SUPERFASTXII Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 (edited) can you this ferries Make for this games Virtual sailor i love this ferries Iskenderun,Samsun,Ankara Edited August 16, 2011 by SUPERFASTXII
firogenis blue satr naxos Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ean ginotan to naxos to palio kai ean ginete ta limania tis donoussas tis amorgou tis iraklias kai ton allon mikron kikladon..sas parakalo
adas Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 μηπως υπαρχει το super naias η το παναγια εκατονταπυλιανη
apostolos1990 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 καλημερα.μηπως γινεται στα SUPERFAST V & VΙ να μπουνε κ αλλα φωτα για να δειχνουν ποιο ωραια τα καραβια;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
george_saltas Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 (edited) Γειά σας θα ήθελα να σχεδιάζατε το Δημητρούλα όπως είναι τώρα.Το Σουπερ Να'ί'ας.Και τον Αίολο Κεντέρη.Σας ευχαριστώ πολύ. Edited September 5, 2011 by george_saltas
adas Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 οκ φιλε μηπως υπαρχει και το f/b express hermes η το f/b artemis της anek για ενδοκυκλαδικα δρομολογια αν μπορεις να ανεβασεις εστω ενα απο αυτα θα ηταν παρα πολυ καλο ευχαριστω !!!!!!!!
firogenis blue satr naxos Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 se liges meres tha anevasw to limani tis syrou me ta naupigeia ton neorion
adas Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 φιλε firogenis μηπως θα γινοταν αργοτερα να φτιαξεις το λιμανι της σαντορινις τον αθηνιο?
adas Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 υπαρχει το κανονικο λιμανι των ψαρων; ας το φτιαξει καποιοσ
agean heaven cpt Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 borei pes pws se lene skype na mhlisoyme
ΔημήτρηςΚομπολίτης Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Το Pashiphae Palace θα Το φΤιάξεΤε?
adas Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 (edited) ανακοινώνετε η κατασκευή του παναγία πάρου. η κατασκευή βρίσκεται στο 80%το πλοίο θα ανεβεί στο forum κάντε την εγγραφή σας http://dngr.freeforums.org/ucp.php?mode=register Edited December 18, 2011 by adas
Captain_Panos_Sidirokastr Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Συγχαρητηρια!!! Φτιαξε και το Ζακυνθος αν μπορεις!!
baggelis.limnos Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 ta lemnos shipyards apofasisan thn dhmiourgia tou poseidwn express. 8a to prospa8hsoume toulaxiston paidia
Giorgos Kobolitis Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Μπορεί κανείς να φτιάξει το Πασιφάη Παλάς;;
Superfast Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Άμα κάποιος φτιάξει το Πασιφάη ας κάνει και μια μετατροπή στα ονόματα σε ίκαρος παλάς.Έγω θα ήθελα να ζητήσω τα blue star 1 και blue star 2 αλλά να φαίνονται το blue star ferries και αυτά.Ευχαριστώ.
georgescorpios Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 παιδιά έχει κανένας το κυδον και το άπτερα ΑΝΕΚ
georgekaravia Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Παιδια εγω προσφερομαι να φτιαξω το Μηλος εξπρες με τα χρωματα της Hellas ferries
georgekaravia Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Και επισης θελω να φτιαξω το εξπρες αθηνα και το εξπρες αφροδιτη
axilleas22 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 (edited) Εγω θελω το Γεωργιος Εxpress της Ventouris Edited April 20, 2013 by axilleas22
Axilleas Styra Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Οπως ειδα στα add ons υπαρχουν ολα τα πλοια που περασαν απο την Κρητη εκτος απο το πρωτο που ηταν το Αρκαδι μπορει καποιος να το κατασκευασει;
georgekaravia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Εχω αρχισει και εγω να φτιαχνω το ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΑ σε μοντελο.Θα ανεβασω φωτογραφιες απο την κατασκευη του αργοτερα....... Οριστε μερικες φωτογραφιες
Petros33 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Καλησπερα νεο μελος και εγω και φανατικος των πλοιων χαρη στην γυναικα μου Ερωτηση...Υπαρχει δυνατοτητα να εχουμε το Speedrunner4 και το Κεφαλλονια για τις απογευματινες εξορμσεις??? Ευχαριστω, Πετρος
CptCostas Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Καλησπερα σ ολους σας Ειμαι ενας καπετανιος που κοντευω και εγω με την σειρα μου να αραξω και να ξεκουραστω σε κανενα δυο χρονακια, ειμαι καινουργιος στο forum δυστηχως λογω δουλειας τωρα το ανακαλυψα, οποτε αποφασισα να γραψω και εγω για πρωτη φορα. Το μονο που ηξερα μεχρι στιγμης απο simulator ηταν το vstep και μολις πριν λιγες μερες ανακαλυψα το virtual sailor και το virtual vehicle και τα οποια δεν περασε λεπτο ωστε να τα αγορασω και φυσικα ποροθηκα παρολο που εχω φαει την θαλασσα με το κουταλι οπως λενε. Μου θυμησε τον καιρο που περασα το bridge simulator στο ΚΕΣΕΝ. Φυσικα δεν μπορω να μην ευχαριστισω ολα τα παιδια εδω για τα ωραια λιμανια που φτιαξανε και τα πλοια της ακτοπλοιας μας. Τωρα στο θεμα μας, δεν ξερω αν κανενας απο σας εχει χειριστηρια αλλα λογω οτι στο virtual vehicle δινει την δυνατοτητα προγραμματισμου χειριστηριων ετσι αποφασισα να φτιαξω χειριστηρια. Εχω ηδη παραγγειλει την καρτα απο αγγλια η οποια ειναι πολυ φτηνη δηλ 28 ευρουδακια και μπορει να δεχτει 8 axis kai 40 διακοπτες και μολις ξεκινησω την κατασκευη αν θελετε μπορω να σας ανεβασω φωτο για να φτιαξετε και εσεις, ειναι πολυ ευκολο και απλο. Οπως καταλαβαινετε αλλο χειριστηρια και αλλο ποντικι και πληκτρολογιο. Cpt Costas
CptCostas Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Καλησπερα σ ολους Ξεκινησα λοιπον την κατασκευη των χειριστηριων και την τελειωσα, ειναι αρκετα καλη αν και ειναι ver1 , δουλευει κανονικα και δινει αλλο αερα στο vehicle simulator. Ανεβαζω μερικες φωτο μηπως και μπορω να βοηθησω αν θελει κανενας να φτιαξει χειριστηρια, φυσικα λεπτομεριες σε pm Καλα ταξιδια Και το τελικο αποτελεσμα
Recommended Posts