Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)

Τα έχω φτιάξει αλά περιμένω να τελειώσω και τα 5 και 6 για να τα ανεβάσω μαζί.

Edited by proud_ionian
  • 3 weeks later...
  • Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

γεια σας φιλε nisos xios εχεις κανει πολυ καλη δουλεια αλλα μηπος γιναιτε να φτιαξεισ και τα λιμανια γυθειου και καλαματας εχεισ φτιαξει μεχρι εκει ?

• 3 weeks later...
Posted

ΑΝ ΓΙΝΑΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΧΥΑΡΙΣΤΩ

Posted

Παιδια καταρχας θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια σε ολα αυτα τα παιδια για την αξιεπαινη προσπαθεια που κανουν, φτιαχνοντας μοντελα για το virtual sailor!

Θα μπορουσε καποιος να φτιαξει καποιο ταχυπλοο απο την σειρα HSC Milenim/dos/tres?

Posted

Καλησπερα παιδια ειμαι πολυ καινουργιος και ακομα δεν εχω παρει το vs αλλα τισ προσεχες μερες θα το εχω.. Εχει μηπως ναυπηγησει το ΝΑΞΑΚΙ το παλιο ΑΡΙΑΔΝΗ και το ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ααααααα υπαρχουν τα λημανια ΝΑΞΟΥ ΠΑΡΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΘΗΡΑΣ

Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων και συνεχιστε την τελεια δουλεια που κανετε εισαστε THE BEST ολοι οι ναυπηγοι του forum

Posted

Φιλε μου γεια απο αυτα που ζητασ υπαρχουν μονο το ναξος και τα λιμανια

Posted
Παιδια καταρχας θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια σε ολα αυτα τα παιδια για την αξιεπαινη προσπαθεια που κανουν, φτιαχνοντας μοντελα για το virtual sailor!

Θα μπορουσε καποιος να φτιαξει καποιο ταχυπλοο απο την σειρα HSC Milenim/dos/tres?

Και εγω θα τα ήθελα πολυ και το highspeed 6, οταν(και αμα) αρχισει δρομολογια!!!!!!!!!!!!!!!1

• 3 weeks later...
Posted

Όπως το είπες... να το χαρείτε... εμείς ξέρουμε τι τραβάμε... για αυτό και κάνουμε ετήσιες διακοπές. Άλλωστε ήδη υπάρχουν αρκετά πλοία ανεβασμένα. Καλύπτονται όλες οι γραμμές :D

• 2 weeks later...
Posted

Παιδια καλησπερα....υπαρχει μηπως καμια παντοφλιτσα για το virtual sailor? :D:D ...Επειδη δεν βρισκω πουθενα τιποτα!Επισης ο θρυλικος Ποσειδωνας της παροναξιας θα ηταν ενα καταπληκτικο καραβι για το παιχνιδι.

Posted (edited)

WOW...απλα περιμενωωωω :D:D:D..σιγουρα μ εφτιαξες το βραδυ!

Edited by proud_ionian
Posted

Παρακαλώ, μήπως κάποιος μπορεί να φτιάξει το SS Constitution για το παιχνίδι; Προσπάθησα αλλά δεν τα καταφέρνω...

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

αν γινοτανε να φτιαξετε τα πλοια ΕΞΠΡΕΣ ΜΗΛΟΣ(ή ΤΗΣ HELLAS FERRIES ή ΤΗΣ LINDOS LINES),ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ(VENTOURIS SEA LINES) KAI TO HIGHSPEED 6(HELLENIC SEAWAYS)......ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΄΄ΜΗΛΟΣ΄΄ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ.............

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Can someone repaint the Superfast XII v2 model to the Marine Atlantic paint scheme please? I'd really appreciate it as I am going to build some basic scenery for the route she operates in Canada.

• 1 month later...
Posted (edited)

ποιος μπορεί να χτίσει τον ερωτόκριτο?

Edited by proud_ionian
move
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Γίνεται να κάνετε το Expres Σκοπελίτι (Τον Κικλάδων) και το λυμάνι τον Καταπόλον της Αμοργού;

• 1 month later...
Posted

Παιδιά καλησπέρα...αν μπορούσατε να ναυπηγίσετε το ε/γ - ο/γ εύβοια στάρ μαρμάρι ραφήνα θα ήταν πολύ όμορφο...σας ευχαριστώ προκαταβολικώς...καλή συνέχεια!!!