Neptune Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 (edited) Για παμε ενα Θεοφιλο. Μεσα στο zip υπαρχει και σε Μπλε και σε Ασπρη εκδοση που ειναι και η ομορφοτερη κατα τη γνωμη μου. To lobby του βορειου Αιγαιου σε λιγο θα εχει ολα τα βαπορια της γραμμης. ... τα καλα του ανταγωνισμου [hide][/hide] THEOFILOS.zip Edited April 22, 2008 by Neptune screenshot
epinefelos Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Τελικά βρήκα στο manual τον λόγο που είχα καταντήσει τον ΘΕΟΦΙΛΟ υποβρύχιο Πρέπει στο tab Boat settings να απενεργοποιηθεί η επιλογή "Capsize when tilted". Αναλυτικά το περιγράφει ως "Capsize when tilted - when a boat heels beyond its maximum allowable heel angle, a boat can capsize, to disable this limit uncheck this option.
tegea Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Μάγκες εγώ έχω την έκδοση 6,8 ο Θεόφιλος φαίνεται. Απενεργοποίησα το "Capsize" και η βάρκα ξαναβουλιάζει . Εσύ epinefele πως το κατάφερες; Μπας και έχει ρήγμα
Neptune Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Στην εκδοση 6.8 δε θα σου δουλεψει ποτε. Πρεπει να αλλαξεις το configuration του πλοιου γιατι η συγκεκριμενη δεν υποστηριζει 2 χειριστηρια και εκει γινεται το μπερδεμα. Η να παρεις την εκδοση 7 να κανεις και προσαναποδα
Mediterranean Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Εμένα δεν μπορω να πω οτι με χαλάει το μπλέ του χρωμα πάντως!!!
Recommended Posts