Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Τραυματισμός επιβάτη εντός του Ε/Γ-Τ/Ρ Σύμη ΙΙ στη Σύμη

Τραυματισμός 46χρονης επιβάτιδος σημειώθηκε εντός του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΣΥΜΗ ΙΙ” κατά την εκτέλεση τουριστικού πλου μεταξύ Ρόδου, Σύμης και Πανορμίτη, πρωινές ώρες σήμερα.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του πλου η 46χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία και εν συνεχεία λιποθύμησε στο κατάστρωμα και τραυματίστηκε ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο ν. Σύμης για παροχή πρώτων βοηθειών από όπου εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Το βαποράκι το διάστημα 19 - 22 Μαρτίου θα βγει στη μικρή δεξαμενή Βασιλειάδη για τον δεξαμενισμό του.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Το Σύμη ΙΙ έφυγε σήμερα το πρωί από την Ρόδο, με προορισμό την Σαλαμίνα σύμφωνα με το AIS.

Posted

Για δεξαμενισμό λογικά.. είχε να βγει πάνω από δύο χρόνια οπότε θα έχει μαζέψει από κάτω μπόλικα.

Posted

Μπορεί να θέλουν να δουλέψει φέτος για να πάρουν ένα μερίδιο από το κενό που άφησε το Σκιαδενή. Εγώ πάντως κάτι ακούω για αλλαγή μηχανών..πράγμα που μου φαίνεται λογικό υπολογίζοντας ότι πάει με 11-12kts ενώ ένα μεγάλο ποσοστό του ανταγωνισμού πάει με 16+ . Αν και βέβαια αν θέλουν να προλάβουν την σεζόν δεν νομίζω να γίνει η αλλαγή γιατί θα πάρει αρκετό χρόνο.

Posted

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω τις επόμενες μέρες θα βγει έξω σε κάποια δεξαμενή 

• 2 weeks later...
Posted

Στο Σύμη ΙΙ γίνονται πολλές ελασματουργικες εργασίες στα βρεχάμενα του μέχρι την ίσαλο γραμμή και εάν συμπεράνω από τα σημάδια που έχουν κάνει μάλλον θα αλλαχτούν πολλά φύλλα λαμαρίνας.

• 2 months later...
Posted

Απεπλευσε το πλοίο χθες απο Σαλαμίνα και τωρα ειναι ανοιχτα της Ρόδου. Απο οτι ακούγεται θα δουλέψει φέτος μερικες εβδομάδες Ρόδο-Σύμη και του χρόνου Ρόδο-Σύμη και Ρόδο-Λίνδο.

• 4 months later...