Captain_Panos_Sidirokastr Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Να κανω μια ερωτηση ρε Ναυπηγοπουλα?υπαρχει καποιο scenery που περιεχει τ λιμανια της Ιταλιας?Ευχαριστω!!!!
f/b delfini Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 mipos ginete na fiaksete to jet ferry 1???????????????
manolis132 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Paidia tha htan nomizo fovero na doume kai to NEO Cruise Europa Ena apo ta agaphmena mou ploia an kai einai kainourio akoma
manolis132 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mallon apo oti fenete me prolave o filos Nissos Chios Syxaritiria ile mou fovero to Cruise Europa/Olympia
diagoras95 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Καλησπερα παιδια.Συγχαρητηρια για ολα τα βαπορια.Μηπως ειναι ευκολο να φτιαχτει ο διαγορας ή το blue star ithaki?Ευχαριστω πολυ
FLYINGCAT5 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Μπράβο παιδια για όλα τα μοντέλα σας . Θα μπορουσε καποιος να κανει το ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ .??
Sea Jets Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 παιδια αν εχει κανεις το ΚΕΝΤΕΡΗΣ σας ικετευω να μου το στείλει...
theo330 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ και στο VS Θαθελα να παρακαλεσω οποιον μπορει να φτιαξει το λιμανακι των Λεγραινων,στο Σουνιο. Ειναι βεβαια μικρο,αλλα ενα αριστο ορμητηριο για τις αληθινες η virtual εξορμησεις των γιωτ στις Κυκλαδες και τον Αργοσαρωνικο ! Πολυ καλη η δουλεια σας εδω,παντα καλους πλοες ευχομαι !
naftikos-xios Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 to aeolos kenteris ths nel lines an ginete......!!!
michaelsyros30 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Συγχαρητηρια για ολα τα βαπορια.Μηπως ειναι ευκολο να φτιαχτει ο διαγορας ή το blue star ithaki?Ευχαριστω πολυ Απάντηση με Παράθεση
michaelsyros30 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΧΑΡΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑ ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΞΕΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΗΘΑΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΥΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕ Π.Μ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΗΣ ΣΑΣ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟ ΣΥΡΟ.
NHSOS XIOS Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Για ελληνικα φορτηγα πλοια δεν νομιζω να υπαρχει κατι,για ξενα ομως μπορεις να βρεις πολλα εδω(στα trasport)
michaelsyros30 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ.
Captain_Panos_Sidirokastr Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 kanena kainourgio ploio paidia etoimazetai?
michaelsyros30 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 3 ΘΡΥΛΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΥΡΟΥ ΤΗΝΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΙΑΣ 2 ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ 1....ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΑ.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ 1 ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΟΠΛΟΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΘΡΥΛΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟ-ΤΗΝΟ-ΜΥΚΟΝΟ.
Φάνης Σέμπρος Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 φίλε το ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ εγινε ΑΡΤΕΜΙΣ. Και μετά έγινε temis..._____
michaelsyros30 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ 1 ΚΑΙ ΝΑΙΑΣ ΙΙ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ. ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΟΙ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ.....ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙΑΣ ΙΙ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ ΠΟΛΥ!!!!!!
dimitrissamos Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Καλησπερα παιδια μηπως υπαρχει το πλοιο Ρομιλντα της ga ferries και αν υπαρχουν καραβια οποως αυτα που πανε στη Σαλαμινα ΕΥΧΑριστω παρακαλω πολυ απαντηστε μου
NHSOS XIOS Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Τιποτα απο αυτα που ζητας δεν υπαρχει,μονο οτι βλεπεις στα add on;)
kostasgra Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Μπράβο παιδία για τη δουλειά σας! Μήπως κάποιος μπορεί να φτιάξει το Φαιστός Παλάς (οχι πιστό αντίγραφο αλλά ούτε και τετραγονέ) γιατί χωρίς παρεξήγηση αυτό που βρήκα ήταν κάπως....... :(πως να το περιγράψω. Χωρίς παρεξήγηση! Θα το ήθελσ γιατί είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτό. Ευχαριστώ.
Nikos_Chania Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Μήπως θα έπρεπε να είσαι πιο ελαστικός φίλε μου? Ο καθένας καταβάλλει προσπάθεια για να φτιάξει ένα πλοίο...αν δε σου άρεσε, θα μπορούσες να το φτιάξεις μόνος μιας και βλέπω ότι έχει ήδη ανεβάσει δύο μοντέλα, εκ των οποίων το ένα είναι το ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ μετασκευασμένο ελαφρά... Αν έχεις υπομονή, καλό σχεδίασμα, αν δεν έχεις, τότε περίμενε να τα φτιάξουν άλλοι... Να θυμίσω ότι ένα πολύ καλό μοντέλο (όχι τέλειο, γιατί τίποτα δεν είναι τέλειο και δεν μπορεί να γίνει) χρειάζεται πάνω από 1,5 μήνα σκληρής δουλειάς, και όχι 5 μέρες...
kostasgra Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Συγνώμη, αλλά το παρεξηγήσατε δεν είπα ότι το απαιτώ, αλλά εαν μπορείτε και θέλετε να το φτιάξετε, και αν δεν το είπα το λέω τώρα. Αλλά θα ξαναδοκιμάσω να το φτιάξω.
bsnaxos Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να κατασκευάσει το Flyingcat 3 ή 4???
Recommended Posts