονο και κινείται ανοιχτά της Τήνου με ταχύτητες κοντά στα 12 μίλια.

Edited by proud_ionian
tag
Posted

Σωστότατος ο Giorgosz! Σήμερα το ΘΕΟΛΟΓΟΣ διανυκτερεύει στη Ραφήνα, ενώ έχει αναρτήσει πρωινό κυκλικό δρομολόγιο στις 7:25 για Τήνο-Άνδρο-Ραφήνα. Όπως φαίνεται το απογευματινό των 17:30 θα γίνει κανονικά. Για να δούμε...

Posted

Το πρωινο κυκλικο δεν εγινε.Παραμενει στη Ραφηνα.Για το απογευματινο στις 17.30 θα δουμε..

Posted

Ναι, δεν έγινε τελικά το κυκλικό! Ίσως δεν υπολογίστηκε καλά ο χρόνος επισκευής φαίνεται... Το απογευματινό των 17:30 έγινε με 15λεπτη καθυστέρηση. Απέπλευσε στις 17:45, αλλά αυτό οφείλεται στη φόρτωση. Σε όλη του την παραμονή στο λιμάνι έκανε επισκευές. Τελικά όλα φαίνεται πήγαν καλά και επέστρεψε στο πρόγραμμά του. Καλά ταξίδια να έχει!

Posted

Αυτη τη στιγμή πλοίο φαίνεται χωρίς καμία κίνηση αραγμένο στο λιμάνι της Τήνου (από το Tinos Web Cam). Προφανός κατι δεν πάει καλά. Ξέρει κάνεις τίποτα?

Posted

Μαλλον το προβλημα παραμενει.Το πλοιο φαινεται να κανει βολτες βορεια της Κεας, μαλλον δοκιμαστικο.Το τοπικο που ειχε το απογευμα για Ανδρο δεν εχει γινει.

Posted

Τελικά, τί βλάβη έχει πάλι το πλοίο? Πάντως, χθες έφυγε από την Τήνο αργά το μεσημέρι και κατευθείαν για Ραφήνα....προφανώς΄κενό. Ξέρει κανείς τί έγινε χθες...γιατί ο ΣΚΑΪ λέει άλλα αντ' άλλων :rolleyes: Εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα την όποια "ασθένεια" του, γιατί είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των επιβατών για την συνέπειά του και είναι κρίμα αυτή να κλονισθεί. Καλύτερα να μείνει 2-3 μέρες εκτός...παρά φεύγει-δεν φεύγει.

Posted (edited)

Ο Θεολόγος και απόψε παραμένει στην Ραφήνα...και το μέλλον αόρατον. Κάποιοι μιλάνε για πιθανότητα να κάνει δρομολόγιο αύριο, αλλά σαν πολύ χλωμό το βλέπω (και το βλέπουν). Πάντως σήμερα ήταν αναμμένος και προφανώς έκαναν εργασίες. Και με την ευκαιρία...έριξαν και ένα βαψιματάκι στον καταπέλτη.;)

Edited by ΝΗΡΕΑΣ
Posted
ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ KAMEWA ΤΟΥ....

... και θα μεινει εκτός για καμια εβδομαδα ακόμα, σύμφωνα με το πρακτορείο του.

Posted

ΜΑΛΛΟΝ , ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ....ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΙΚΑ ....

  • 2 weeks later...
Posted

Μεχρι την Τεταρτη θα φορεσει τον αξονα του που τον εβγαλε για επιθεωρηση και θα κανει ενα δοκιμαστικο. Οποτε μεχρι τελος της βδομαδας λογικα θα ξαναξεκινησει.

Posted

Μάλλον όλα πήγαν καλά φίλε Earl Granville και το πλοίο απόψε ήταν δεμένο στη Ραφήνα. Οπότε μάλλον από αύριο θα το έχουμε και πάλι κοντά μας.;)

Posted

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΦΤΑΣΕ ΡΑΦΗΝΑ ΣΤΙΣ 18΄40 ΠΕΡΙΠΟΥ, ΒΑΜΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!;) ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ

  • 8 months later...
Posted

Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π»

Πηγη: ΥΕΝ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π» Ν.Π.11479, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι, για βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του πλοίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την οριστική αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα.

Το ανωτέρω πλοίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο την 17:30 από Ραφήνα για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο. Οι επιβάτες του εξυπηρετήθηκαν από το Ε/Γ-Ο/Γ «AQUA JEWEL» Ν.Π.11045, το οποίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο και απέπλευσε την 17:30 αντί της 17:00.

Μετά την προσκόμιση των απαραίτητων πιστοποιητικών αξιοπλοΐας και τη διενέργεια σχετικού ελέγχου από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης πλοίων της οικείας Λιμενικής Αρχής, το «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π» απέπλευσε την 19:05 για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο προς εκτέλεση του δρομολογίου του.

Posted

Και απόψε βλάβη, μπαίνει τώρα στη Τήνο

Μηχανική βλάβη στο «Θεολόγος» από Άνδρο για Τήνο

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2009 21:34

Μηχανική βλάβη σημειώθηκε στο επιβατηγό «Θεολόγος» το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Άνδρο για Τήνο. Και οι 126 επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Το πλοίο πλέει με μειωμένη ταχύτητα, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4-5 μποφόρ.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/06/23/1680809.htm

Posted

To πλοίο κατέπλευσε χθες στη Μύκονο όπου και παραμένει. Δεν ξέρω τι ζημιά ακριβώς έχει πάθει (δεν τα κατέω κι όλας αυτά καρντιά μου) αλλά και αύριο χλωμό φαίνεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Posted

Gia avrio sigoura apokleiatai. To openseas to exei ektos planon mexri kai tis 02/07 an afto exi kamia sxesi. An gnorizei kapios leptomeries (aporo pou den exume akoma) gia ti vlavi as mas pei. As elpisume oti den ine kati sovaro.

Posted

Σοβαρη δεν ειναι η ζημια απλα το ανταλλακτικο ειχε παραδοση 2 μηνες. :eek: Τελικα βρεθηκε και το πλοιο θα επισκευαστει σημερα οποτε απο αυριο κανονικα εν δρασει ;)

Posted

Αλήθεια??? Ωραία! Άντε, να το υποδεχτούμε πάλι κοντά μας, γιατί μας έλειψε... Έρχεται και σαββατοκύριακο από αύριο... Δε θα μπορούσαν να ανταποκριθούν τα άλλα πλοία μόνα τους με το ΘΕΟΛΟΓΟΣ εκτός. Ήδη χτες και σήμερα, το AQUA JEWEL που έχει κοντινά δρομολόγια σε αναχωρήσεις και αφίξεις, είναι φουλ και έχει κι αρκετές καθυστερήσεις. Λογικά μέσα στη μέρα θα ανέβει Ραφήνα κατευθείαν από Μύκονο, σωστά?? ;-)

Posted

Έτσι για την ιστορία, να πούμε ότι το πλοίο ανέβηκε χθες το βράδυ στη Ραφήνα και σήμερα το πρωί ξεκίνησε κανονικά.

Όπως ακριβώς μας τα είχαν πει παραπάνω, από χθες, έγκυροι μελλοντολόγοι.:rolleyes:

  • 2 years later...
Posted (edited)

Bλάβη υπέστει σήμερα το πρωί το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π λίγο πριν αναχωρήσει από την Μύκονο, οπότε ματαιώθηκε η επιστροφή του κι η σημερινή απογευματινή του αναχώρηση από Ραφήνα. Στο πλοίο έχει μεταβεί συνεργείο προς αποκατάσταση της βλάβης.

Edited by Earl Granville
Posted (edited)

Μα για σήμερα είχε βγει ανακοίνωση πως δε θα το κάνει το δρομολόγιο! Από τη Δευτέρα το Openseas δεν το έγραφε... Πώς προκύπτει αυτό τώρα και τι βλάβη είναι?? :eek::eek:

Edited by proud_ionian
quote

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...