antonymam3 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Εγω θα αναλάβω να το σχεδιάσω. Ποιος θα το μετατρέψει;;;;;;;;; φιλε μου αν το κανεις αυτο θα σου κανω εικονισμα!ειναι ενα ιστορικο πλοιο και το εχω ζησει μια ζωη.δυστυχωσ δεν ξερω ουτε να φτιαχνω ουτε να μετατρεπω.----ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ PLEASE-ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ TUTORIAL VIDEO ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ$$$$$
Nikos_Chania Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ειναι ετοιμο!!!!!! θα του προσθεσω μερικες λεπτομερειες ακομα (καθισματα) και μη φανταστεις τιποτα μεγαλοπρεπες πιστο αντιγραφο. για πες μου ομως τι σινιαλα βαζω στα φουγαρα, στις μπαντες δεν ξερω. αν υπαρχουν ομως στειλε φωτος να δω(κοντινες!!!)
antonymam3 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 (edited) file moy se eyxaristw-soy exv fotos kai odhgies gia katevasma oti xreiasteis pes moy ειναι ετοιμο!!!!!! θα του προσθεσω μερικες λεπτομερειες ακομα (καθισματα) και μη φανταστεις τιποτα μεγαλοπρεπες πιστο αντιγραφο. για πες μου ομως τι σινιαλα βαζω στα φουγαρα, στις μπαντες δεν ξερω. αν υπαρχουν ομως στειλε φωτος να δω(κοντινες!!!) αν μπορεισ να μου πεις πωσ να τα φτιαξω και με ποιο προγραμμα θα το βελτιωσω εντυπωσιακα κια θα σου φτιαξω και οτι μου πεισ-λιγα λογια πεσ μου plz οριστε και ενα βιντεο για την μετατροπη των πλοιων σε vs 7--http://www.youtube.com/watch?v=Fk6aEIqQOlo nissos_thira_photos.rar Edited September 7, 2008 by polmyt 3 σε 1
Nikos_Chania Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 το προγραμμα ειναι το google sketchup ψαξε θα το βρεις.
nikos547 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 wraia pame paidia kai egw ftiaxnw to nefeli siga siga kai molis einai etoimo 8a to anevasw
Nikos_Chania Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Νικο πως φτιαχνεις την πλωρη τοσο στρογγυλη και όμορφη και εγώδεν μπορω να πετύχω τίποτα;;;
nikos547 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 file kai egw sthn arxh den i3era alla edwsa poly xrono kai etsi ema8a na ftiaxnw ploia bebaia oxi kai toso kala alla exoun kai afta to katiti tous
marinos Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 παιδια ειναι τελεια μπραβο!Παιζει τπτ απο G.A FERRIES?
Aiolos Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 (edited) Καλημέρα σε όλους!Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί κάποιος και με τους τρείς βαπόραρους της Ραφήνας?Θα ήταν τέλειο να κυβερνούσαμε το Superferry II ή την Πoπάρα. Edited September 7, 2008 by polmyt
Nikos_Chania Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ierapetra!!!
Nikos_Chania Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ΚΡΙΜΑ.... ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ. ierapetra ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!!!...............
proud_ionian Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 καλα και να βγαλετε 2 το ιδιο πλοιο δεν τρεχει και τπτ.
npfirst Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει τίποτα σε λιμάνια? π.χ Πειραιάς η κάποιο άλλο? Ευχαριστώ
NHSOS XIOS Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Για ψαξε καλα εδω ,πολλα λιμανια αλλα και scenery διαθετει το καταστημα...
npfirst Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ευχαριστώ πολύ. Αν βρεθεί και κάτι με καλύτερα κτίρια, θα γίνει τελέιως super.
monastirlis manolis Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 aS VALETE KAI OI DYO ta KRITI I & II den iparxei provlima !! o ELYROS THA ANEVEI ??
kapas Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 παιζει να δουμε την αριαδνη με τα τωρινα της χρωματα???? οσο τα εχει ακομα...
Nikos_Chania Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 (edited) AN TO ΘΕΛΗΣΕΙ Ο NHSOS XIOS...............ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.... Edited September 9, 2008 by ndimitr93
Nikos_Chania Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 (edited) Ξεκιναω το ΠΟΛΑΡΙΣ(αν και έχω μόνο τρεις φωτογραφίες να με καθοδηγούν).....αντε που ειναι τα κρητη.... Edited September 9, 2008 by ndimitr93
maniac Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 να φίλε μερικές φότο αν θες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΜΕΝΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ
tilegrfos Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Μήπως υπάρχουν κάποιο από τα: "ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" ή "ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ" και το "ΠΡΕΒΕΛΗΣ";
Nikos_Chania Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 δεν υπάρχουν αλλα έχουν δρομολογηθεί......
Recommended Posts