ΜΥΚΗΝΑΙ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Σύμφωνα με δημοσίευμα της ροδιακήςσύσκεψη με την παρουσία όλων των αρχών των 2 νησιών,αλλά και του κ.Μιχάλη Σακέλλη ένεκα καταγωγής,παραγματοποιήθηκε στις 25/8/ στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου.................http://www.rodiaki.grΠαρασκευή 29/8/2008 σελίς 21
georgios express Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Αλλοίμονο, είναι ένα παλιό σχέδιο που έφθασε ο καιρός να υλοποιηθεί. Δεν ξέρω μάλιστα αν η Fincantieri ή το Fossen έχουν ήδη υποβάλει προσφορές και ερίζουν για το ποιός θα χτίσει το γρήγορο, ασφαλές και σύγχρονο πλοίο (με φθηνό εισιτήριο ή και τσάμπα ακόμα), απευθείας από Πειραιά για Διαφάνι-Πηγάδια-Κάσο. Εκτός αν προτιμήσουν σκάφος που ήδη έχει μελετήσει για λογαριασμό τους, τρίτος παράγων του ακτοπλοϊκού γίγνεσθαι της χώρας μας .
cpt_Hiotis Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Εγώ θα τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο εγχείρημα τους εάν ο πραγματικός τους στόχος όντως είναι η καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των νησιών τους. Όμως στην Ελλάδα της Sea Star και της MIG, της SAOS στις επιδοτούμενες, και του κάπτα Γάτου που πάει πάντα παντού ' θα μπορέσει να επιβιώσει ένα τέτοιο εγχείρημα, γιατί η εποχή των εταιρειών Λαϊκής Βάσης νομίζω πως έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Ελπίζω, να επιτύχουν και να μην έχει η εταιρεία τους, εάν και εφόσον ιδρυθεί, το τέλος της ΔΑΝΕ, ΛΑΝΕ κτλ...
ΝΗΡΕΑΣ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Διαβάζοντας το δημοσίευμα της ΡΟΔΙΑΚΗΣ που έβαλε ο ΜΥΚΗΝΑΙ...δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον georgios express. Το (μόνο κατά την γνώμη μου) ζητούμενο της θερινής σύναξης των απανταχού Καρπαθίων είναι η "βραχυπρόθεσμη λύση" και η οποία συνοψίζεται στο "εάν δώσει το ΥΕΝ μια γενναία επιδότηση, θα μπει (πάλι) το BS2 στην Κάρπαθο".
Recommended Posts