polmyt Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 (edited) Οπως εχουμε δει και παλαιοτερα στα ναυπηγεια Ψυχαλη κατασκευαζεται το αμφιδρομο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΙΙΙ. Η καθελκυση του βαποριου εχει γινει μιας και πριν λιγο το βαπορι εθεαθηκε να κανει δοκιμαστικα στα περιξ του Πειραια. Edited March 2, 2019 by Nick the Greek tag
Panagia Ekatontapiliani Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Το πλοίο αφού καθελκύστηκε, οι εξωτερικές εργασίες του ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΙΙΙ έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.
pantelis2009 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Χαρισμένες στους φίλους Panagia Ekatontapiliani & polmyt
john89 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Tο Πρωτοπόρος αναχωρεί μετά το Πάσχα για Θάσο σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου.
pantelis2009 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Tο Πρωτοπόρος αναχωρεί μετά το Πάσχα για Θάσο σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου. To Πρωτοπόρος ΙΙΙ απο προχθές στη δεξαμενή Χαλκίδας. Χθεσινή φωτο που έχουν αρχίσει να του αλλάζουν τα χρώματα.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Δηλαδή οριστικοποιήθηκε η πώληση του στην ΑΝΕΘ??
pantelis2009 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Απ' αυτά που μου λένε φίλοι και απο τις δύο πλευρές ΝΑΙ. Μόλις έχω νέες φωτο θα τις ανεβάσω.
pantelis2009 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Φίλοι των αμφίπλωρων, θα μου πείτε γιατί το βάζω στο ΙΙΙ και όχι στο IV. Θέλω να δείξω τα τελευταία ...ίσως παιχνίδια των δύο αδελφών πλοίων. 4 ωραίες φωτο ( για μένα) με τα δύο αυτά ωραία πλοία. Πρωτοπόρος ΙΙΙ - Πρωτοπόρος IV σημειώσατε Χ. 1,2,3,4. Χαρισμένες σε όλους τους αμφίπλωρους φίλους
polmyt Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Πουληθηκε οριστικα λοιπον.Ξερουμε ποτε με το καλο θα ανεβει στη Θασο και με τι ονομα? Με το ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ IV εχει διαφορες?Δεν εννοω εξωτερικα που ειναι ολοιδια αλλα σε μηχανες,ταχυτητα κλπ
pantelis2009 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Φίλε polmyt το νέο του όνομα θα είναι Θάσος Ι. Δεν έχω ακόμη φωτο με το νέο του όνομα. Μάλλον την άλλη εβδομάδα θα φύγει για Θάσο. Όταν έχω νέοτερα θα τα μάθετε.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Pantelis2009 έχεις κανένα νεο με το Θάσος Ι?? Γιατί από ότι πήρε το μάτι μου σήμερα το μεσημέρι στο AIS έδειχνε ένα επιβατηγό με το όνομα ΘΑΣΟΣ Ι στη περιοχή της Χαλκίδας.
pantelis2009 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Καλησπέρα σε όλους τους αμφίπλωρους φίλους. Το Πρωτοπόρος ΙΙΙ με αλλαγμένα τα χρώματα, αλλά όχι ακόμη το όνομα. Κατα πληροφορίες που έχω σε λίγες ημέρες η αναχώρηση του για Θάσο. Χαρισμένες σε όλους. 1, 2, 3, 4, 5.
pantelis2009 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του πλοίου. Καπετάνιος του Θάσος Ι είναι πλέον ο Cpt. Ράλλης, ένας άξιος ναυτικός τον οποίο τον ξέρω προσωπικά και του εύχομαι καλά ταξίδια σε αυτόν και το πλήρωματου. Φωτο τώρα απο την πρώτη μέρα του Θάσος Ι στη Θάσο. Χαρισμένες σε όλους τους φίλους του απο Ερέτρια-Ωρωπό και σε αυτούς που σύντομα θα αποκτήσει στη Θάσο. 1, 2, 3, 4, 5. Edited May 17, 2010 by polmyt
Panagia Ekatontapiliani Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Το Θάσος Ι από το Σάββατο 15 Μαΐου βρίσκεται στο λιμάνι της Θάσου και εδώ μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες από την άφιξη και την υποδοχή του πλοίου από τους κατοίκους και εκπροσώπους της ΑΝΕΘ.
aeriko Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Μοιαζει πολυ ομορφο ,η γραμμη αναβαθμιζεται ,το μονο κακο ειναι οτι μεχρι να ανεβεις ,κατεβαινεις ,και τωρα που δεν χρειαζονται μανουβρες πλεον μειωνεται ο χρονος του ταξιδιου.Για να δουμε θα προλαβουμε να το χαζεψουμε εντος και εκτος
pantelis2009 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 (edited) Kαλημέρα σε όλους τους αμφίπλωρους. Οι δουλιές προχωρούν στο νέο στολίδι της Θάσου, το Θάσος Ι. Χαρισμένες σε όλους τους φίλους του πλοίου. 1, 2, 3. Edited May 19, 2010 by polmyt
pantelis2009 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Aύριο το πρωΐ στις 05.30 το πρώτο δρομολόγιο του Θάσος Ι για Κεραμωτή. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!
thanosp Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 (edited) Ωραίο αμφίδρομο και του πάνε τα χρώματα της ΑΝΕΘ! Εντυπωσή μου είναι ή φαίνεται λίγο τεράστιο σε σχέση με τα υπόλοιπα της γραμμής? Τι μήκος έχει? Αν κάνανε το παρθενικό ταξίδι την επόμενη βδομάδα, κάτι θα μπορούσε να γίνει να βρεθούμε και πάνω. Ευχαριστούμε πολυ για τις φωτογραφίες Παντελή! Edited May 19, 2010 by thanosp Ευχαριστίες
polmyt Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Γυρω στα 100 μετρα μηκος νομιζω οτι εχει και πρεπει να ειναι και το πιο μεγαλο που εχει παει ποτε στη γραμμη.
thanosp Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Όντως πρέπει να είναι το μεγαλύτερο απο όλα όσα έχουν υπάρξει ποτέ στη γραμμή. Συντηρεί την πρωτιά του προηγούμενου Θάσος I το οποίο και αυτό ήταν η μεγαλύτερη παντόφλα που είχε ποτέ η ΑΝΕΘ με τα 78 του μέτρα. Merci polmyt.
pantelis2009 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Να δούμε το Θάσος Ι μετά απο βροχή και αραγμένο στη Κεραμωτή.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορώ να τα καταλάβω. Τόσο μεγάλο έξοδο ήταν πια (ολόκληρο πλοίο αγοράσανε) να ξυλώσουν τα ανάγλυφα γράμματα του πρώην ονόματος του, και στην θέση τους να γράψουν το νέο όνομα έστω και χωρίς ανάγλυφα ??? Ειλικρινά δεν γνωρίζω το κόστος, ίσως πράγματι να ήταν δυσβάστακτο...... Τι να πεις, άβυσσος οι ψυχές των ανθρώπων.....
thanosp Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ....Τόσο μεγάλο έξοδο ήταν πια (ολόκληρο πλοίο αγοράσανε) να ξυλώσουν τα ανάγλυφα γράμματα του πρώην ονόματος του.... Ας στρίψω το μαχαίρι ακόμη περισσότερο στον ΣΕΙΡΙΟ ...ακόμα εμφανίζουν το παλιό Θάσος Ι στο στόλο τους, αντί να έχουν το καινούργιο, που υποτίθεται είναι το καμάρι τους τώρα. Μιας και ο Π100 παραπονιέται που δεν έχει βάλει η ΑΝΕΘ φωτογραφίες του Θάσος Ι ας του αφιερώσω 2 φωτογραφίες. Μια μετωπική έξω απο το πλοίο στο Λιμένα της Θάσου και μια μέσα απο το γκαράζ κατα την άφιξη στην Κεραμωτή το καλοκαίρι που μας πέρασε.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ας στρίψω το μαχαίρι ακόμη περισσότερο στον ΣΕΙΡΙΟ Αδρεφέ μου μην μου το κάνεις αυτό... Πονέσανε τα σωθικά μου...
Recommended Posts