proud_ionian Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 (edited) κατι τρεχει με τους διπλα. το ro ro της Med Lines παραμενει δεμενο στο κεφαλι του 1 της πατρας απο την κυριακη και δεν εκτελεσε κανενα δρομολογιο αυτη την εβδομαδα. με εξαιρεση τις δυο πρωτες εβδομαδες του στη γραμμη, οποτε εκανε τρια ταξιδια την εβδομαδα, ποτε δεν εκανε τρια δρομολογια. συνηθως εκανε τεταρτη και παρασκευη και εδενε πατρα απο κυριακη μεχρι τεταρτη. γενικα απο οτι ακουγεται η κινηση του ειναι κατωτερη των προσδοκιων. Edited February 11, 2018 by Nick the Greek
Earl Granville Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Και στην αρχή είχα ακούσει ότι η κίνηση ήταν ικανοποιητική. Μπας και έχει βλάβη?
Neptune Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Εκεινο που ξερω σιγουρα ειναι οτι οταν αγοραστηκε ειχε 3/4 μηχανες με πολυ σοβαρη ζημια. Για την κινηση του δεν εχω μαθει τιποτα οποτε δεν μπορω να πω
proud_ionian Posted April 17, 2005 Author Posted April 17, 2005 απο οσο γνωριζω εγιναν εκτεταμενες επισκευες στο μηχανοστασιο με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα. δε νομιζω οτι ειναι μηχανικα τα προβληματα παντως
christos Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Δεν νομίζω πως δεν υπάρχει κίνηση. Τα πλοία του Πρίντεζι , πχ. το Ionian Sky που είδα εχθές ήταν γεμάτο φορτηγά.Έχει πολύ μεγάλη κίνηση αυτήν την περίοδο.
proud_ionian Posted April 24, 2005 Author Posted April 24, 2005 ακομη στο κεφαλι του 1 ειναι. ερημο και μονο. αγνωστο αν προκειται περι βλαβης η ειναι τιποτα αλλο
proud_ionian Posted April 27, 2005 Author Posted April 27, 2005 συμφωνα με πληροφοριες, δεν θα ξαναταξιδεψει στη γραμμη. κατα πασα πιθανοτητα εχει ναυλωθει στο εξωτερικο. η κινηση σε ασυνοδευτα ηταν κατωτερη του αναμενομενου
Neptune Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Ημουν σιγουρος οτι αυτη θα ηταν η καταληξη του. Εγω που ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα τα θεματα. Αυτοι που τη βρηκαν την κινηση οταν κανανε τους υπολογισμους τους? Τεσπα. Δεν ξερω αν καποιος μπορει να επιβεβαιωσει οτι ναυλωθηκε για δρομολογια απο Καναρια νησια σε Ισπανια. Ισως τις επομενες μερες βγει κατι ποιο σιγουρο.
proud_ionian Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 φευγει αυριο απο πατρα. σε πρωτη φαση βενετια συρια ναυλωμενο (μαλλον απο τον grimaldi) για τη μεταφορα βαρεων οικοδομικων οχηματων (μπουλντοζες κλπ) και μετα απο κανενα διμηνο οταν ληξει αυτη η ναυλωση παιζει το ενδεχομενο της ισπανιας EDIT εφυγε αποψε τελικα
proud_ionian Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 στην πατρα ηταν σημερα δεμενο στο 1 κεφαλι. ηρθε μεσα στο τριημερο της παναγιας.
proud_ionian Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 οπως λεω και στο δελτιο πατρας σημερα ειχε μεθορμισει στο 13 κεφαλι αλλα δεν παρατηρηθηκε καμια δραστηριοτητα γυρω του. οταν ειχε φυγει για τον grimaldi ειχε ακουστει οτι θα εφευγε για 2 μηνες και μετα θα πηγαινε στην ισπανια (βαλεαριδες; μαλδιβες; κατι τετοιο)
proud_ionian Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 εφυγε παλι με τη γαλανολευκη πλεον στην πρυμη του. αυτος ηταν και ο λογος της συντομης επισκεψης, η αλλαγη σημαιας. τωρα αλλαξε ναυλωτη (αλλο κλαδο των grimaldi) και θα κανει λιβορνο παλερμο.
proud_ionian Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 ξανα στο 1 της πατρας απο σημερα το πρωι
proud_ionian Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 ξεχασα να σας πω οτι χτες το απογευμα κατα τις 18.30 επαιρνε θεση στη ραδα της πατρας
antonis molos Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Φίλε μου,με το θάρρος της "συναδελφικότητας" θα σου κάνω μια καλοπροαίρετη παρατήρηση. Πραγματικά ωραίες οι φωτογραφίες που σκανάρεις στο forum, όμως κατά τη γνώμη μου εάν το copyright έμπαινε λίγο πιο διακριτικά θα ήταν ακόμα πιο όμορφες. Ευχαριστώ.
Neptune Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Γλωσσες της Πατρας λενε (Proud σου φαγαμε τη δουλεια ) για το ως ανω πλοιο οτι ειται εχει πουληθει ειται οτι προκειται να ναυλωθει στις Μινωικες για επικινδυνα φορτια στο Ηρακλειο... Παντως σημερα εφυγε παλι απο το λιμανι και πηγε στη ραδα
proud_ionian Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 οποιος βιαζεται σκονταφτει ναυλωθηκε στη Salamis και απο βδομαδα σας ερχεται απο κει, πειραια κυπρο. δεν υπηρξε σκεψη πωλησης του σε καμια περιπτωση.
Apostolos Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Οντως το πλοίο ερχεται στην Σαλαμίς σύντομα αλλα μου κάνει εντύπωση η κίνηση αυτή. Με 3 ro/ro στην γραμμή και με την ΑΝΕΚ να φέρνει καινούργιο (ναυλωμένο) ro/ro νομίζω οτι θα είναι καταστροφή... Απο ταχύτητα ξέρετε πόσο πάει?
antonis molos Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Η κίνηση της saliamis είναι μελετημένη και οχι τυχαία. Ας μην ξεχνάμε ότι η Κυπρος ανήκει πλέον στην Ευρωπαική κοινότητα και το εμπόριο πλέον με την Ελλάδα και τις άλλες χώρες της Κοινότητας διενεργήται υπό άλλες συνθήκες. Να είστε σίγουροι ότι απο την άνοιξη θα δουμε και πάλι f/b μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου μέσω Κρήτης ή Ρόδου να εκτελούν δρομολόγια όπως Πάτρα-Ιταλία.Πάντως το Aegean glory την Πέμπτη το απόγευμα στο Κερατσίνι είχε full το πάνω garage.
proud_ionian Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 το maria g εφυγε χτες απο βορεια, λιγο πριν τις 13.00 και ερχεται πειραια απο καβο μαλια
George Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Το μπλε χρώμα του πλοίου στις πάντες έγινε ενιαίο και όχι σε επίπεδα όπως ήταν πριν. Αυτό θα βοηθήσει στο να κρυφτεί λίγο το χάλι που είχε η πλώρη γύρω από τα όκια!
Recommended Posts